Erkeklerin yorumunu merak ediyorum 2 yıla yakın bir ilişkide böyle bir bitiş normal mi?

yaklaşık 2 yıla yakın bir ilişkim vardı geçen ay saçma bir sebepten ayrıldık ama iletişimimiz hiç kopmadı bu süreçte onun başka biriyle konuşmaya başladığını öğrendim yaklaşık 3 hafta önce tekrar barıştık son görüşmemizde her şey çok güzeldi gerçekten masal gibiydi ancak birlikteyken o kız aradı içimde hep bir şüphe vardı zaten telefonu açmadı açmasını istedim yine açmadı kızın yakın arkadaşının sevgilisi olduğunu aynı ortamda olduklarını ve oradan bir samimiyet oluştuğunu söyledi ben gitmek istedim ama beni bırakmadı mesajları göstermesini istedim göstermedi net cevaplar vermedi ve beni manipüle etmeye çalıştı iki gün önce ciddi olduğunu ailemle tanışmak istediğini söylemişti o kız aradıktan tartıştıktan sonra ben de ailemin kültürel sebeplerle ilişkiye karşı çıkabileceğini ama buna rağmen onu sevdiğimi onunla bir gelecek istediğimi söyledim o ise bunu daha önce söylememi beklediğini söyledi sonrasında beni taksiye kadar bırakıp sarıldı seni seviyorum dedi konuşuruz hallederiz dedi ama bugün mesaj attı devam etmenin anlamı olmadığını hayatına daha ciddi biriyle devam etmek istediğini benim onun zamanını yeterince çaldığımı söyledi ben de bizi bitirenin ailem değil onun ihaneti olduğunu söyledim ve her yerden engelledim şu an çok canım yanıyor iki gün önce her şey bu kadar güzelken buraya nasıl gelindiğini anlayamıyorum biz daha önce defalarca ayrılıp barışmıştık bu sefer ne olacağını bilmiyorum

Erkeklerin yorumunu merak ediyorum 2 yıla yakın bir ilişkide böyle bir bitiş normal mi?