Sevgilisi olan ve olmayan, platonik takılan gizli saplantılılar; sevdiğinize veya hoşlandığınıza karşı kıskançlık düzeyiniz nasıldır?

Sevgilisi olan ve olmayan, platonik takılan gizli saplantılılar; sevdiğinize veya hoşlandığınıza karşı kıskançlık düzeyiniz nasıldır?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben sevgilime güvenirim kısıtlamam.. zaten birbirimizin istemeyeceği şeyleri de yapmayız
@BloodyGamer yeni kapak mı iyi eskisi mi?
Anlamadım?
Profilim de ki
Eskisini bilmiyorum ki😂 profil inceleme huyum yok ya benim
😂 yav insan merak eder bi. dur atayım https://hizliresim.com/qtqdpn7 eskisi bu
Bu yeni iyi eskisi cıkss😂
İnan o kadar hızlı soru cevap yapıyorum ki profile bakmaya fırsat yok😂
@BloodyGamer Görüyorum 😂
Çok içli dışlı olmasını istemem karşı cinsiyle mesela. Arkadasi olabilir, sonuçta sosyal bir hayatta yaşıyoruz hepimiz lakin bu sadece belirli zaman ve yerle sınırlı kalmalı. Ilgi odağı daima ben olmalıyım. Olmazsa eğer baya kıskanırım ama kisitlamam. Kendinden soğutmus olur.
Seven kıskanır bence ki bu zamanda ınstangram falan sorun olmamalı hesap varsa karşı cins takıp edılmemelı çünkü gerek yok normal olanda bu zaten karşı cıns için sorun edıcek bırıde zerre sevmemiştir zaten ki bu şimdiki çoğu kişi için geçerli değil çünkü sevgili olmak için oluyorlar basit ilişki
Her şeyi kıskanmam ya. Kız arkadaş, erkek arkadaş vs. bunlar kıskanmak için bahaneymiş gibi geliyor bana. Yok takipçin niye böyle yok niye şunu takip ediyorsun falan ya ben çok rahatım ya da olması gereken bu bilemiyorum, aşırı ve gereksiz samimiyetlerde bir damarım atar o kadar.
Normal hayatta yogun hissettigim bir duygu degil ama kiskanmami gerektirecek bir durum varsa kıskanırım
Karşımdaki insanı darlayacak seviyede kıskançlıklara girmem.
Kıskanılacak hal içinde olmaması gerekir, güzel ayar yer
Sevdimi kıskanırım bu bir kendine güven meme sorun değil benim olan benimdir
Asla belli etmem giziden takip ederim şüpe ettiğim şeylerin
Kıskanılmayı baya severim ama kıskanmam. Belki az bir şey kıskanıyorumdur. Ama sevmeden yapıyorum. Bir zevki yok
Belli etmem bakışlarım yeter 😅😌
Yüzde bir milyon olur herhalde.
Magara insanı gibiyim