- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Beni hayatına alan kişi şanslı olur mu olmaz mı? Bilemiyorum. Çünkü herkes her şeyi sevmiyor. Fakat şöyle diyebilirim. Mesela çok sevilmek, her halükarda her şeyde yanında olmak, onu hayatımın merkezine koymak, iki elim kanda da olsa onunla ilgilenmek, romantik, duyusal, çocuksu deli dolu, çılgınlar gibi bir ilişki onun hoşuna gidecekse evet bu konularda şanslı olabilir..
Hayatımda olan kişiyi korur kollar hiç kimseye laf söz ettirmem. Ailem dahil hatta onun ailesi bile dahil, benim olana kimse laf söz edemez, ben adamı severim! 😅
Doyumsuz bir sevgili istiyorsa sabah akşam gece gündüz havada karada denizde ve her yerde her zaman ve her türlü patır kütür çatır çutur sevilmek hoşuna gidecekse evet şanslı olur! 😅
Şiirleri seviyorsa, en güzel şiirlerim olur ve bu konuda şanslı olur! 😅
Çözüm odaklı bir sevgili istiyorsa evet bu konuda da şanslı olur! 😅20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu özel bir konudur yani herkesin ilişki yaşama şekli birbiriyle anlaşma şekli yani tavırları davranışları birbirine olan sevgisi ilerleyen dönemlerdeki yaşadığı stresli durumlarda, özellikle de davranışları çok etkiler yani bu konuda birisi ben şanslıyım ya da şanssızım demesi mümkün değil ya da seninle sevgili olan benimle sevgili olan şanslı mı olur şanssız mı olur bunun cevabını kimse bilemez, insanların yapıları karakterleri zaman içinde değişebilir bugün mutlu olduğunuz insanlar yarın mutsuz olabilirsiniz belki de nefret ettiğiniz insana aşık olabilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılGerçekçi olmak lazım ne kadar güldürürsem yerine göre de o kadar ağlatırım, kolay biri değilim memnun olmak nedir pek bilmem anlayışlı düşünceli komik ya da romantik olabilirim şiirler yazarken sövgüleri de eksik etmem damarıma basarsa...
İyi ve kötü bir çok yanım var hangisini isterse onu açığa çıkaracak olan karşımdaki insanın davranışları olduğu için şanslılığını belirleyen kendisi olacaktır...
12 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi ya özeleştiri yapan biri 👏
- +1 yıl
Gerçeklerden kaçmayalım değil mi
+1 yılCenneti ve cehennemi aynı anda yaşatacağım için hem şanslı hem şanssız 🙃
110 Yorumla- +1 yıl
En azından dürüst cevap 😃
- +1 yıl
Herkes şanslı demiş 🙄 ondan burada aşk acısı çekiyorlar, gözleri yaşlı püüüğ size 😅
- +1 yıl
Bu tür soruları cinsellik sorunlarına benzetiyorum :D kimse aşık olmuyor, burnundan kıl aldırmıyor, acı neymiş ya çekmiyorlar, herkes mükemmel tıpkı cinsellikte olduğu gibi sjsdjak
- +1 yıl
Bir şeyi unuttun hepsi zengin en az +50k kazançları var, ellerini sallasa ellisi geliyor 😅5 dakikalar oluyor sana 2-3 saat herkes mükemmel bir biz yâr belanın ta kendisiyim gibi dolanıyoruz sjdsjdj
- +1 yıl
shsja kahkaha attım ya, bunları nasıl atlamışım. Ama biz belanın ta kendisiyiz dürüstlükten kaybedelim ya 😃
- +1 yıl
10. köyden diğer köylerin yanışını izleriz güzel bir kahveyle 😅
- +1 yıl
İzleyelim bebişim ☕️☕️😌
- +1 yıl
🫶😘
- +1 yıl
Teşekkürler bebek 🫶
- +1 yıl
Rica ederim tatlım 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılO şansı veriyorsan, zaten şanslı hissetmeli.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,3b cevap paylaştı. Değerimi bilene şanslıdır :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 265b cevap paylaştı.
