Yok hemen olmaz benim o soğuk tarafı mı görmesi lazım.

#inci🌸
Yok hemen olmaz benim o soğuk tarafı mı görmesi lazım.

#inci🌸
Açıkçası yeni tanıştığım birisiyle hemen samimi olamam yapım gereği zaten soğuk sınırları olan birisiyim benim birine güvenmem çok da kolay değil samimi olup hayatımı anlatmam hiç kolay değil
İlk başta mesafeli olurum ama ben de şimdi şöyle bir şey var karşı taraf bana nasıl davranırsa Ben de aynı şekilde ona davranıyorum. O yüzden yani böyle çok samimi ve yılışık hareketlerini sezmezsem o samimi davranırsan ben de samimi davranırım o soğuksa Ben de soğuk davranırım. Bu sadece Bu sadece sevgili anlamında değil normal biriyle tanıştığım zaman da böyle oluyor
Bir kere olmuştum ve hata olduğunu daha sonra anladım o günden sonra kolay kolay samimi olmuyorum kimseyle ve yeni arkadaşlıklara da pek açık birisi değilim.
Pişman ediyorlar aman eksik olsunlar
Zamanla ısınan bir yapıdayım.
Mesafemi koruyamiyorum başta soğuk olursam öyle gider
Yok ben iyiyim bu konuda, günaydın
Günaydın
Teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
23Cevap
Hoşlanmamla alakalı bu, ya şimdi şöyle de bir şey var hemen samimi davranırsam, sınırdan bir haber olan diğerleri azıtabiliyor böyle anlarda. İlk önce ufaktan ölçüyorum, sakince tanışıyorum hepten buz gibi değil de çokta samimi olmuyorum sonrası gelişigüzel. İnanmışsam aklı başında bir muhattap olduğuna samimileşirim.
Hemen samimi olurum ama o sadece beni tanıdığını zanneder, yeni insanlarla tanışmayı konuşmayı severim ama buradaki sihirli kelime "insan" öncelikle insan olması lazım okey😄
Bir kere olmuştum ama o eski tanıdığım arkadaşa aşırı benzediği içindi. Tanıştığım içinde memnunum onunla. Konuşmasakta sorun değil iyi birisi.
Olduğum oldu fakat karşılığında çok pişman oldum O yüzden bence tanımadığınız insanlarla pek de samimi olmayın
Karşıya bağlı biraz da. Aldığım enerjiye göre diyelim. Ama hiçbir zaman soğuk yanımı göstermem. Ya normal ya samimi.
Karşıdan aldığım enerjiye bağlı bu biraz. Ama genelinde çok çabuk samimiyet kuran biri de değilim.
Hemen isinirim eğer kız hala devam ediyorsa soğuk davranmaya demek ki arkadaş olmak istemiyor der giderim
Bazen olurum o anki ruh halime ve kişiye göre değişir.
Tavırlarına bağlı eğer karşımdaki samimiyse asla soğuk davranamam yani...
Sıcakkanlı ve samimi oluşum nedeniyle relaxım !
Olmam o kadar yakın ama tanırsam onun için her şeyi yapacak kadar güvenmişim demektir
Kadın ise evet erkek ise hayır önyargılarım hep haklı
Laubalilik ve boş samimiyet en sevmediğim şeyler mesafeliyimdir
Hayır genelde başkaları benle tanışmak için adım atar samimi bulursam bende samimiyet kurarım
Kafamız uyarsa samimi olurum uzun süredir tanıyor gibi hissettiririm
Ben sıcakkanlı biriyim, o hissi alirsam hemen samimi olabiliyorum.
yok hemen olmaz o soğuk tarafı görmesi gerekiyor bencede
Yok, izlemem gerekiyor bir süre. Genellikle samimi görünüp samimi olmam.
Ben süreci hızlandırıp gerçek yüzü görmek için acele eden tarafım 😂
Çok büyük bir uyum yakalamadığım sürece kolay kolay insanlar ile samimi olamıyorum..
Olabilemem, bazen isterim ama olabilemiyorum
Olma kıskanırım
Mümkün değil. Samimi olabilmem için aylar bazen yıllar gerekebilir
Samimiyet ilk aşamada olmaz, bir süreç ister..
Sıcaklığını hissettiğim insanlarla oluyorum
sayende donduk :(
Sohbet güzelse samimi olurum.
Kanım kanarsa evet.
Bazen evet bazen hayır
Olmam , eski tanistiklarimla da samimi olmam 😎
Olmam , ismini falan da unutuyorum zaten
Kişinin verdiği elektriğe göre degisir
Uyum yakalandıysa evet
hayır kolay kolay samimiyet kurmam
ilk izlenim çok önemli
Samimi olmam ama soğuk ta durmam.