Aldatmak mi deği̇l mi̇ bi̇lemedi̇m?

Arkadaşlar 2 senelik ilişkim var ve saçma sapan olaylardan dolayı çok fazla yıprattık birbirimizi. Buraya yazmasam ölürdüm benimki görse sen napıon burada der. Neyse cevap verilirse açıklarım ona sorun değil. Ben onu gerekli gereksiz hep kısıtladım arkadaşlar. Nasıl derseniz en normal arkadaşına gitmek istediğinde bile hayır diyip bi tasma bağlamadığım kalmıştı. Hep saf biri olmuştur gözümde kendi erkek arkadaşım fazla iyi niyetli. Maalesef öyle olunca kime karşı uyarsam hep onları tutmasa da onlarla iletişim kurmaya devam ettirmesi beni manyak birine dönüştürdü. Belki çok karıştım bilmiyorum. Bazen saygı duymam gerekene bile duymadım. İnanın detaya gerek yok saygısızlık yaptığımdan eminim. Çok çabuk modu düşen biriyim ve bi laf edildi mi hemen yüzüm değişir sinirlenmeye müsait fevri bi yapım da var. Hep ondan şikayetçi olmuştur. Haklı bence de sevinilmesi gereken bir şeye saçma tepkiler verdiğimi bilirim. Arkadaşlar yaşadığım olayın üstünden 3 ay geçti. Ben erkek arkadaşımın mailine bakarken fark ettim. Okcupid diye bir siteye girmiş. Birkaç kızla konuşmuş ve konuşmalar çok normal naber nasılsın isminin anlamı ne gibi yani hiç flörtöz bişi bulamadım. İnsan bi arıyo. Hesap sormaya gittim ilk inkar etti. Sonra söyledi. Dertleşmek için girdim diye. İlk başta hsktr dedim. Beni aldattın dedim hayır ben seni aldatacak bir şey yapmadım dedi. Orada bulunmuş olması bile beni sinirlendiriyor maalesef. Olayı anlattığında kafam dağılsın insanlara derdimi anlatayım diyerek girdim sonra konuşmaları ilerletmeden pişman olup sildim dedi. 5 ay geçmişti olay ben öğrendiğimde. Aramız iyi gibi ama çok güvenim kırıldı. Düzelir mi de bilmiyorum. Arkadaşlarım aldatmaya girmese bile masumane gelmiyor diyor. Yakın erkek arkadaşım var ' eğer onu gerekli gereksiz sıkmasaydın utanılacak tonla baskı yapmasaydın belki oralara düşmezdi dedi.' yani senelerdir düşmemiş olup şimdi düşmesi çok kötü hissettiriyor maalesef. Aldatmak olarak görmemin sebebi benden saklamış ve yalan söylemiş olması. Flört etmemiş olsa bile inandırıcı gelmiyor bazen dedikleri. Üzülüyorum eski hayatımı geri istiyorum onunla olan günlerimizi. Bir kere bu eşiği geçmişsin diyorum başka şeylerde yaparsın diyorum yapmadım ki bir şey devamı gelsin diyor. Bu konuyu düşünmek midemi bulandırıyor araftayım açıkçası bazen şey düşünüyorum. Onun yerime koyup kendimi ben de kendi arkadaşlarıma anlatmak yerine bir hesap açıp konuşup ortadan kaybolurdum diyorum. Çünkü ona yaptığım baskıların yarıdan çoğu utanç verici maalesef. Mesela bensiz annesinin yanına bile gitmesine izin vermiyordum. Yani en doğal hakkı halbuki ama bensiz bişiler yapmasına katlanamıyordum. Bazen daha saygılı ve sakin olsaydım bunlar yaşanmazdı belki diyorum. Kendimi kandırdığımı düşüneceksiniz belki bunu ben de düşünüyorum ama sürekli kötü düşününce de o kötü düşünce doğru olmuyor maalesef bilemedim siz ne diyorsunuz?

Aldatmak mi deği̇l mi̇ bi̇lemedi̇m?