u +1 yılBenimle sevgili olan tabi ki de şanslı olur çünkü ben kalpten seviyorum ve dış güzelliğe bakmıyorum ayda boy gibi takıntılarım da yok sevdiğim kadını o olduğu için kalbi için sevgisi için severim ama günümüzde maalesef kimse böyle sevmiyor çünkü günümüzde çıkar ilişkisi yaşıyor herkes yani kimse kimseyi kalpten gerçekten de sevmiyorlar parası olan özellikle de güzel/yakışıklı olanlar direk sevgili buluyorlar ya da evleniyorlar çünkü karaktere bakan yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak şanssız. Şimdiden kolay gelsin diyorum 😅
11 Yorumla- +1 yıl
Goleeey gelsin enişteee 😅
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Değerimi bilen şanslı sadakat nedir bunu iyi bilecek
20 Yorumla
+1 yılTabiki de şanslıdır.. 😄 Bulmuş benim gibi tatlı kadını daha ne istiyormuş..😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi bu kişiden kişiye göre değişir ilgiyi seviyorsa 7/24 kıcından ayrılmayacağımı biliyosa şanslıdır 😂
110 Yorumla- +1 yıl
Bu tam da kadınların istediği tip değil mi
- +1 yıl
Bilemedim 😂öylemiymiş
- +1 yıl
Engin tecrübelerime dayanaraktan :D evet, istemem yan cebime koy
- +1 yıl
Ahha sen öyle diosannöyledir ya 😂 acaba sen nassın seninki nassıl 😂
- +1 yıl
Benimki? Yokluğuyla meşhur shsj
- +1 yıl
Ahhha hayorlısı 😂 ee sennn
- +1 yıl
Beeen 😃 susma hakkımı kullanıyorum
- +1 yıl
SÖYle heri vala bak olmaz öyle 😂
- +1 yıl
Bana söylenenin tersini yapıyorum :D zor.
- +1 yıl
Ahha tammm 😂
+1 yılyaaar been derken yar ben belanın kendisiyim demek mi istedin 😂😂😂
136 Yorumla- +1 yıl
Devamını getiremedim bebeğim 🥹
- +1 yıl
yaaar ben muhteşem bir detayım de 😀
- +1 yıl
Öyle miyim 😃
- +1 yıl
öylesin 😌😌❤️
- +1 yıl
Oyşş 🫠❤️🔥
- +1 yıl
hadi öp beni 😀
- +1 yıl
Uzaaat :D muaaah 💋
- +1 yıl
neremi uzatacağımı düşünürken ben 😁😂😂😂
- +1 yıl
Bilerek nereni uzatmanı istediğimi yazmayan ben 😅 hangimiz daha fesat djjd
- +1 yıl
eğer birimiz erkek olup senle bir çift olsaydık yer yerinden oynardı tsunami deprem artık hepsi olurdu gibime geliyor 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Kaçırmazdım seni gibime geliyor 😅
- +1 yıl
ben de bütün silahlarım ile sana saldırırdım gibime geliyor 🤪😂
- +1 yıl
Dünden razıymışım 😂
- +1 yıl
hahaha 😂 haydi gidelim o zaman sen aracı kullan sana yapacak sürprizlerim var aracı kullanırkene falan fulun😁😂
- +1 yıl
Ohaa :D 🔥🤒 sürprizlere açığızzz djdj
- +1 yıl
bu kadar önümü açık bırakma bak sonra hayret edersin süprizlere 😂😂😂😂
- +1 yıl
Sana tüm yollar açık 😃
- +1 yıl
yaaaa 😌 resmen bana seni seviyorum dedin şu an 😌😁
- +1 yıl
Bilmiyor muydun sanki 😃
- +1 yıl
insan bazen duymak istiyor bildiklerini bilmiyon sankim 😒
- +1 yıl
Sana her gün “seviyorum” borçlanayım :D
- +1 yıl
bana enerji yükselmesi yapmak istiyorsan hergün bunu dillendir 😂
- +1 yıl
Dillendireyim bari 🤒
- +1 yıl
dil mi güzel dilber mi heheyy 😒 dilber 😂😂
- +1 yıl
Dil, dudak, damak :D hallederiz djdj
- +1 yıl
damak bademcik boğaz falan 😂😂😂 bende bademcik yoktur yav 😂😂😂 yol açık bende ahahahahhahahah 😂😂😂😂
- +1 yıl
Benim de yok. Aldılar 🥹 çok şişiyormuş.. kadere bak adhja
- +1 yıl
cidden mi kız bu resmen tevafuk benimkileri de 14 yaşımda aldılar 🥺😁 bizim yollar çok açık bak ha 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Kader arkadaşım benim 😅🥹
- +1 yıl
