Bir kız neden bir erkek bir kıza bakarken o kız erkeğe bakar şu sorularıma cevaplayabilrmisiniz merak ettim kızla konuşcam?

Bu kız bizim sınıfta derslerde bana bakıp bakıp duruyordu sonra ne olduysa bakmamaya başladı belki gizliden bakıyordu ama ben baktığım zaman telefonla uğraşıyor bana bakmıyor olarak görüyorum normalde öncelerde bu kız derslerde bana bakıyordu dediğim gibi ne olduysa bakmamaya başladı geçen hafta derste bu kız gizliden gizliye bana laf attı bende bir şey demedim ders çıkışında ben sınıftan çıkarken o da lavabodan çıkıyordu bi anda göz göze geldik gözleri büyüdü şaşırdı bi merdivenlerden aşağı inerken bu kız bana bişey söyliyecek gibiydi ama ben yolumu değiştirdim lavaboya gittim 2 gün önce ise sınıfta kızın kız arkadaşına kalem uzatırken telefondan kaldırıp başını bana baktı beni süzdü dersten çıktığımız zaman ise ben merdivenlerden aşağı iniyordum oda telefona bakıyordu telefondan kaldırdı başını yine gözleri bana kaydı biri bunun nedeni tek tek açıklayabilir mi bana ona göre kızla konuşulan ya da hiç konuşmıycam yardımcı olabilirmisiniz bana?
Güncellemeler
6 ay
Bilmiyom son zamanlarda baya değişti ama ne olduysa işte bu kız beni seviyor mu sevmiyor mu hiç anlamadım peki genelde kızlar neden böyle yapar bir yorum yapabilme şansın var mı?
Güncellemeler
6 ay
İlgi meraklısı ve kendini beğenmiş biri olduğunu , çok yapmacık biri olduğunu peki beni seviyor mu bu davranışlarına bakarsan bir yorum yapabilirmişim cidden kafam çok karıştı 🫥
Bir kız neden bir erkek bir kıza bakarken o kız erkeğe bakar şu sorularıma cevaplayabilrmisiniz merak ettim kızla konuşcam?