Kızlar soruyorda.. bu sefer erkek soruyor ?

Benim elimde öyle bir meslek varki.. hergun asgari ücretle gecinemedigi kazancı gunluk olarak kazanabiliyorum musterim oldugunda.. kazandigim para ise sadece alkole gidiyor.. ben bir günde 8 tane kirmizi ile sabahlamis insanim (en basiti) .. simdi siz neden diye soracaksiniz.. cunku idealimi karşılayacak bir kızı bulamiyorum.. bulabilsem tum alkol param ona gidicek.. onu bulamadığım icin alkole para yatiyorum ya zaten.. hani param evim isim herseyim var.. saga sola soruyorum tipim konusunda nasil bir tipim var diye.. marjinalsin diyorlar.. sıradışı ve tipin bir kizin begenmesine çok müsait diyorlar.. simdi akil almaz kismi su.. arkadaşlarıma sorduğumda bu durumu devir menfaat devri diyorlar.. benim patronum 46 yasinda ve evli iki çocuk sahibi.. ve 4 tane uni ogrencisi sevgilisi var kir sacli ve yasli.. ve bende çalışanı ve salonu döndüren ona kazandıran biri olarak bir tane bile yok..27 yasindayim bir tane olsa benim varim yogum o olacak.. ama yok.. benim hatam nerde veya benim eksigim nerde ya gercekten soruyorum merak ediyorum?
Kızlar soruyorda.. bu sefer erkek soruyor ?