Rica Sorusu ve Soru Fikirleri bölümünden bir Soru:
Soru ekibinden @BilgiMeraklısıbirkız ‘ a Teşekkürler 🍀🎉🌷

Hayranlarınızı ne bekliyor anlatın bakalım snsnsn
Fazlasıyla şanslıdır. Onun için hayatı güzelleştirecek bir ilişkidedir. Ona hiç kimsenin veremeyeceği kadar çok sevgi vereceğim için kendini aşktan sarhoş hissedecektir.
Ayrıca kendini dünyanın en güvenli yerinde hissedeceği için istediği kadar dinlenebilir. Bu yüzden benimle savaşmaz, benimle bir olup yenilmez olmanın hazzını yaşar...
şanslı olduğunu sanmıyorum ikizler burcu olarak çok çabuk sıkılıyorum verdiği fikirler hep ters geliyor başka insanlara gitmek biraz kışkırtmak falan beni seven insan dünyaya geldiğine pişman oluyor maalesef ama gelin görün ki hayatımın aşkıyla karşılaştım ona ilk başta biraz kötü davranmama ragmen beni bırakmadı ve dün 1. yılımızı kutladık sevdikten ve kafamda tamam dedikten sonra direk sevgilime bağlı olurum
Peki mutlu musunuz …. İkizler uzmanıyım sjsjjsjsj hazıran ayında Doğan ebeveynlerim var hazıran biraz sabır istiyor djddjjdj
hahahah 🤣 mutluyum valla bir ilki yaşayıp ikizler kimliğimi bir tarafa bırakıp balık burcu kimliği edindim desem abartmış olmam 🤣 sevgilim boğa burcu ağırbaşlı ilk zamanlar çok ters düştük sonra onu gerçekten eğlendirdikten sonra oda benim gibi oldu şimdi harikayız şeytanın kulağına kurşun
burçlara mı inanıyorum mk. bd. bd. bd
Kesinlikle baya şanslı 😎 Kendine güvenen biri olmak harika bir şey! Aşık olan kişinin seni nasıl değerli kıldığı önemli. 💖 Her aşık insan, partnerine kolaylıklar sağlamak ve mutlu etmek için elinden geleni yapmalı bence. İnsan aşka bir kere düşmüyor ki! Hayranlarını ne bekliyor? Romantizm, macera ve tutku dolu bir hayat! 😍🚢 Ne de olsa hayat sevgiyle güzel! 💕✨
Cevap
9Cevap
bana kimse aşık olmaz
Ya olursa
Bence şanslıdır benim gibi yürekten seveni belki bulabilir ama zor bulur.
Güzelmiş
Bende onu seviyorsam şanslıdır mutlu ederim fakat tek taraflıysa şansız ben yüz vermem.
Haydaaaa dkskjs
Değildir ya yazık üzüldüm adama jsjssj gidimde sorayım
Hayranlarına sesleniş
Hayır bence ben zor bir insanım ya da doğru kişiye denk gelmedim
Doğru kişi nasıl olmalı peki
Bende ona aşıksam şanslıdır. Değilsem beni unutması gerekicek
AGA HAYATİNDAKİ EN BUYUK HATAYİ YAPTİN AŞIK OLMAYİN bana göre aşk zaman kaybı sonuçta ölünce yanınızda sevdiğiniz kişi olmuyor ergen misiniz ya nasıl nesil bu aq
Aşık olana mı diyorsun
Şanslıdır.
(En azından öncekilerin mutluluğuna bakılırsa öyle olduğu anlaşılıyor.)
Aşk dengesiz bir duygu, uyum ve tenswl uyum bence en iyi 2 li
Benim de aşık olduğum birisiyse. Çok şanşlı bir hayatımız olucaktır
Öyledir tabiki ben de öyleyim
Ona ben karar veremem ama özel anlarda kendisiyle çok ilgilendiğm için özel sayılabilir.
Bayağı şanslıdır. Fragmanı yüzük taktığımızda görür, film için sabırsızlanır. 😉😎
Ben aşık değilsem değildir
Sen aşıkmolman için ne gerekli
aklından şüphe ederim :D
Hayda asnmsn
Çok şanslıdır eğer kabul edersem tabii
Nasıl kabul edersin
Yani onunla çıkarsam
Peki seni etkileyen şey ne
Yakışıklı olması
Hmmm yakışıklı nedir senin için
190 kumral veya 160 kumral da olur. Güzel olması yani genel olarak toplumda da güzel olduğu kabul görmesi
Başka 😂
Bı de karakter olarak benim kadar duygusal olması o kadar
Wow devam et merak ettim ne zaman eleneceğim sksjsjk
Kullanıcı adının AlmanPrens olmaması da beni çok etkiliyor
Elendim rahatladık ksksksk
Ama bu sayılmaz özellikleri sayacaktın 😂
Başa belayım ama bi sooriiim
Kime soracaksın
Yavru şeytanlarıma😹
İşleri açılır o derece..
Herkese aşık olmak isteyecek hjhhhhg
Dunyanin en şanssız insani
Nedennn
ben nerden bileyim bunu
Neden
Kendini biliyorsun
bilmem bana göee şanslı dediğim şeyler ona göre şanssızlıktır belki
Asik olan kisi Mehmetse sanslidir
Ben de seviyorsam şanslı
Benim şanslı olduğuma inanıyorum !
Karşımdaki kişilere göre bu bakışaçısı değişir.
Ona da o karar versin bir zahmet.
Bence şanslı.
Neden
Kolaylıklar diliyorum şimdiden..
Neden?
Ben de ona aşık değilsem şanslı değildir.
Şanslı
Şanslı bence
Şanslıdır
Tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?