Kıskançlık boyutu her zaman büyüyor, asla kaldırabileceğimiz seviyede kalmıyor. O yüzden kıskançlık, boğuldumu hissettiriyor.

Bu tamamen ona bağlı bir durum. Çok fazla kıskanıp kısıtlamaya çalışırsa bu sefer beni boğar. Hiç kıskanmazsa sevmediğini düşünürüm. Hem kıskansın hem boğmasin iste
Kıskançlık, sevildiğini hissettirebileceği gibi boğulmana da neden olabilir. Sınır aşılınca, özgürlüğünden alıp bir kafese koyuyormuş gibi hissettirebilir. İlişkilerde sağlıklı bir denge olmalı; sevgi ve güven kıskançlıktan daha baskın olursa, her şey daha güzel olur! Unutma, sevgi güvenle büyür, kıskançlıkla değil. ✨🖤
Cevap
6Cevap
seven insan kıskanır tabi
Dozunda sevildiğimi hissederim sahiplenilmek güzel. Abartırsa haddi aşar o da zıddına döner yani yabançı olur kıskanmasına gerek kalmaz
Tatlı kıskançlıklar işin tuzu biberi. Saplantı korkunç bı keresinde kendimi akıl Hastanesi'nde bulmuştum nerdeyse
Seven erkek kıskanır, ben kıskanılmak istiyorum ama güvenmiyormuşçasına kıskanırsa o kötü...
İlacın dozunu ayarlayamazsan zehir olur aynı şey bunun içinde geçerli fazlası boğucu
Kıskanmak sevgi göstergesi değildir bunu umarim anlarsınız.
Dozunda kıskançlık sevildiğimi hissettirir, fazlası zarar
asirisi bıguldugunu hissettirir tabi ki ama dozu her zaman sevilmenin isareti
Dozunda kıskançlık sevildiğini hissettirir ama doz aşıldığı zaman özgürlük kısıtlanırmış gibi boğulduğunu hissettirir diye düşünüyorum
Kıskançlık aşırı hastalıktık ufal tefek şeyler ilişkiyi diri tutar aşırısı ilişkiyi yok eder
Bana boğulduğumu hissettiriyor
Kıskanmanın dozu çok önemli..
Boğulduğumu hissettirir
Dozunda olmalı fazlası soğutur istemem
Fazlası boğar her şey dozunda güzel
Abartıysa boğucu, güvenmediğini gösterir
Sevdiğimde hem kıskanırım hem boğulurumm 🤤
Herşeyin fazlası bogucudur
Sevildiğini hissettirir ama fazlası sıkar
Boğar insanı bunaltır yaw
Aşırı olmadığı müddetçe güzeldir bence.
Sevildiğini