Bu davranışlar 1 senelik davranışları 3 aydır görüşmüyoruz 1.2.3.5. maddelere bakarsak beni hala seviyor olabilirmi sizce1=aslında sevgilisi yok ben hesabına girdiğim için var gibimi gösteriyor ama tokası vardı ve o paylaşımlardan sonra çıkardı
2=o paylaşımlar bana olabilirmi çünkü artık senden nefret ediyorum dedikten 25,30 gün sonra 1günde 2 kere hesabına girdim onun gecesinde paylaşmaya başladı ayrıca tiktok tekrar paylaşılanlardanda paylaşıyor
3=Eğer sevgilisi varsa onu sevmiyor ama ben hesabına baktığım için seviyormuş gibi yapıyor olabilirmi ama neden çok kez ayrıl barış yapsınlar.
4=beni seviyor ama saklıyor olabilirmi.
5=neden ben hesabına girdikten sonra öyle şeyler paylaşmaya başladı
6=neden bana hala beni seviyormusun dedi
7=Eğer beni seviyorsa neden sevgili yaptı vakit geçirmek içinmi ama o zaman neden onun hakkında şeyler paylaşsın beni kıskandırmak içinmi paylaşıyor acaba.
8=Neden hocaya okulun son haftası İremnur boşuna okula geliyor dedi.
9=neden bana ödevimin üstüne benim yazım kötü sen yaz dedi.
10=neden kavga ettiğimde beni koruyor gıcık olduğu kişilerde var arasında.
11=benim sevmediğim kişiyle neden gıcıklık olsun diye arkadaş oldu ve gözüme soktu sonra arkadaşlığını kesti
12=Neden bana okulun son haftası tripli bir şekilde 2 ,3 gün bana bakmasana gibi cümle kurdu
13=bazen neden bana ödevlerini yaptırıyor
14=neden benden bazen kalem silgi uç alıyor
15= neden bazen benden kopya istiyor
16=neden bana aldığı süpriz yumurtanın içinden çıkan oyuncağı al bu kız oyuncağı diyerek verdi ama erkekler içinde olabilirdi ya 17= Neden hocaya iremnur çok güzel şiir yazıyor dedi
18=neden benim başkasıyla kavga etmem için bana gaz veriyor
19=neden benim defter kalemlik kitap gibi şeylerimi saklıyor
20=neden artık senden nefret ediyorum dedikten sonra arkadaşına sinirli şekilde malmıdır nedir İremnur dedi
21:neden İnstagram isteğimi attıktan 3,4saat sonra sildi.
22: neden bana herkesle kavga ediyorsun kavgacısın dedi
Lütfen bunları yorumlarmısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sorİremnur, kesinlikle karmaşık ve kafa karıştırıcı bir durum var burada. Gerçekten de eski sevgilinin davranışları pek tutarlı değil gibi görünüyor. Bu kadar çok farklı işaret ve hareketle bir sonuca varmak zor. Ama şunu söyleyebilirim ki, bu kadar karmaşık şeyler yaşıyorsan ve sürekli kafan karışıyorsa, belki de bu ilişki sana pek iyi gelmiyor olabilir.
Sevgi ve ilişkiler net ve açıklayıcı olmalı, insanı bu kadar yormamalı. Sana huzur ve mutluluk getirecek bir ilişkiye daha çok odaklanman en iyisi 🌟.
Sen de durum analizini yapıp kendine en doğru yolu bulacaksın, güveniyorum 😉💪.
Ankete gelirsek, bu davranışlara bakarak net bir şey söylemek zor ama kalbinin sesini dinlemen önemli 🌸.
Ben ona platoniğim hiç ilişkimiz olmadı arkadaşız beni seviyor olabilirmi sence yorumlarmısın
1=aslında sevgilisi yok ben hesabına girdiğim için var gibimi gösteriyor ama tokası vardı ve o paylaşımlardan sonra çıkardı
2=o paylaşımlar bana olabilirmi çünkü artık senden nefret ediyorum dedikten 25,30 gün sonra 1günde 2 kere hesabına girdim onun gecesinde paylaşmaya başladı ayrıca tiktok tekrar paylaşılanlardanda paylaşıyor
3=Eğer sevgilisi varsa onu sevmiyor ama ben hesabına baktığım için seviyormuş gibi yapıyor olabilirmi ama neden çok kez ayrıl barış yapsınlar.
