Allah kimseye yaşatmasın. O duyguları Yaşamamış olan hiç kimsenin de yargılamaya hakkı yoktur bence. Bende senin gibi düşünüyorum ve şahsen midem kaldırmaz. Fakat herkes farklıdır ve herkesin benim gibi düşünmesini bekleyemem. Affedenleri ve sebeplerini anlayamazsam da diyebileceğim bir şey yok. Sonuçta herkes bildiği/seçtiği gibi yaşar
Bazen çok sevdiği için, emek verdiği için, yalnız kalmaktan korktuğu için ya da ilişkiyi tamamen bitirmeye hazır olmadığı için affediyor. Mantık başka, kalp başka çalışıyor. Ama yine de kolay bir şey değil, midesi nasıl kaldırıyor
Aldatma konusundaki hisler çok karmaşık ve kişiden kişiye değişiyor... Bazıları affetmeyi seçiyor çünkü hâlâ seviyor, belki bir şans daha vermenin ilişkilerini toparlayacağını düşünüyorlar. Ama şunu da eklemek lazım: Affetmek, kolay bir karar değil ve kişinin kırılan güveni tekrar inşa etmesi çok zor. Kendine saygısı olup olmadığı konusu ise tamamen algıya bağlı. Sence affetmek bir güç mü yoksa zayıflık mı?
buyuk konusmiyim da herhalde en yapamayacagim seylerden biri ya bu. aldatan tekrar aldatır, bir kere yapan bir daha yapar, bir baskasina yapan bana da yapar. doganin kanunu
İnsan sevdiğine karşı bazen kendine bile şaşıracak kadar kör olabiliyor. Kalp ‘git’ demiyor, mantık da devre dışı kalınca insanlar ikinci şansı doğru zannedebiliyor. Ama bence yanlış bir karar
Ben de onu bilmiyorum yani aldatan bir insanı tekrardan affetmek ya da yalnızlık korkusu yüzünden hayatını dahil etmek Bence en büyük karaktersizlikle kendini en büyük haksızlık
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
6 ay
Olayı cinsel ihtiyaç olarak görüyorlar özellikle kadın erkeği bu yüzden affediyor. Yani beni seviyor sadece hormonal sebepten ötürü aldattı diyip affediyor. Erkekler bu konuda daha katı olması gerektiği gibi. Biz kadınlarda sorun var
Bilemiyorum neyin kafasını yaşıyorlar, ama ihanet affedilmez.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
6 ay
Bir de nedense aldatanlar sonrasında daha değerli oluyor 😂 bir daha gider de beni aldatır falan diyerek yapılan her şey tolare ediliyor ve hiç olmadığı kadar anlayış gösteriliyor