Kocam hayat kadınıyla yazışmış?

5 yıllık evliyim. 4 yaşında bir oğlumuz var. Geçen hafta bir hayat kadınıyla yazışmalarını gördüm. Aynı kadınla çocuğuma hamileyken de mesajlarını görmüştüm. Tanıdığı olduğunu söylemişti. Bu seferki mesajlar yenilir yutulur değildi. Mesajlara göre eşim kadınla birlikte değil. Ama kadına adam ayarlıyor. Biri denk gelirse yazarım sana diyor. Adamın evi olursa kal diyor. Sabah da mutlu olursunuz falan diyor. Eşimin beni aldattığını hiçbir zaman hissetmedim. Küçük bir yerde yaşıyoruz. Kafe işletiyoruz. Şok geçirdim. O kadar nutkum durdu ki kendisine hiçbir şey söylemedim. Günlerce içimde sakladım. En sonunda eşimin çok samimi olduğu bir arkadaşına anlattım. Çünkü güçlü bir adam ve bana kadını bulmasını istedim. Araştırmasını istedim. Bu arada ben eşimin memleketinde yaşıyorum. Kendi çevremden yardım alamazdım. Bir gece eşimin arkadaşını çağırdım kafeye. Eşime konuyu açtık. Mesajları gösterdik. Keşke yalnız olsaydık dedi eşim. Tabi ben eşimi aldatmadım falan. O kadını arkadaşıma ayarladım dedi. Arkadaşı senin fizikten birlikte olmadığını biliyorum ama bu ne diye kızdı. Benim ağzıma gelen gitti. Eşime çok hakaret ettim. Sinir krizi geçirdim. Ama birlikte çalışmaya devam ettik hiç konuşmadan. Aradan bir hafta geçti. Eşimin arkadaşı geldi. Böyle ayrı gayrı olmaz akşam burada bir çilingir sofrası kuralım. Bir araya gelin dedi. O masada hiçbir şey yokken eşim bitti boşanalım dedi. Arkadaşı sessizce gitti. Ben çocuğumu alıp eve döndüm. Eşim şimdi arkadaşıyla flörtleştiğimi iddia ediyor. İftira da attı yani. Ben boşanmayı kabul ediyorum. Hiçbir talebim yok dedim. Protokol getir bitsin dedim. Ama o protokol bir türlü gelmiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Davayı açan ben olmak da istemiyorum. Adam hem bitti diyor hem dava açmıyor.

Güncellemeler
10 ay
Eşimin arkadaşı gerçekten çok güçlü biri burada. Kadını buldu. Eşimin fiziksel hiçbir teması yok. Ama kadını bekarlıktan beri tanıyor. Dönem dönem arkadaşlarına ayarlamış. Bu durumda ben rezil olmuyorum. Ama arkadaşına anlattım diye o rezil olmuş. Üstüne bir de beni arkadaşından kıskandı.
Güncellemeler
10 ay
Arkadaşlar eşimin öfke kontrolü problemi var. Ben onunla yalnız konuşmaktan korktum böyle bir konuyu
Kocam hayat kadınıyla yazışmış?