Kişilik & Karakter Kıskançlık seviyen insanı boğar mı? Kışkırtıcı_zevkler Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kıskançlık seviyen nedir? Güncellemeler+1 yıl Güncel Kıskançlık seviyen insanı boğar mı? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Boğmaz 0 0 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı. Ben durduk yere kıskanmam. Kıskançlığım başladıysa bir yamukluk yapmıştır. O saatten sonra kıskançlığım değil ben boğarım😄 1 2 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl 😂😂 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Anladım gebertirsin 😂😂 Yorumla
mrsmerv Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Kıskanmam güven duygusu önemli benim için sadık ve saygılı ise sorun yok. 1 1 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl 😊👍 Yorumla
meeowwwwwwwww Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim beyi kıskanırım çok kıskanırım yutarım onu midemde yaşar 2 0 Yorumla
Dolunay_31 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 47% +1 yıl kıskandıracak bişey yapmazsak kimse kıskanmaz bence 1 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 565 cevap paylaştı. Boğar genç yaşta gider 1 1 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl 😂😂 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Çok kıskancım maalesef 2 1 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Saç baş yolduracak kadar mı Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Boğar 1 1 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Boğar mi öldürür mü 😊 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 391 cevap paylaştı. Aşırı değilim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Boğmaz
Ben durduk yere kıskanmam. Kıskançlığım başladıysa bir yamukluk yapmıştır. O saatten sonra kıskançlığım değil ben boğarım😄
😂😂
Anladım gebertirsin 😂😂
Kıskanmam güven duygusu önemli benim için sadık ve saygılı ise sorun yok.
😊👍
Sevdiğim beyi kıskanırım çok kıskanırım yutarım onu midemde yaşar
kıskandıracak bişey yapmazsak kimse kıskanmaz bence
Boğar genç yaşta gider
😂😂
Çok kıskancım maalesef
Saç baş yolduracak kadar mı
Kıskanç sayılmam ben aslında
Boğar
Boğar mi öldürür mü 😊
Son dönemde evet
Bazen olabilir