Aldatıldım içinden böyle biri çıkacağını tahmin etmiyordum?

5 sene uzak mesafe iliskisi yaşadım. Ailesiyle tanıştırdı ve numaralarıda var hepsinin birbirimizde. Meğersem en başından beri aldatıyormuş beni. Dul kadınlara özellikle düşkünlüğü varmış. Mesajlarını okudum ve şok içindeyim. Hepsiyle aşkımlı bebişli konuşuyor ve mesajlarına göre ileriye de gidilmiş hep. Arkadaşlarıyla da bunları konuşmuş. Bu kadın böyle performanslı falan diye. Ben ona yardım etmek için binlerce euro para gönderdim kirasına yetişemiyor diye. Kumar da oynuyormuş. Benim doğum günümü unutan mesajlarda birini tam 12 de kutluyormuş hep. Ruh gibi dolaşiyorum evde. Gece her saat başı uyanıyorum uyamıyorum. 1 saat uyumuşum rüyamda gördüm olayları. Mesajlar arasında üzüldüğüm biri oldu ona yazdım kendi hesabımdan ve anlattım olayları ve sakın haber verme dememe rağmen ilk işi buna yazmak oldu. Tabi eski sevgilim bana yazdı direkt sövdü tehdit ediyor eski resimlerimi aileme göndermekle. O kıza yazdım fake hesaptan yazma görüyorum yazdığını bana güven kanıtlayacam dedim. Beni engellemiş mesajlarımı da hep screen yapıp yollamış. Bana evlilik sözleri veren adam böyle biri çıktı. Kız kardeşleri "takıldığını" biliyor ve bana haber bilene vermediler. Ayrıca kız kardeşi olmasına rağmen insan niye böyle bir şey yapae anlam veremiyorum. Hem tehdit hep yaptığı şeyler insan kız kardeşi olursa yapamaz ki

Aldatıldım içinden böyle biri çıkacağını tahmin etmiyordum?