Neden gün geçtikçe ayıya bağlıyor bunlar 😀😀
3 ay
İlişki ilerledikçe erkeğin maçolaşması normal mı?

Neden gün geçtikçe ayıya bağlıyor bunlar 😀😀
İlişki ilerledikçe sahiplenme artar. Sonuç olarak seni ona ait olarak görmeye başlar. Hem güzel hissettirir hem de çok tehlikelidir bu durum. Camdaki kız Nalan sendromuna yakalanırsın sonuçları iyi olmaz 😆
Bu daha çok sizin hareket ve tavırlarınız ile alakalı ilişkide sen ne kadar çok erkek kelimesi kullanırsan onu da o kadar yönlendirmiş olursun erkeğim, sen nasıl erkeksin, erkek olarak bu iş senin görevin v. s
Cevap
32Cevap
Ben her zaman zayıf ve Şövalye ruhlu birisi olarak kalıyorum🙄😃
Çünkü tanışma evresini bırakıp doğal yaşam alanlarını oluşturmaya başlıyorlar.
Flört döneminde tutucu tavırların kadını kaçıracağını düşünüp fular takan yiğitlerim, kadını elde ettiğini hissettikleri an yandan bağlamalı atkıya geçiyorlar. İşin bundan sonrası kadını malı gibi görüp koruma, saklama, kısıtlama fiillerine kadar gidiyor.
Erkeklerin hayatında ki tek değişiklik sizinle geçirdiği süredir. Her geçen gün süre uzadıkça ayı oluyor ise bu sizin suçunuz fjdks
Sağ ol ablacığım ve günoo 😃
Kaarşim fksk
Konudan önce yoruma geldim 😁 yazan olmuş 👏
@BoşAkbilSesi 😬👋🏻
Normaldir :D yani normaldir derken aslında kızlar maço sevdikleri için. romantik erkek aşkta kazanamıyor hiç bir zaman. burada bile görüyorum kızlar sürekli erkeklere hediye alıyor :D
İlişkinin evvelinde erkekler kendini farklı gösteriyor, sonra elde edince de fabrika ayarlarına dönüyorlar , birçoğu öyle yani lakin dürüst kişi özünü saklamaz
İlişkiler iledikçe erkek nasıl olsa bu beni seviyor benden vazgeçmez hayvanlıklarımı çeker diyerek odunlaşmaya başlıyor Bence normal değil ilk gün nasılsa sonuna kadar da öyle devam etmeli.
hayir durum bu değil. sonradan macolasan erkek basindan beri macodur. sadece rol yapmistir. gercek yuzunu gösteriyor iste sonradan
Bu adamlara doğdukları günden itibaren höküzlük aşılanıyor, alayı bozuk. Ne yapsanız tamir de olmuyorlar, olmayacaklar :)
Türkiye gibi ülkelerde normal. Celal hoca diyor ya Türkiye Afganistandır diye. Maçoluk geri kalmış toplumlarda görülür.
Kodlarında var o. Cicim günleri geçince özlerine dönüyorlar
İçindeki öküz u daha fazla saklayamiyorlar da ondan ama istisnai durumlar var
Bazı konularda dizginlerin çoğunu eline vermenizdendir sanırım. dengeyi koruyabilmeli...
Ayy evet ya. İlk zmanlar çok mülayim oluyorlar. Sonrası kaplan kesiliyorlar.
😂😂 gece gece ya ne güldüm hee yatan ayıyı uyandırmışsınız suç sizde
Zaman geçtikçe herkes doğal haline dönüyor demek ki
hemen ayıya bağlanmaz :D önce öküs sonra odun kürdan en son ayı diyelim mi? :D :D :D
Normal, çünkü rolden çıkıp özüne dönüyor..
Degil, rahatsiz edici bence bu tarz davranislar demekki kendine guvenmiyor
Daha dayanamıyorlar rol yapmaya gerçek hallerine dönüyorlar
Asıl yüzünü göstermeye başlıyor demekki böyle bir şey sezdiginiz an yol verin gitsin
En İyi Cevap