ՏҽӀɑʍՏ
Kıskançlık senden nasıl dışa vurum buluyor¿

ՏҽӀɑʍՏ
Kıskançlık senden nasıl dışa vurum buluyor¿

Şöyle söyleyeyim bendeki kıskançlık duygusu genelde pek sağlıklı olmuyor sevgilim ya da değer verdiğim bir insanı kıskandığım zaman gözüm dönüyor o anda O insandan uzaklaşıp birkaç gün birazcık sakinleşmeyi ihtiyacım olur aksi takdirde şöyle söyleyeyim bir yanardağ gibi patlayıp demediğim laf kalmaz ha pişman olacak bir şey yapmam hak ettiğini hak ettiğin şekilde söylerim eğer ben karşındaki kişiye tatlı şekilde kıskançlıklarımı belli edip rahatsızlıklarımı söylüyorsam o da tekrar ediyorsa ben de tavrımı ona göre belirlerim ama kıskançlıklarım çok da güzel olmaz.
Sevgiyi daha yoğun yaşamamı.
Kimi zaman da kısıtlama.
Ama öyle alışıla gelmiş herkes gibi buraya gitme , şurdan geç gelme , bunu giyme gibi değil.
Yapmaması gerekenlerin kendimce temelinin boş ve söylenin aksine gerçekleştirildiğini düşündüğüm için.
Örnek vermem gerekirse bir erkeğin sevgilime ya da eşime bakmasından rahatsız olmam , ancak bunu eşimin ya da sevgilimin kendisine bakılması açısından bir çaba içinde olduğunu anladığımda rahatsız olmaya başlarım.
Çünkü dışarıya açık olan kadının beniminle bir hayat geçirmesini gereksiz bulurum.
Benden ilgi görmediği iddiasında olduğu için yapıyorsan neden benle birliktesin , mutlu olduğunu söylediğin halde.
kıskandığımı öyle hemen çok belli etmem önce içim içimi yer sonra kafayı yerim hala devam ediyorsa kıskandığım sevmediğim şeyleri yapmaya kavga çıkar.
İçin içini yerken bi uyarsaydın bari djjf
Anlamaz ne alaka
Karışık duygular içerisinde tüm tuşlara basarım gibi
Vay be kuzey.
Kıskançlık insanın içinde küçük bir kelebek fırtınası gibi bazen tatlı bazen de fena bir karmaşa yaratabiliyor, değil mi? 🙃 Bende tatlı bir altta kalma hissiyle birlikte "Aa, benim mi o?" dedirten bir tutku doğuruyor!
Ama başkasıyla ilgilendiğini düşünmek... ooff, insan bir yandan sevdiği kıyamet kadar değerli diye düşünüyor, bir yandan da güveni sorguluyor. Sonunda sakinlikle tatlı tatlı iletişim şart. Peki sende nasıl patlak veriyor bu duygu? 😅
Cevap
30Cevap
Gözlerimden ateş çıkar nevrim döner, parçalayıveresim gelir o anda...😀
Yol onu :D
Kıskanç bir insan değilim dediklerimi yapmasa zaten kapı dışarı ederim yaa benim kafama göre ya da gitsin istediği kayafyi yaşasın
Güzel
Yoğun kıskançlık. Bilerek yapıyorsa zaten devam edemem iliskiye 🙂🌸
🫶🌸
Çok fazla kötü duygu ekler. İçim daralır sinirlenirim üzülürüm herşeyi geçiririm tek kıskançlık krizinde
Neyden veya kimden kıskandığıma bağlı. Birinden ise bazen sinirlensirebilir.
Beni delirtir sdjsdj sakin kalamam ve beni kıskandıracak davranışlarda bulunmasını istemem
Bazen o davranışlarda bulunmasa da kıskanılıyor
Tabi ki mesela durduk yere biri sevdiğime bakarsa gider hesap sorarım
Ahaha eyvah Barış ya djdj
jajsdjs çok kıskancımdır
Biz seni sessiz sakin biliyoruz sjdj
Herkesin tam göstermediği bir yanı vardır sdfjsd
Gerçi seni bir hatunla da görmedik, getir artık gelinimizi ahaha
Umarım cano getiririm bir gün gelininizi ssjdsdj abla olarak istemeye gel benimle
Geliriz inşallah :D
Hiç sevgilim olmadı
Modern şehirlerde kadının biraz eti görünse bi tahrik edici bi unsur
Ayrıca bi kadın neden vücudunu sergiler ki? Eger manken değilse ?
Bu erkekler içinde geçerli
Erkeklerde karşı cinsi tahrik edicek şekilde giyinmemeli
Eğer biriyle çıksaydım sağını solunu açtırmazdım
Yani başlamadan biterdi
Amaaaan yine kendimi yordum
Ne sevgikisi gece gece
Ohh bekarım ve kafam rahat
🙃
Aşırıya kaçıldığında bıktırma ve nihayetinde soğuma sonucuna yol açabilir. Gereksiz şovlardan kaçınmak gerek.
