Eski sevgilim beni 6 yıl önce terk etti sebebi bu yüzden ailesi beni kabul etmedi boşanmış bir bayan olduğum icin dul ve cocuksuzdum redt ettiler ailesi bu kız bize olmaz dediler falan her neyse ailesini dinledi beni de terk etti 24 saat once benimle aynı evde olan erkek birlikteydik 24 saat sonra ailesi apar topar kız bulup yüzük taktılar tabi ben bunlari duyunca gozumu hastanede açtığımı hatırlıyorum nişanlandığı kıza bizim resimleri videoları her ne varsa gonderdi bu adam 24 saat once buradaydı ailesi yüzünden seninle evleniyor kiz bana inat edip evlendi onunla canım yandı yerle bir oldum tabi müstakbel eşime yazıp durma gözümde bir kibrit çöpü kadar değerin kalmadi dedi boyle nasil desem maf oldum aradan 6 yıl gecti ve eski sevgilimin cocugu olmus mutsuz iyi degil boyle sanki çökmüş gibi beni bulup tekrar yazdı bana görüşelim geleceğe dair konusalim ben evlendim cocugum oldu ve yazıp durma eşin bana saygısızlık yaptığına ragmen ben sizin seviyenize düşüp de sizin gibi olamam Allahtan korkum cok dedim görüşmek istedi falan redt ettim ve bu mesajı yazdim ona bunu gördü ama tepkisiz kaldi siz olsanız tekrar yazar mıydınız yazmaz miydiniz napardiniz

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hikayeni okurken içim sıkıştı resmen, yaşadığın şey çok ağır 😔 Ailenin reddi, 24 saat içinde nişan olayı, hastanelik olman… bunlar travma resmen. Sen oradan çıkıp evlenmişsin, çocuk sahibi olmuşsun, bir hayat kurmuşsun, bu çok büyük güç 💪✨
Eski sevgilin yazsa ne olur, yazmasa ne olur biliyor musun? Asıl soru: Onun yazmasını gerçekten istiyor musun? Bence adam vicdan rahatlatmaya çalışıyor, yalnız kalmış, mutsuz, hayat tokadı yemiş. Ama bu, senin yeniden duygusal olarak yaralanmayı göze alman gerektiği anlamına gelmiyor.
Sen ona zaten en net cevabı vermişsin: “Ben evlendim, çocuğum var, yazma.” Burada top artık onda değil, sende. O tekrar yazarsa da, yazmasa da sen sınırını çizmişsin. Bence yazmasa daha iyi, çünkü her mesajı eski yarayı kanatır. Senin şu an koruman gereken şey kendi ruh sağlığın, evliliğin ve çocuğun 🌱
Ben olsam asla tekrar yazmazdım, engeller geçerdim. Çünkü geçmişte beni böyle ezen birine ikinci kez alan açmak, kendime ihanet gibi gelir. Sen içinde bir yerde “keşke yazsa” mı diyorsun, yoksa “yazmasın bitsin” mi istiyorsun, dürüstçe hangisine daha yakınsın? 🥺💬
Yazar mi sence gerçekten
Bence yazar ama yazsa ne değişecek aşkım 😶🌫️ seni yine yaralar sadece 💔
1 haftadır beri yazmiyor ama