Eşim galerici. Dün akşam yemekten sonra benimle konuşmak istedi. 2 hafta önce bir kadına araba sattım. Kadın başıma bela oldu dedi nasıl dedim mesajları gösterdi kadın yazmış sizden araba almıştım kocamda bir sorun mu var yazmış. Kadında sizi gördüğüm günden beri unutamadım evli olduğunuzu biliyorum alyansı gördüm ama bana bir şans verin yazmış eşimde yuvamı dağıtmaya niyetim yok yazmış siz ne düşünüyorsunuz tek tek mesajları okudum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Dumendir bence eşin senin güvenini kazanmak için böyle uydurmuş olabilir yoksa neden gostersin ayarı vermek varken inandırıcı gelmedi
Ya bana göstermesinin sebebi ise kadın birtakım manyak farklı mesajlarda boşan işte boşanmazsanız ben deliyim çok acıyı aşığım falan yazmışsın ne bileyim gösterdikçe şüphe duymayayım diye herhalde
Yalan söylese bunları göstermezdi diye düşünüyorum.. bana samimi geldi eşinin davranışı
Banada k
Sen yine takipçi ol arada aor falan..
yani kocan basta iyi yapmis ama sonra aklini çeler mi kadin bilemem
Vallahi kendi bilir boşanırım
nerden anlayacaksin ki duş diye bir sey var
Ne alakası var yakalarsam boşanacağım
yakalamak nasıl mümkün iste sabah aksam adamin bir yerinde gps takili olacak hali yok gidecek olsa kadinin evine falan gider ya da otel falan her sey olabilir ama kocana guveniyorsan sorun etme
Neguzel esin seninle paylasmis. Kadina diyin rahatsiz etmesin savciliga veririm diyin
Eşimden engelledim
Anladim rahatsizlik verirse direk savciliga verin
genelde galericiler bu tip topları kaçırmaz gelişine vurur 😂😂
Eşim namusu ile çalışır çok şükür
vermiştir ayarı çoktan, gard alıyodur. zekice. ben sölemiştim diye.
Ne demek
bak. eşin kadına sibop aysrı yapmıştır.. yazışmaları göstererek önlem alıyo. kulağına gelirse önceden dmiştim, iftira diye.. eşinin şu cvbı bile gereksiz bence, yuvamı dağıtmaya niyetim yok.. gereksiz yersiz açıklama.. ahada yaz kenara, repliği bilirsin.. yaz kızım,20 torba çimento,2 kamyon kum...
Bilmiyorum yani kendisini bugüne kadar eve bir kere bile geç geldiğini görmedim telefonuna şifre koyma telefonu her zaman ortadadır habersiz bir yere gitmez gittiği zaman arar görüntülü bir daha arar yani hiçbir şüphem yok ama kadın bir tık psikopat diye boşan işte ben takıntılıyım falan yazmış herhalde o yüzden mi gösterdim
çok ta net konuşmiim ama.. üzüldüm şimdi adamın günahını aldığım için ama.. takıntılı kadınlar olsada, hiç yoktanda bi kadın bir erkeğe takmaz. genede bakalak ol. takip et yani. çünkü erkeklerde bedava lokmaya zor hayır der.
boşan moşan.. o safhaya gelmesi için bi aksiyon olması lazım. kadın psikopat olabilir ama ortada bişii yokken kimse böyle konuşmaz. konuşamaz.
Yani sen kadınları Bence tanımıyorsun çünkü kadınlar birine taktı mı takar örnek ben Ben kocamı takmıştım ve onun peşinde bayağı koştum ya benim olacaksın ya kara toprağım misali anladın mı kadınlar yani takıyor Yani kendini çok çabuk havaya sokabiliyorlar
bak bu iş farklı.. kadında evli.. hiçbişii bukadar basit değil.. bikere elini tut saplantı yapar, öyle kadınlar var
sen takipçi ol🤷♂️bişii yoksada yoktur.. zaman zaman sor.. nooldu o iş, devam ediyomu, rahatsız ediyomu diye.. olayın üstünde olduğunu hissettir
Evli kadın evli falan değil sen bunu nereden çıkarıyorsun
"Kadın başıma bela oldu dedi nasıl dedim mesajları gösterdi kadın yazmış sizden araba almıştım kocamda bir sorun mu var yazmış"... bunu kocası var anladım ben?
yanlış anlamışım. ayırınca cümleleri ok şimdi anladım.
Kocam : benim kocam yazmış bir sorun var mı diye ıdwüdmdkd
ok anladım
cesur kadınmış, kimse... ama sende az diilsin a. zçarsın o kadının gerektiğinde.. umarım durum temizdir, hem eşinin hem onun ipini çekmek zorunda kalmazsın
Sende inandın kıza ulas
Evliliğn nasıl gidiyor
Kocan daha ne desin adam gibi adam
Bilemem belki kadınla ilişkisi var
Tamam anladık fake soru belli oldu
Sus ya benim derdim başımdan aşkın
Tamam sana kolay gelsin
Yol boynuzu takmis ben diyim
yaşlar kaç
Tuttum bu taktiği
Birde diğer tarafı dinlemek lazım
yatakda nasl sana