senin kaç yaşında alınmış 😀
- +1 yıl
Hatırlamıyorum ki ya 😅 10 yaşlarında falandım herhalde
- +1 yıl
benim aslında daha da küçükken alınacaktı ama tam o sıralar yaşadığım şehirde bademcik ameliyatından bir çocuk ölmüş annemde korkudan vazgeçmiş 😀
- +1 yıl
Aynı sebeplerden antibiyotik manyağı olmuştum sjsj
- +1 yıl
benim çocukluğum penisilin ve antibiyotik iğneler sebebi ile delik deşik geçti 😂 sürekli iğne oluyordum ve bu sanırım bünyemde alışkanlık yapacak olacak ki şimdi de çoğu yerime piercing yaptırma kendimi deldirme eğilimim var 😂😂
- +1 yıl
Alışkanlık yaptı yanii :D
- +1 yıl
galibamsı 😁
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sevgililik olayına karşıyım
Ya hep benim ya da hiç
16 Yorumla- +1 yıl
Çeyrek filörtüm oldu 🫣
- +1 yıl
Tebriks djdj
- +1 yıl
İnsan arzularına karşı koyduğu zaman adam gibi birini bulur
- +1 yıl
Tamam dene bunu o zaman
- +1 yıl
Hiç bi Arzum kalmadı bence sen dene 😎
- +1 yıl
Bu dilek hakkım olsaydı eğer
Tüm evrenin mutlu olmasını dilerdim
Ben ⚖️ yum
+1 yılonu ben bilemeyeceğim :D beni çekecek olur çekemeyen olur kimine göre şanslıdır kimine göre değil asdjks kafaların uyması lazım :D ama kötü olacağını düşünmüyom
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yüreği korkak değilse şanslıdır korkaklık dan kastım yani hayatın renk tadıni benimle korkmayıp yaşamak isteyen mutlu olur çünkü mutluğu tek taraf getirmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence şanslıdır ya. İlgilenirim, her an yazarım, ararım. Sevdiğimi hissettiririm. Onun için anlamı büyük olan küçük sürprizler yaparım. Bence yeterli 😂
10 Yorumla Nasıl baktığına bağlı bir durum karşımdaki insanın melek veya şeytan olmasına bağlı bir durum
10 YorumlaYemek, ev işleri ve sadakat yönünden şanslı olabilir. Bazen bazı şeyleri hemen anlamayabilirim. Ama kesinlikle telafi edecek bir şey bulurum :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılAçık konuşunca uyarı geliyor. Benimle sevgili olan cinselliği sevmeli. Evlilik düşünmemeli. Sıkıldığında söylemeden de ayrılabilir. Net.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEğer benden farklı şeyler bekliyorsa şanssızdır, ancak beni olduğum gibi kabul edecekse dünyanın en şanslı insanı olabilir.
10 Yorumla
+1 yılBen bir bayanı mutlu etmek konusunda kendime sonuna kadar güveniyorum
Ama beni beğenen seven bayan için
Nefret dolu yırtık kadınlar değil10 YorumlaMuhabbetimiz ikili ilişkimiz uyumluysa ben değeri de onu el üstünde tutmasını da iyi biliyorum. O yüzden şanslıdır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenimle sevgili olmakta dost olmakta şanstır kimileri bu şansını iyi kullanır kimileri ise şansını kaybeder
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBazı konularda şanslı bazı konularda şanssız. Tabi her konuda bana uyumlu biriyse her konuda şanslı 🤣
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. Sevgili olanı bilemem ama evlenen son derece şanslı olur mutevazi olmayacağım bu konuda. 😀😀😀
10 YorumlaŞimdi ben söylersem olmaz kişinin kendisi bizzat görüp karar vermelidir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Şanslıdır net. Hep te duyarım bu sözü ama sevgilim yok 🤷♂️ 😅
10 Yorumla
+1 yılBazı konularda nefesi ve ayakları yerden kesilir, bazı konularda da burnundan gelebilir.
