Erkekler bir araya gelince sadece maç mı konuşur yoksa ne muhabbet döner bilmiyorum ama ben kız kıza çok eğleniyorum ;)
Tabi ki kız kıza gezelim bu gece
Erkek muhabbeti bambaşka
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkekler bir araya gelince sadece maç mı konuşur yoksa ne muhabbet döner bilmiyorum ama ben kız kıza çok eğleniyorum ;)
Aslında etrafında olduğun insanlara ve seçtiöin arkadaşlarına göre değişir bu durum. Ben genelde kızlarla muhabbet edemem, çünkü burada olan kızların genel konuştuğu şeyler: "ayy bebişim rujun yeni mi, bilmem birisi şöyle baktı, birisi şöyle güldü, sevgilim böyle yaptı, evdekiler böyle dedi, yeni giysiler falan filan" derken ben sıkılırım bana ne bundan. Lokal konular, yani kendi hikayesine kendi bakış açısını anlatıyor sen tavsiye vermek istesen de beğenmiyor hemen yanından geçtin mi diğer bir kıza "ayy bu da kendini bişey sanıyor" diyorlar da ben çok duydum. Azerbeycanda da genelde aile, çocuk, eş falan filan böyle şeyler konuşulur kadınlar arasında. Erkeklerle muhabbetin özelliği şöyle: hani kendileri ile ilgili bir konu ortaya atmazlar tamamen farklı bir konu ortaya atarlar ve herkes bu konu üzerinde utopik de olsa, yenilikçi de olsa, eski kafalı da olasa bir tez, bir fikir yürütür, tartışma başlar)) sonda bir şekilde şakalarla, mizahla tatlıya bağlanır. Hiç evli olan erkeklerin "ben şöyle babalık yaptım" falan filan gibisinden konuşma duydunuz mu? Yani erkeklerin de düşük kaliteli kısımları var. Karı kızdan evden eşikten konuşur bu aşağılık bir şey saygısızlık ama genel bakarsak kadınlar daha çok böyle konuları konuşur. Benim erkek ortamında denk geldiyim konular genelde özelliğini bahsettiğim şeyler üzerine olmuş. Hani saçma sapan görünse de en azından onu isteseler bilim seviyesine bile çıkarmak mümkün)) Mesela bilmem hangi ülkende şu oldu, insanın neden iki gözü var, futbol analizleri, boks ya da şahmat analizleri falan filan. Bide şöyle bir şey var)) mutlaka erkekler ortamda hoşlana bilecek kız, kız ayarlama falan filan muhabbetleri yaparlar da onu başlatan diğer taraf konuşmaclar olur. Şakaya getirerek gerçeği konuşurlar. Basit şeyler aslında
Kız kıza 🥂
🥰
🌸🌸
Teşekkür ederim 🥰🙏🏻
Ben teşekkür ederim 🥰
Kesinlikle kız kıza muhabbetin tadı bambaşka! 🤩 Hele bir araya gelince kahkahalar, küçük dedikodular, ciddi konular, her şey konuşuluyor. Hele senin yaşlarda; arkadaşlıklar daha bir anlamlı, sohbetler daha derin oluyor. Erkekler de illaki maç dışında bir şeyler konuşur ama bence biz kızların eğlencesi bir başka 😍😉 "Tabi ki kız kıza gezelim bu gece" diyorum! 🥳✨
Harikasın Hayat 🥰
Cevap
7Cevap
Yerine göre degisir, muhabbetin her türü iyidir
Kızlar muhabbet şaka şaka, erkek erkeğe muhabbet tabii ki
Hem gerçekten kız kıza muhabbette cinsellik konuşuyor musunuz ❤️🔥🤩🤔
Erkeklerin her zaman daha iyidir..
Her ikiside
Erkek erkeğe tabiki
Erkek erkeğe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?