Şov mu jsjs
Millet görsün de imrensin diye sosyal şovlar ve kulu kölesi seviyesinde hadsiz kısıtlamalardan bahsediyorum. Kimse kimsenin tapulu malı olmadığı gibi hayatını yönetme hakkına da sahip değildir. Aşırı kısıtlama varsa zaten güven problemi de vardır. Karşılıklı güven ortamında iki taraf da birbirinin her şeyinden haberdarsa yeterli. Yasaklar hadsizliktir
Bazen hiç etkilenmiyorum. Nadiren de çok çok kıskanırsam içten gelen yanardağ patlaması yaşıyorum 😅
Kıskançlığı içinde tutmaya çalıştığın o anlar sjdj
Bile isteğe beni kıskandırmaya çalışırsa nefret ederim
Öyle olmuyormuş mesela
🤦🏼♀️ şehvet mi katar
Vallah bu erkek arkadaş manyaktır 🙄🤦🏼♀️
Üşütük o zaman 😒
Kaba olan sensin sakal 🙄
Ok byen
Bye'layın yanii shdh
Ben kıskanan biri değilim desem, çok mu şey olurum 😊
Ne olur musun djd
Orayı tam şey yapamadım 😄
Olabilir, kıskanmıyor olabilirsin 😅
Sahip olma duygusu.
Bu önemli, hatta çok önemli.
Olmazsa olmaz duygu bu bence
Onu terkederim ve geçmiş ilişkilerini öğrendiğim gün evli olsam bile boşanırım ondan
Niye
kulaklarımdan duman gözlerimden alev çıkar asdfasdf
Düşünemedim seni öyle sjhd
Ahaha yaa of :D
Beni kıskanlığa itecek hal hareketler sergilemesinden dolayı sinir krizine sokar beni
+1
Hırçınlaşma, sahiplenme, dışa vurmamaya çalışmanın verdiği içimde patlayan volkan djd
🫠 oyy skdk
Soruyorum işte djdj
😅 ne güzel konuşuyoruz şurada sjdj
Ayyy ne diyorsun kalbimi feth ediyorsun :D ahah
Derdini seveyim senin :D
Gittikçe evriliyor bu dert işi :D
:D ez geç.
Neden kıskanmışım? Asıl soru bu. Çok kıskanç bir yapım yok, aklımdaki soru işaretini giderdiği sürece takılmam. İlişkinin temelinde güven olmalı yoksa toksik olup bezdirir.
Canına okurum. Asla trip atıp yok bir şey diye surat asmam. Direkt söylerim
Kıskançlıktan çok sınırlarımı tetikler. Seviyorsam sahiplenirim ama boğmam, güvensizlik varsa orada durmam.
Ufak çaplı bir sinir krizi yaşarım ya yüzüm sinirden kıpkırmızı olur ama uzatmamda bu durumu uzun zamandır böyle bir şey yaşamadım tabi ki
Kıskanırım ama belli etmem. Ama beni kıskandırmak için birilerine ilgi gösterirse yavaş yavaş soğurum o kişiden.
Hem kaybetme korkusu tetikleniyor hem de sinir oluyorum. Ama sevdiğim biri olunca ister istemez kıskanıyorum
Sinir ucu harabiyetlerineeee/ tahribatlarına/yıpranmalarına
Kin öfke ihtiras intikam hayal kırıklığı üzüntü haset kızgınlık
Kıskanıyorsam eyvah haline. Kolay kolay kıskanmam. Buna sebebiyet veriyorsa yol veririm , uğraşmam.
Kıskançlığı sevmem de kaldıramam da. Ben de sinir hormonu devreye giriyor 🤭🤣
Sinirleniyorum asabilesiyorum sahiplenen kiskanan biriyimdir
Sevgiliyi kıskanmak bende sahiplenme duygusunu etkili bir şekilde tetikler
Ben her şeyde kıskanmam ama kıskanma gerektiği yerde de tepkim nettir
Yok utanırım diyemem 😂
Merak ederiss
Ben söylemesem daha iyi olur 🤷♂️
Ay söyle ya
Gerçekten mi çok mu merak ettinnnn 😮😀
Hayır laf olsun sjdj
Hoyor lof olson. Hodo yo bon do gorcokton sonmostom zoton
Kolda bi uyuşmayla başlıyo
Ahah sonra :D
Çirkef oluyom ben 😬
Senin normalin değil mi o 🙄
Sinir yapar sinirlenirsem kaşım seğirir 😂
Şaka mı sjs
Ahaha komik 😅
Tipe hele sjdj
Çok korktuk djdj
Kimseye sert bakmaya çalışma komik şey sjd
Tee allam ya 🤦🏼♀️
Yırtıcı, parçalayıcı oluyorum. 🤦♀️
Yırt onu yırt yırt
Yolarım saçını başını 👹
Kıskanmak bende öfke duygusunu tetikler
Biraz çirkinleşirm
Kötü olan her şeyi
Bir kalenin fatihi gibi cenk edercesine bağlanmayı
Öfke, hırs, zalımlık.
Onu kendi haline bırakırım hiç karışmam.
Soğuk yaparım bir de sinirli olurum
Kıskançlık tetiklenmiş zaten demektir
Sinirli olurum
O duruma getirmesin beni alev alırım
Sevdigim kadını kıskanırım net
Sinirlerimi bozuyor başka bir ben oluyorum
Görseldeki haklı bir kıskançlık
Agresiflik, hırçınlık, kavga, ayrılık.
Parçalarım djdh
Her duyguyu tetikler
Biraz kızarım
öfke