10 Yorumla
+1 yılSadece sevgililikte değil her alanda şanslı olmanın tecessümü nü yaşar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence şanslıdır ama bunu kendisinin söylemesi daha uygun olur
10 YorumlaKimse 4*4 lük değildir ama ben güzel severim. Şanslıdır bence benimle birlikte olan
10 Yorumla
+1 yılbenim gibi herif mi var sözünün eri yalandan uzak Galatsaraylı haşin bir erkek :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne bileyim ben kendisi yorumlar iyi ki veya kötü diye
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ya. Şansız da olabilir, şanslı da
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence çok şanslıdır biraz romantik biriyim çünkü 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞanssızdır diğer kızlar gibi kendini beğenmiş 7/24 ilgi bekleyen biri olmadığım için olsa gerek pek sevilmem
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKuşko aşko olmadığım için sanırım şanssız. Sevgilisine yapışan tiplerden değilim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılNasipse kısmetse şanslıdır.
10 Yorumla Şanslıdır ama kimse olmak istemiyor 😑
10 Yorumla
+1 yılSorunun cevabını söyleyemem... fakat butun ruh hastası kızlar bana denk geldiği icin ben sanssızım orası kesin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Net şanslıdır :D
117 Yorumla- +1 yıl
Çok net. shsj en çok para konusunda
- +1 yıl
Ne biçim tüccar 😂
- +1 yıl
ahahah bilemedim şimdi artık tüccarlık yaparmıyorsun sen, formdan düştün kesin
- +1 yıl
Anlamam ben dönem mönemmm
- +1 yıl
Kesss
- +1 yıl
Yıkıııığğğğl 😃
- +1 yıl
Bas giit 😃
- +1 yıl
Bırakamam 😃 benimdir o.
- +1 yıl
Merci 😅
+1 yılŞansı yüzüne güldü demektir😄
17 Yorumla- +1 yıl
Aman başka yerine gülmesin de dhsja
- +1 yıl
Neden ama orasınada gülsün🤣
- +1 yıl
Neresine 💁♀️
- +1 yıl
Başka yerine gülmesin de dediğin yere😉
- +1 yıl
ahah çok zekice 😃
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Ricalar 😅
+1 yılher ilişkide şanslı şanssız yönler olur
kuzursuz biri yok sonuçta bir yönden kusurludur
10 Yorumla
+1 yılKişisine göre değişir ayna gibiyim ne verirsen onu görürsün.
10 Yorumla
+1 yılşanslıdır çünkü sevgilimin olmasını istemiyorum
10 YorumlaKendilerine sormak lazım
Nasıl hissediyormuş benimle diye10 YorumlaBu saatten sonra gelen iyi olmadığı için ben on numara fazla geririm
10 Yorumla
+1 yılGenel olarak sansilidir ama ufak tefek sanssiz olduğu konular var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Kendim diye demiyorum çok şanslı 😄
36 Yorumla- +1 yıl
Himm nedenmiş?
- +1 yıl
Kolay pes etmemeni srvdim
- +1 yıl
Daha cok sey var. gozkerin yeter😛
- +1 yıl
Oldu mu sevgilin hic
+1 yılŞanslıdır bol bol tatlı, yemek yaparım 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılHem şanslı hem şanssız
10 Yorumla
+1 yılŞanslıdır diyimde az kendimi öveyim 🫣
10 Yorumla
+1 yılBenimle sevgili olan çok şanslıdır
10 Yorumla
+1 yılBaşına tatlı bela almışsa şanslıdır
20 Yorumla
+1 yılBaşına bela almıştır
10 YorumlaŞansız olurdu
10 Yorumla
+1 yılHangi açıdan bakıldığına bağlı
10 Yorumla
+1 yılŞükür namazı kılsın. Şanslıdır tabii
10 Yorumla
+1 yılDeğerini, kıymetini bilirse şanslıdır...
10 Yorumla
+1 yılAllah yardımcısı olsun 🤪
10 YorumlaCennetin fragmanı diyeyim susayım jdjdj
10 Yorumla
+1 yılNeden şanslı olmasın ki
10 Yorumla
+1 yılMuhtemelen şanssızdır
10 YorumlaÇok ama çok şanslıdır.
10 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?