Hala beni seviyormu?

2 senelik bir ilişkinin içerisindeyim kafam çok karışık Herşeyden usanmış durumdayım Bugun buluştuk Başka biri ile birlikte olduğunu öğrendim ayrı olduğumuz süreçte Kimseyle yattın mı dedim? Paramla yattım dedi artık kaldıramıyorum kendimi çok değersiz hissediyorum çok duygusal çok kırılgan birisi olmama rağmen Artık hiçbir şey hissedemiyorum Bana gelip beni ailemden isteyeceğini söylüyor Arladaşlar Karşımdaki insandan hiç emin değilim Ben artık çok düğümlenmiş bir haldeyim Karşımdaki insanı çok seviyorum ama Daralıyorum. Çok başka davranıyor Artık sevgim Beni ona yaklaştırmıyor Hayatımın bir köşesinde sadece öyle dursun istiyorum Yaptıklarına katlanamıyorum Hiçbirşeyden haberi yok Düşünmekten ağlamaktan bir hal oluyorum Ailemle Onlar yüzünden kavga ediyoruz sanıyor Ama ona olan öfkemden kendi kendime sürekli sorun çıkarıyorum Öyle bir hal aldı ki delici kesici aletlerle bile aileme zarar vermeye kalkıyorum ağlaya zırlaya kendimi heba ediyorum Ama bugun Bir başkası ile olduğunu o kadar rahat bir şekilde söyledi ki Yüz ifadesi beynime kazındı resmen Artık aşkla baktığım insanı değil tiksindigim insana bakıyorum sanki Sanki nefret ettigim insan gibi geliyor yüzü Yüzünü görmek buluşmak istemiyorum. Saatlerce oturup ağlamak istiyorum kendimi parçamalak geliyor içimden çok ağır depresyondayım Canımdan Sevdigim insan yüzünden bu hale geldim ben artık dayanamıyorum Kaldiramiyorum bunu

Hala beni seviyormu?