Cocuk yapma konusu?

• Merhabalar, ben 1 yıldır evliyim. Henuz cocugumuz yok. Eşim bu aralar cok sık cocuk istedigini dile getiriyor. Ben de istiyorum ama biraz korkuyorum tabii ki. Su anda esimin babasina ait bir evde oturuyoruz. Evimizin ici cok güzel ama yeri pek icime sinen bir yer degil. Sokak arasinda bir ev. Önünde cocukların güvenle oynayabileceği bir alan yok. Sık sık arabalar geciyor ve sonucta giren cikan insanlar belli degil. Esimin babasinin sitede bir evi var su siralar kentsel dönüsüme girdi ve bir kac aya inşaat başlayacak. Bu ev site ici oldugu icin daha güvenli ve giren cikan belli olan bir yer olacak. Ben inşaat tamamlandiginda bu eve geçmek istiyorum. En cokta cocuklarimin güvenli bir ortamda büyümesini istedigim icin. Ayni sekilde eşimin ailesi de bu eve siz gecersiniz diye konusuyordu zaten en başından beri. Ama eşim nedense bu eve gecmek istemiyor. Bunun icinde abisini öne atiyor. Abisi henuz evlenmedi ve evlenip cocugu olma ihtimali de zayıf. (Abisinin bazi problemleri var.) Abimin onayi olmadan bu eve gecmem diye diretiyor. Sanki ben ona sormadan gecelim diyormusum gibi. Hem de zaten pekte tasinmak istemiyor anlamak istemedigim bir sekilde. Gecen gece esimle özel anlarimizdan sonra biraz abartili bir sekilde siteye gecmezsek cocuk yapmam dedim. Tabii ki bunu kesin bir kanun olarak soylemedim. naz trip adina ne derseniz öyle bir havada söyledim. Esim bu cümlemi oldugu gibi yanlış anlamiş. Benim ne icten pazarliligim ne sükürsüzlügüm ne de kötü niyetliligim kaldi. Annesini ve babasini aradi ve beni şikayet etti. Beni bir lafimla herkesin karsisinda yerin dibine soktu. Benim babami da arayacakti ama ben engel oldum. Ben gelmisim 30 yasina zaten. Bu yaştan sonra da sitenin inşaatinin bitmesini bekleyemem tabii ki cocuk yapmak icin. Ama esim resmen böyle düşündügümü kafasinda kurmuş. Az önce para yatiricam diye evden cikti umarim babami da arayip beni şikayet etmemistir. İnsan neden boyle bir konuda anne babaları arayıp eşini şikayet eder ki? Bu konular kari koca arasinda konusulup cözülmesi gereken konular degil mi? Her sorun yaşadigimizda beni anne babalara sikayet ediyor. Böyle meseleler ücüncu şahislara anlatilmaz. Yoksa ben mi yanlis biliyorum. Bana kendimi ifade etme, yanlis anlasilmalari düzeltme şansi bile vermiyor.
Cocuk yapma konusu?