Kızlar çoğunlukta tavlama sanatını dişiliği ile kullanır tahrik etki işve cilve sonuçta erkek cepte Ama adam akıllı ciddi ilişki anlamında kadın karşı tarafın adımını bekler çünkü ne kadar hayatında olmasını istiyor bunu görmek ister kendisi için neler yapabilir bilmek ister kısaca erkekten adım bekler biraz zor olur sonrası zaten gelir Kadınlar çok daha farklı birini istiyorsa zorlamaz dişiliğini kullanır ciddi ilişki değilde o anki heves diyelim çoğunluğu yapısını erkeği hayatında istemesi e zaten sonuç belli demeye gerek yok
Erkek kızı tavlar düşüncesi çok yanlış ve kesinlikle doğru değildir. Hiçbir erkek, Hiçbir kadını tavlayamaz, kadın istediği için erkeğe OK verir ve ilişki başlar. ve aslında kadın erkeğe tavlar, Nasıl? Sessizce tavırlarıyla, Bakışlarıyla, El kol bacak hareketleriyle. Erkek bunu görünce kadına doğru yürümeye başlar ve kadın da OK verince, O saf Erkek de herkese: ‘’Ben yaptım, Ben tavladım’’ der. Kadın istemez ise kim olursa olsun, ona 100 metreden bile yaklaşamaz, Bu kadar basit.
O karaktere göre değişir. Güzel olmayan kızlar gördüm cilveleriyle yakışıklı erkekleri tavladılar. Tipim olmayan erkekler gördüm sempatikliğiyle beni etkilediler...
Eskiden erkekler tavlamak in uğraşırdı şimdi kızlar gerçi gene aynı değişen pek bir şey yok hiç bir erkek buna ben dahil olmak üzere bir kızı tavlayamaz tavladıysada kız müsade ettiği içindir aslında tavlayan erkek değildir kızdır! Günümüz kızlarının bağzıları çok abaza ünideyken arkadaşımla kız lisesisinin önünden geçemiyoduk kızlar camdan sarkıp ne laflar atıyolardı bacaklarını dahil gösteriyolardı kendinden büyük ve olgun gördüklerini tavlamak için kırk takla atıp abaza yapan kızlara şahit oldum kanımca (tespitle sabit)
Kimin karakteri ve dış güzelliği daha baskın ise o kişi müsade eder , karşı tarafı etkiler ve yörüngesine alır. Bundan sonra savunmasız olan kurbana istediği talimatlar vererek yönlendirir. Ilk teklif bundan sonra ortaya çıkar. Bu teklif eden kız da olabilir erkek de. Ama genellikle erkekler oluyor. Yanı bu anlattığına göre tavlayan kız, tavlanan erkektir. Kızlar tehlikelidir , ona göre kardeşler.😊😁😎
His ikisini de yola getirir. Tavlamak da neymiş. . kısa süreli dikkat çekmek. His öyle mi.. ne cinsiyete bakar ne fiziğe ne de görünüşe.. zeka varsa hisler döktürür gösterir kendini. Kadını erkeği de olmaz.
İlk buluşmalar da karakteriyle erkeğin tavlaması gerekir. Akıllı kadınlar ılımlı yaklaşıp adayı değerlendiriler nihai kararı sonraya bırakırlar. Samimiyetin başlangıç noktasın da kadın sıcak tavırlar sergiliyorsa, kendisini düşünmenizi istiyor olabilir veya sizi cesaretlendirmek istiyordur. Kadın kafasın da çizdiği erkek figürüne tutkuyla bağlanırken, erkek daha nesneldir. Kısaca kadın tav eder, erkek tavlar anacım beni tav eden yok bana ne oluyorsa sanki😂
Genelde kadınlar avlar. Erkekler tavlayıp yörüngesine oturtuyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
erkek kızı tavlar.
erkeği tavlamaya çalışan kız o erkeğin hoşuna gitmez genelde. eğer o kıza varıyorsa daha iyisini bulacak kapasitesi, zamanı yoktur veya uğraşmak istemiyordur. her halükarda o kız o erkeğin gözünde o kadar değerli ve eşsiz olmayacaktır.
Bu zamana kadar 16 kiz benle cikmak. istedi kabul etmedim hepsine ayni soruyu sordum ataturkun dogum tarihi kac 16 sida ayni cevabi verdi. Cahil kizlarla isim olmaz
@gizliguzelll 85 milyon insanin hepsimi 1881 bilir bir insanin dogum tarihini, tarihi seviyorum yeditepe universitesinde tarih okul birincisiydim ondan
Erkek kendisi tavladığına inanır. Kadın kendisi tavladı zanneder... Ama gerçekler hep hormon hemşerim her türlü dopormin salgılar ben yaptım sanıp mutlu olursun ki zaten mesele mutlu olmak çatktın mı? 😉😎
Valla kim kimi tavlar bilmiyorum da ben tipsiz olduğum için tavlayan ya da tavlanan olmadığım kesin.10 kere reddedildim. Demek ki tipi olmayan anca arkadaşlarının sevgilileriyle olan problemlerini dinler.
Kızlar erkekleri tavlar. erkekler tavladığını zannederler. kız erkeğin kendisini tavlamasına izin veriyorsa o tavlamış olmaz mı , izin vermiyorsa da baştan vermez Zaten. Kızların kararları genel de bu flört olaylarında çok oynamaz , istisnalar hariç
kadın ııı ıhh drse diye bir konu var malum.. Eğer kadın isterse erkeğeyol verir bakışları ve davranışları ile yoksa erkek en olursa olsun kadını tavlamak oldukça zordur.. Para veya araba gibi şeyler ile avlanan kadınlar yaramaz onuda bilmek lazım..
Erkek kızı tavladığını zanneder fakat kız erkeğin onu tavlaması için erkeğin beynini kullanır. Kendini tavlanmış gibi gösterir. Aslında kadın tavlamıştır bile 😌
Bence kız bir şey hissetmese erkek kolay kolay hissetmez, yani kızın bakış, gülüş vs tavlar erkek harekete geçer 🙈 Kız istemeden de tavlıyor olabilir 😂
Her ikisi de. Bir kadının bir erkeği tavlama oranı bir erkeğin bir kızı tavlama oranına göre daha yüksek. Çünkü, kadın dişiliğini kullanırken adam gücünü kullanır.
Kadin açık kapı bırakmadığı sürece zor bu işler ama çok yetenekli, rahat kafa erkekler de var tabi. Kadını oyuncak gibi oynatırlar valla. Güçler eşit galiba
Dinimizde kizin erkegi tavlamasi diye bisey yoktur. Herzaman erkek ilk adimi atmali kiz agir olmali hafif tasi herkes alkr elinde firlatir ama agir tasi herkes gerinden kaldiramaz
Birader hal ver hareketlerine ondan etkilendiğini belli etmen lazım yakın biriyse sıcak kanlı dalıp laf atıp konuşman lazım kızın sana azda olsa ilgisi varsa iş hallolur burda kıza sorman çok abes kaçıyor bide niyeti kandırıp kullanmaksa hiç uğraşma ekmek çıkmaz
Kızlar tabiki erkeği tavlar, Görünüşte erkek kızın peşinde koşuyor, tavlamak için uğraşıyor gibi görünse de, gerçekte kız bunun olması için ilk adımı, erkeğin dikkatini üzerine çekerek başlatıyor zaten.
En İyi Cevaplar