Çingene bir kadın kocamla ilgileniyor kocamla aram bir ara çok kötüydü gönlü ona kaydı mı bilmiyorum?

Bulunduğumuz ortamda eşim benden ayrı duruyordu sigaradan rahatsız olduğu için. Onunla bakışmalari oluyordu. Kadın çok çirkin ama eşim onun bakmasını sevdi bence. İkimiz uzaklaşmıştık birbirimizden. Aralarında hiçbirsey yok olmadı da. Güveniyorum yani eşime. Ama kadinin hakkında birşeyler duyduktan ve kendi gözleriyle gördükten sonra eşimin şaşırmasi o kadından ummamasi hayal kırıklığına uğrayıp üzülmesi gözümden kaçmadı... bir şey olmasa da zihnen gönlünde oldu mu ki? Eşimle aramız iyi şu an ama ben huzursuzum... Bu saatte bunu düşünecek kadar mutsuz oldum... Aldatmak zihnen de olabilecek bir şey benim için... Kadın bugün o ortama girdik orada beni gördükten sonra koşa koşa makyaj yapmaya gitti geldi... Eşim onunla hiçbir şekilde muhatap olmadı ben çok mutlu olduğumuzdan bahsettim hep... Kadın eşimin kendisinin yanına geldiğini zannetti ama eşimi o kadının olduğu yere ben göndermiştim bir konuyu konuşacakti orada bir arkadaşımız daha vardı. Kadın yüzüme zaferi gülücügu attı ama zaferi kısa sürdü eşime dedim aşkım ben başka bir arkadaşımız vardı ona söyledim hallolacak gel gidelim dedim o da anında geldi hiç bir an bile düşünmeden... Kadın kocamla bakışmak için hep ön tarafta duruyordu bizim birbirimizi sevmemizi görmeye dayanamadı arkada durdu hep... Bende kocamın yanından hiç ayrılmadım... Ne yapmalıyım...

Çingene bir kadın kocamla ilgileniyor kocamla aram bir ara çok kötüydü gönlü ona kaydı mı bilmiyorum?