Eski sevgilime bu sekilde konustugum icin yazmadı mesajlarımı katiyen acmiyor Şu an kendisi sinirlendi sizce tekrar yazar mi?

Eski sevgilime bu sekilde konustugum icin yazmadı mesajlarımı katiyen acmiyor Şu an  kendisi sinirlendi sizce tekrar yazar mi?
Eski sevgilime bu sekilde konustugum icin yazmadı mesajlarımı katiyen acmiyor Şu an  kendisi sinirlendi sizce tekrar yazar mi?

Öncelikle hesabın gizli istek atamiyorum nasıl mi ayrıldık ailesi beni gelin olarak istemediler boşanmış bir bayan olduğum icin olmaz dediler ailesi igdirli bense afyonlu biz 1 yıl birlikte sevgili olduk ailesi apar topar başka bir kiz bulup acilen evlendirdiler suanda 5 yıldır ayrıyız 6 yıl olucak ve kendisi karşıma çıktı ailesini dinlediğine pisman oldugunu söyledi akli bende olduğunu falan öyle fakat ben tamam istemesine istiyorum ama artim bende evliyim ve bir cocugum var o yüzden bizim is biraz imkansiz

Eski sevgilime bu sekilde konustugum icin yazmadı mesajlarımı katiyen acmiyor Şu an kendisi sinirlendi sizce tekrar yazar mi?