Bilmem beni bir gün sevecek bir kadın olursa bunun cevabını kendisinin bana vermesini isterim Çünkü ben artıları olduğu kadar eksileri de fazla olan bir insanım bazen kafama bir şeyi takarım bazen tavırlarım değişir bazen çok iyi davranırım dengesiz değilim ama her şeyin bir nedeni olur benim için bazen geçimsizlik yaptığım zaman da olur ama karşımdaki insan da güzel bir şekilde bana konuştuğu zaman böyle samimi ve içten olduğu zaman hemen sakinleşirim zaman Alevi gibiyim diyebilirim içimde aslında bir kötülüğüm yok
Ev işlerine yardımcılık. Mutfakta çeşitli tarifler, yemekler, tatlılar. Yeri geldiğinde sağlıklı yeri geldiğinde hunharca menüler. Empati bonusu. Bir de derin bağlar becerisi.
Sevdin mi tam severim onu üzecek kıracak aklında şüphe oluşturacak hiçbir şey yapmam yapmamaya dikkat ederim fakat şöyle bir pis tarafım var bir şey görüp aklımda bir soru işareti veya şüphe oluştuğunda benim soğumam başladığı an İşte o zaman onun için hiç iyi olmaz bir kalemde silme özelliği maalesef ki var Eğer şüphe ediyorsam veya soru işareti varsa dediğim gibi dinlerim anlamaya çalışırım ama soğuma olduğu için ben de hiçbir şey eskisi gibi olmaz
Kolay kolay modu düşmez, çevresine karşı itibarını arttırmak için çaba içinde olurum dolayısı ile tatlı bir egoistlik yüklenir 😁iyi yemekler yemek ya da iyi bir cinsel hayat ne bileyim artısı çok ama eksisi de var elbet
Ah, seni seven kesinlikle romantizm dolu bir hayatta rollercoaster'a biniyor! ✨😍 İnsan zaten böyle doğal, çekici ve eğlenceli bir enerjiyi kolay kolay bulamıyor. Seninle olan kişi bence sürekli bir film karesinde yaşıyor gibi hisseder. 💖 Hadi söyle bakalım, seni sen yapan küçük ama özel şeyler neler? 🌸💕