Şimdi kim haklı?

Arkadaşlar ben hayatımda ilk defa birini beğendim gerçekten çok yakışıklı kabul ediyorum şimdi mezun oldum ben geçen sene açık öğretim için neyse işte 4 hakkımız varmış bende işte o dersi online sanıyordum son seferde yetiştim gitmezsem kalacaktım neyse oradakiler yardımcı oldu o an ilk paniktim fark etmedim tam derse geçtik işte biraz rahatladım kalmadım diye o an biri dikkatimi çekti görür görmez ne kadar yakışıklı ama kesin sevgilisi vardır ya da bir sürü kıza bakar dedim kendi kendime neyse işte ders oldu işte bi gün bi hareketi o gösterdi heyecandan ona dokunamadım espiri yaptı çok utandım ders varken hiç konuşmadık samimi değildik neyse aradan bi kaç ay geçti yazdı cevap verdim ama reddettim gibi oldu yani hiç konuşma taraftarı değil gibi görüldü attı neyse çok içimde kaldı aradan ay geçti yazdı ben bu sefer güzel cevap verdim bu yazmadı yine bi kaç ay geçti aradı geri aradım açmadı yazdı yazdım baktım bu yine cevap vermedi bende işte sen galiba aylar geçince konuşmayı seven birisin en iyisi sen hiç yazma bende cevap vermeyeyim dedim engel attım hoşlandım ama yani meraba bile diyemeyen yani bana uzun zaman sonra yazan biri ile nasıl yol alayım ona nasıl güveneyim

Şimdi kim haklı?