2 Yıllık ilişki burdan devam eder mi?

Merhaba Ben de size hikayemi anlatmak istiyorum. benim yaşım 20 ye gelişyor onun 19 a daha her şey için çok erken olabiilir. Hyat yeni kişiler karşıma çıkarabilir ama onu kimse böyle sevemezmiş gibi geliyor bana ve ben kimseyi böyle sevemem gibi neyse anlatayım da anlayın olayı.

Haziran 2020den beri birlikteydik 2018den beri tanıyorduk birbirimizi. Temmuz 2020 gibi bu beraberliğin adını koymaya karar verdik. İlk aylar çok güzeldi ama ilerleyen aylarda ikimiz de yks gireceğiz diye Stress olduk ders çalışmalıydik. O çalışmak istemiyordu benimle zaman geçirmek istiyordu ama ben zorla da olsa ona ders yaptırıyordum sınav benden daha önemli beni istiyorsan. Bizim geleceğimizi düşünüp bu sınava çalışmalısın falan diye. Neyse 1 yıl böyle geçti girdik sınava ikimiz de istediğimiz sıralamayı elde edemedik ama ben 16k yaptığım için tercih verip yerleştim. Onunla sınavdan sonra buluşmaya eğlenmeye devam ettik 1 ay daha sonra ben yine ona sınava çalışması gerektiğini söyledim haftada 1 defa bulusmamizin yeterli olacağını söyledim sınav daha önemli bu sefer yapmak zorundasın falan geçen sene yaptığın hataları yapma diye. Ben üniversiteye geçtiğim için o değişeceğim diye çok korkuyordu ben de bunun farkındaydım onu üzmek istemiyordum sırf kafasına yanlış şeyler takılmasın diye ben üniversiteden hiç bir kızla yakın olmadım arkadaş olmak isteyene bile mesafemi koydum çünkü o sınava hazırlanıyordu ve biriyle arkadaş bile olsam bu ona yanlış şeyler düşündürüp uzebilir. Neyse sınava girdi bu sefer geçen seneden iyi geçti. Pazartesi günü kalktım sonuçlar açıklanmıştı girdim ekran görüntüsü aldım hemen onu aradım haberi verdim çok sevindi falan. 9k yapmıştı hedefi aslında 2k dan daha az yapmaktı ama o da mezuna birakamazdi artık. Neyse konuştuk tebrik ettim falan sonra bunda 2 saat 3 saat sonra 2 sene önce olan bir olayı bahane edip konuşmak istedi. Ara verelim mi dedi. Ben anlam veremedim buna kendimi kullanılmış hissettim çünkü bu 2 senelik sınav döneminde ben hep onun yanındaydım babası babaannesi vefat etti yanında olan bir ben vardım ona ben elimi uzatmıştım ondan sonra sınava hazırlık zamanlarında ona ben hep koçluk yaptım hem de fiziğim çok iyi olduğu için ona fizik dersi veriyordum bu sayede fizik sınavından ilk defa 100 aldı. Ben çok yardım ettim ona ama o ders çalışması gelmeyince benimle buluşmak isteyince çok kızıyordum işte seni terk ederim flb diyordum gözünü korkutuyordum ders yapsın diye o da buna çok üzülüyordu. Neyse ben dedim bu ara şeyi telefonda olmaz konuşmamız lazım diye o da geldi konuştuk anlattı bana ben anlattım devam etmeye karar verdik. Bu arada bu konuşmadan 3 gün sonra benim Almanca hazırlık okuduğum için 1 yıldır hazırlandığım bir sınav vardı ona girecektim. Ertesi gün yine yapamadığını söyledi. Bu kızın etrafında beni sevmeyen 2 tane kaşar vardı beni kotuluyorlar hep falan. Şey diyorlarmış 2 senede seni hep üzdü çok sıkmış seni falan.

DEEVAMI YORUMDA

Güncellemeler
+1 yıl
Neden sıktım ama ders yapsın diye. yine ben olmaz sen bensiz ben sensiz yapamam dedim ayrılamayız dedim falan o da işte bakalım biraz normal konuşalım dedi sevgili gibi değil. Bu arada bunun sınavı bittikten sonra benim sıakşam konuşalım diyordum çünkü o sınava hazırlanırken böyle yapıyorduk ben de şimdi benim hazırlandığım bir sınav var 2 hafta boyunca akşamları bana gelsin benim stresimi alsın istedim yaptığım şeyin aynısını ondan bekledim yani. Ama o dışarı çıkmak istiyordu çok sıkıldım deid
Güncellemeler
+1 yıl
ara verelim demeden önce her gün bana zaman ayirmiyor diye kavga ediyorduk. En sonunda işte geldi ara verelim dedi. Neyse normal konuşalım dedik girdim sınava çıktım moralim kötüydü ona gittim konuştum onunla. Ve ne yazıktır ki sınavdan 5 gün sonra 1 1.5 aylığına Almanya'ya dilimi geliştirmeye gidecektim zamanımız maalesef yoktu. Ben gittim ona birbirimize soğuk yapmayalım falan dedim seni kısıtlamam artık dedim kıyafetlerine de söz yapıyordum bu arada.
2 Yıllık ilişki burdan devam eder mi?