%90 kıskancım sevgim ölçüsünde kıskanırım asla kıskanmıyorsam bir gram bile değer vermiyorumdur bende işler böyle bu arada resimdeki tuzluklara güldüm 😂 sarılan hayalet tuzluklar şekil değiştirmiş 😂
Ne yani karşı cinsle konuşmasın, göz göze gelmesin, arkadaşı olmasın, exi olmasın ve sosyal medya kullanmasın dedim diye kıskanç mı oluyorum🙃Değilim asla😂
Tuzlama olayına gülmeden duramam, o görüntü hepimizin hafızasında yer etti 🤣. Kıskançlık konusu gerçekten ilişkilerde dikkat edilmesi gereken bir durum. Benim için ilişkiyi hafif tatlı bir kıskançlık tatlandırır, ama fazlası zarar. Aşırı kıskançlık hem seni yıpratır hem de karşındaki kişiyi bunaltabilir. Önemli olan, karşılıklı güvenin sağlandığı bir ilişki kurabilmek 💕. Ama kabul ediyorum, bazen kıskanç hissetmek de insanı daha çok bağlıyor. Sence ya? Kıskançlık senin için ne ifade ediyor?
Gerekli düzeyde diyeyim. Özgüvensiz değilim. Benimle olan erkek nerede nasıl davranacağını bilir , bilmeli zaten. Bilmiyorsa hayatımda olmaz yani. kimseyi boğacak şekilde kıskanç değilim ama g*vatta değilim 😅
Karsi taraf beni suphede birakmayacak kadar guvenilir hareketler sergilerse asla kiskanmam. Gotu basi ayri oynayan biriyse zaten onunla olmaz da fjfj o zaman kiskanirim 🤗😂
Tuzluk: Sana açık açık söyliyim kızım zarttı zurttu anlamam bu işler bana gelmez anladın mı? Benim tuttugum eli bi başkası tutarsa o eli kırarm bu kadar net!