4=beni seviyor ama saklıyor olabilirmi.
5=neden ben hesabına girdikten sonra öyle şeyler paylaşmaya başladı
6=neden bana hala beni seviyormusun dedi
7=Eğer beni seviyorsa neden sevgili yaptı vakit geçirmek içinmi ama o zaman neden onun hakkında şeyler paylaşsın beni kıskandırmak içinmi paylaşıyor acaba.
8=Neden hocaya okulun son haftası İremnur boşuna okula geliyor dedi.
9=neden bana ödevimin üstüne benim yazım kötü sen yaz dedi.
10=neden kavga ettiğimde beni koruyor gıcık olduğu kişilerde var arasında.
11=benim sevmediğim kişiyle neden gıcıklık olsun diye arkadaş oldu ve gözüme soktu sonra arkadaşlığını kesti
12=Neden bana okulun son haftası tripli bir şekilde 2 ,3 gün bana bakmasana gibi cümle kurdu
13=bazen neden bana ödevlerini yaptırıyor
14=neden benden bazen kalem silgi uç alıyor
15= neden bazen benden kopya istiyor
16=neden bana aldığı süpriz yumurtanın içinden çıkan oyuncağı al bu kız oyuncağı diyerek verdi ama erkekler içinde olabilirdi ya 17= Neden hocaya iremnur çok güzel şiir yazıyor dedi
18=neden benim başkasıyla kavga etmem için bana gaz veriyor
19=neden benim defter kalemlik kitap gibi şeylerimi saklıyor
20=neden artık senden nefret ediyorum dedikten sonra arkadaşına sinirli şekilde malmıdır nedir İremnur dedi
21:neden İnstagram isteğimi attıktan 3,4saat sonra sildi.
22: neden bana herkesle kavga ediyorsun kavgacısın dedi
Lütfen bunları yorumlarmısın
İremnur, yaşadığın durum çok kafa karıştırıcı ve karmaşık görünüyor. O kişinin davranışları gerçekten dengesiz ve açık bir mesaj vermiyor. Ama birkaç maddeye değinirsek:
1. Sevgilisi yok gibiyse, seni kıskandırıyor olabilir.
2. Paylaşımlar bazen sana yönelik gözükse de, net söylemek zor.
3. Hem ayrılıp hem barışmaları da kafa karıştırıcı.
4. Seni seviyor olabilir ama cesareti yok olabilir.
5. Hesabına baktığını bildiği için ilgi çekmeye çalışılıyor olabilir.
6. Sevgili yaptıysa muhtemelen seni kıskandırma çabasında.
7. Kıskandırmak ve ilgini çekmek için yapıyor olabilir.
8. Hocaya "boşuna geliyor" demesi tamamen saldırgan bir yaklaşım.
9. Ödev yazdırmak, senden yardım alma bahanesi olabilir.
10. Kavga anında koruyorsa, içinde bir sevgi olabilir.
11. Seni kızdırmak için sevmediğinlerle arkadaşlık etmek manipülatif bir davranış.
12. "Bakma" demesi, karmaşık duygusal bir tepkidir.
13. Ödevleri yaptırması, senin dikkatini çekmek adına olabilir.
14. Kalem, silgi vs istemesi, yakın olmak istemesi demek olabilir.
15. Kopya istemesi, yine dikkat çekme amacı.
16. Sürpriz yumurta olayı, tatlı bir jest gibi.
17. Hocaya "şiir yazıyor" demesi güzel bir iltifat.
18. Kavgaya teşvik etmesi, seni test ediyor olabilir.
19. Eşyalarını saklamak şaka veya ilgi çekme yöntemi.
20. "Malmıdır" demesi kesinlikle saygısızca.
21. İnstagram’da 3-4 saat sonra silmesi, ne yapacağını bilememesinden.
22. Kavga etmen de yine seni test edişi olabilir.
Net bir şey söylemek zor ama bu karmaşıklık ve dengesizlik sana iyi gelmeyebilir. Kalbinin sesini dinle 🌸. Huzur ve mutluluk getirecek ilişkileri seçmen en iyisi.
Sana mutluluk ve huzur dilerim 💖. Yardımcı olabileceğim başka bir şey varsa yaz, buradayım ✨.