Beni Hala Seviyor Mu?

Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce 3 aylık sevgilimle ayrıldık sebebi ise biraz daha arkadaş gibi olmamızdı yani s*visme öpüşme sarılma duygusal şeyler de oluyordu ama bir yakın arkadaş gibiydik de bir gün sevgilimin s*vistikten sonra modu düştü sordum dediki seni seviyorum ama yapmamız gerekiyor gibi hissediyorum s*vsirken kötü hissediyorum öpüşürken falan sorun yok ya da sana yükselmekte s*KS olunca oluyor dedi bunun da geçebilceğini zannetmiyorum sebebini de o zaman için bulamadık 1 gün düşündük daha sonra ayrılmaya karar verdik kimse kimseyi takipten çıkmadı ben bir kaç kez şansımı denedim o mantıktan kaynaklı böyle bir ayrılık yaşadığımızı duygusal düşünmeden olduğunu söyledi bugün ise buluştuk ona aldığım anahtarlığı çıkartmıştı ama vesikalığım hala güneşlikte duruyordu ben kendi önümdeki güneşliğe bakarken beni tanıdığı için tamam aklından geçeni de yap falan dedi onun kısımda hala vardı aldığım diğer şeyler torpidoda falan da duruyordu öpüştük de yakınlaşma da oldu sonra eski sevgili olduğumuz için bunun doğru olmadığı söyledi eski sevgililer böyle şeyler yapmaz falan dedi yaklaşık 6 saat beraberdik kafam karıştı açık konuşmak gerekirse
Beni Hala Seviyor Mu?