Beni halen seviyormu?

Bu davranışlar 1 senelik davranışları 3 aydır görüşmüyoruz 1.2.3.5. maddelere bakarsak beni hala seviyor olabilirmi sizce1=aslında sevgilisi yok ben hesabına girdiğim için var gibimi gösteriyor ama tokası vardı ve o paylaşımlardan sonra çıkardı
2=o paylaşımlar bana olabilirmi çünkü artık senden nefret ediyorum dedikten 25,30 gün sonra 1günde 2 kere hesabına girdim onun gecesinde paylaşmaya başladı ayrıca tiktok tekrar paylaşılanlardanda paylaşıyor
3=Eğer sevgilisi varsa onu sevmiyor ama ben hesabına baktığım için seviyormuş gibi yapıyor olabilirmi ama neden çok kez ayrıl barış yapsınlar.
4=beni seviyor ama saklıyor olabilirmi.
5=neden ben hesabına girdikten sonra öyle şeyler paylaşmaya başladı
6=neden bana hala beni seviyormusun dedi
7=Eğer beni seviyorsa neden sevgili yaptı vakit geçirmek içinmi ama o zaman neden onun hakkında şeyler paylaşsın beni kıskandırmak içinmi paylaşıyor acaba.
8=Neden hocaya okulun son haftası İremnur boşuna okula geliyor dedi.
9=neden bana ödevimin üstüne benim yazım kötü sen yaz dedi.
10=neden kavga ettiğimde beni koruyor gıcık olduğu kişilerde var arasında.
11=benim sevmediğim kişiyle neden gıcıklık olsun diye arkadaş oldu ve gözüme soktu sonra arkadaşlığını kesti
12=Neden bana okulun son haftası tripli bir şekilde 2 ,3 gün bana bakmasana gibi cümle kurdu
13=bazen neden bana ödevlerini yaptırıyor
14=neden benden bazen kalem silgi uç alıyor
15= neden bazen benden kopya istiyor
16=neden bana aldığı süpriz yumurtanın içinden çıkan oyuncağı al bu kız oyuncağı diyerek verdi ama erkekler içinde olabilirdi ya 17= Neden hocaya iremnur çok güzel şiir yazıyor dedi
18=neden benim başkasıyla kavga etmem için bana gaz veriyor
19=neden benim defter kalemlik kitap gibi şeylerimi saklıyor
20=neden artık senden nefret ediyorum dedikten sonra arkadaşına sinirli şekilde malmıdır nedir İremnur dedi
21:neden İnstagram isteğimi attıktan 3,4saat sonra sildi.
22: neden bana herkesle kavga ediyorsun kavgacısın dedi
Lütfen bunları yorumlarmısın

1.2.3.5. maddelere göre hala seni seviyor
Hayır hala seni sevmiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Beni halen seviyormu?