2 senelik bir ilişkim var hep kavga ediyoruz ben de küfürler ediyorum her şeyi geride bırakmaya karar vermiştik ama sanırım kendisi kavga seviyor evet ben küfür ediyorum da bir erkeğin bu kadar küfür etmesi normal mi?
Askerdeyken hemen yanımda yatan çocuk da nişanlısıyla böyleydi kaç kere komutanlara çarpıldı bilsen🤣 ama ne hikmetse ikisi birbirine deli gibi aşıktı kimisi de manyak işte🤣
Kavga etmek ve küfürleşmek uzun ilişkilerde yorucu olabilir. Anladığım kadarıyla her iki taraf da oldukça sinirli ve ilişkide huzur kalmamış. İletişim tarzınızın her ikiniz için de sağlıklı olmadığını fark etmeniz önemli. Belki de birlikte konuşup profesyonel destek almayı düşünebilirsiniz. İyi iletişim, ilişkinizin sağlığını yeniden kazandırabilir. Unutma, her iki tarafın da istemesi önemli! 🫶💬
Belki haklı ama böyle tepki olmamalı. Ne bozuk adamlarla birlikte oluyorsunuz anlamıyorum
1
1 Yorumla
Soran
11 ay
kumral sevimli bir tip bu arada ilk gördüğümde gay sanmıştım zamanla evrimleşti bu şekilde hep düzeltmeye çalıştım kendisini fazla gevşekti yapmadığı kalmadı tabiki şimdi ben de bir şeyler yaparım diye korkuyor