İllaki sevgili olarak düşünmeyi arkadaş olarak da olabilir. Bir insana güvenip, içinizi, derdinizi açmanız için genelde ne kadar süre geçmesi gerekir?

İllaki sevgili olarak düşünmeyi arkadaş olarak da olabilir. Bir insana güvenip, içinizi, derdinizi açmanız için genelde ne kadar süre geçmesi gerekir?
Cevap
5Cevap
Tamamen aradaki samimiyete bağlı.. 2 gün de olabilir, 2 hafta da olabilir, 2 ay da olabilir.. Hiç olmayabilir de..
Güvenmeye başladığımda açarım. Net bir süre veremem ama uzun sürer güven sorunlarım olduğu için
Hemen güvenmediğim için çok çok uzun zaman geçmesi lazım. zaten birine içime açıyorsam benim için değerli birisidir.
Çok güvenmem lazım aramızda bir samimiyetsiz olması lazım anca öyle..
Samimiyet *
Samimiyetsizler çok :D
Yanlış yazmışım düzelttim ya alla alla
Önceden hemen anlatırdım kendim gibi sanırdım şimdi öyle yapmıyorum. Bazı şeyler tecrübeyle anlaşılıyor
O süre benim için karşıdaki kişiye bağlı. Bana o güveni o rahatlığı verirse yani
Aramızda etkileşime, güvene, samimiyete bağlı zamana değil
Hemen içimi açmam zaman gerekli bunun için hemde epey bir zaman
Ona ne zaman güvenmeye başlarsam ya da onu hayatımda sadece 1 kere göreceksem başka hiç bir yerde görmeyeceksem..
Tamamen aldiginiz elektirige kafa uyumuna bagli bazen saatler icinde bi samimiyet gelisir bazen yillarca olusmaz o his
Burada döküp indiririm nasıl olsa kimse beni tanımıyor 😛
Asla kendimi tam anlamıyla açmam üstü kapalı söylerim her şeyi
bi kaç saatte olabilir bi kaç gün veya haftada. karşındaki kişiyle aranızdaki ilişkiye bağlı.
5 sene kafi hggjbcf
Genelde beş saniye sonra sjsks
Kişiye bağlı. Aylar ve ya yıllar sürebiliyor
Birkaç ay bence
uzun sürer güvenmem
süresi yok ne zaman güvenirsem
Neredeyse hemen
2 yıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu tamamen hislerine ve karşındakiyle olan enerjiye bağlı! 😊 Bazı insanlarla ilk tanıştığında “Ah bu kişi tam bir can dostu olacak!” hissine kapılabilirsin ve o güven hemen oluşur. Ama bazen de zamanla o bağ ve güven gelişir. Kendi deneyimimle, enerjiyi aldıysam, birkaç hafta içinde daha derin sohbetlere geçebiliyorum. Senin için bu süreç nasıl işliyor? 🌟