AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Anlatırım ama geçmişe takılmak saçma yani
anlatırım
Evet anlatırım
Evet
Evet anlatırım
Anlatabilirim
Anlatırım tabiki
Anlatabilirim
Evet
Anlatırım
Evet
Evet
Yani oturup ağlamazsa anlatırım
anlatırdım
Evet temiz
Tabula Rasa.
Evet anlatabilirim
Anlatmalı
Evet anlatabilirim
Tabii ki anlatırım
Tabi anlatırım
Evet
Bilmeye hakkı var
Aynen öyle
İlk taşi günahsız olanınız atsın
Günahkar aramıyoruz. İnsan evlenecegi kişinin geçmişini merak edebilir ve öğrenmek isteyebilir. Bu da gayet normal bişey
Nedensiz sevmeli insan hafız
Hafız değilim keşke olsam. Nedensiz sevgi diye bir şey yok
👍👍👍
Asla anlatmam
O neden?
Erkekler bunu ilerki zamanlarda çok güzel kullanıyorlar tavsiyem anlatmayın
İnsan evlenecegi kişiye dürüst olmalı. Yalan ya da bir şeyleri gizlemek girince işin içine o zaman güven kalmaz. Er geç çıkar çünkü açığa
Kocandan önce bi gecmisin var demekki
@GhostRacer varsa var beni ilgilendirir
Ben bilmem her şey soylenmemeli
Demekki vuruşmuşsun
@GhostRacer ya bir sktrrrr
Sen seversin. d. d
@GhostRacer senin ağzına scrmm
@Grbryrb senin ağzına zican zicmis hadi isine
@GhostRacer oe
Adını sormadım oc
@GhostRacer tabi senin kuyruk acin var belli ki
Yoo seni tanımıyorum
Aynen
Yok anlatamam. Ne haddine onun.
O niye? İnsan evlenecegi kişinin geçmişini merak edebilir bu gayet normal bişey
Her detayını sorması aşırı rahatsız edici. Hadi kaç kişiyle ilişki yaşamışlığı belki sorulabilir ama diğer türlüsü hatsizlik gibi geliyor
Ben ayrıntı veya yuzeysel diye bişey belirtmedim. Geçmişinizi anlatmak dedim sadece
Her zaman saklayın saklayabildiğiniz kadar
Neden saklayalım ki?
Yalanlar elbet bir gün açığa çıkar
Çünkü insan doğası gereği hep merak eder sorar ve ilişkiniz geçmişin gölgesinde kaybolur
geçmişimi anlatmasam daha iyi
Sebep? Hayatına girecek insan sormuyorsa söylemeyebilirsin ama bunu soruyorsa eğer cevabını bilmeye de hakkı var bence.
ondan sonra hayatımda olmak isteyeceğini sanmıyorum
E peki bu şekilde bilse kabul etmeyecek biriyle olmaya vicdanın el verecek mi? Durum her ne ise seni o şekilde kabul edecek biriyle olman daha sağlıklı olur
geçmişimi Allah bile yargılamazken hiç kimseye o lüksü veremem
İkisi çok başka şeyler. Allah tövbe edenin günahlarını siliyor o ayrı ama evleneceğin insan için geçmiş önemliyse bunu ondan gizleme hakkın yok bence. Sonuçta soruyorsa ve sen saklıyorsan yalan söylemiş oluyorsun ki yalan söylemek büyük günahtır
yalan söylemek günah ama iyiliği için ben söylememeyi tercih ederim eğer illa soracaksa da söylerim ama sormadığı sürece söylemem
Ben de sorarsa dedim zaten
Hem saklamanın nesi ona iyilik oluyor ki
şöyle düşün çok sevdiğini var sayalım ve ciddi bir yere doğru gidiyor şimdi ya umudunu kırıcam ya da saklamak zorunda kalıcam ben olsam saklardım
Umudunu kıracagin ne olmuş olabilir mesela anonim kullanıcısın söyleyebilirsin
hiçbir kız antalyada yıllarca eğlence yerlerinde çalışmış ilk sevgilileri tamamen yabancı olmuş 5 yıl rusyada yaşamış bir erkekle ilgili ne düşünürse
Bunu saklaman sana bişey kazandırmaz. Aksine bir gün ortaya çıktığında neden gizledin ve yalan söyledin diye sorar ve güveni kırılır. Seni o şekilde kabul edecek biriyle olmalısın. İnsan ne yaparsa yapsın pişman olup tövbe ettiğinde Allah günahları temizliyor. Seni geçmişinle kabul etmeyecek biriyle zaten mutlu olamazsın. Kabul eden birini bulmalısın ki emin ol kabul edecek insanlar vardır. Geçmişini gizleyen insanların vicdanı nasıl rahat ediyor ben anlamıyorum
geçmişimle yüzleşebilirse söylerim olan olmuş biten bitmiş ben karşıma çıkacağını bilemezdim bu yüzden de kimse yargılayamaz ama madem hayatıma girecek öğrensin kaldırabilirse buyursun gelsin kimseyi de aramıyorum öyle bir derdim olsa bu yaşta bekar olmazdım
Yargılamaktan bahsetmiyoruz ki. Geçmişini gizlememekten bahsediyoruz. Neden herkesin seni yargılanacağı düşüncesindesin ki
çünkü kimse yoğurdum ekşi demez kendi eksiğini görmez ama iş başkalarını eleştirmeye yargılamaya geldi mi geri de kalmaz ikiyüzlü oldukları için olabilir mi
Kusursuz insan yok sonuçta. Herkes biliyor ki herkesin büyük veya küçük günahları var. Oluyor. Bir şeylerin yanlış olduğunu, yapılmaması gerektiğini söylersin de yargılamak kimseye düşmez. Ama tercih edip etmemek kişisel karardır. O yüzden soran birine dürüst olmak gerekiyor
her konuda dürüstüm asıl sorun dürüst birilerine tahammül edecek birisi var mı sanmıyorum
Adamına göre muamele. Kaldıracak olanla olursun sen de. Her türden insan var dünyada.
ciddi bir ilişki yaşamadım kimseyi sevmedim varsa öyle biri buyursun gelsin
Var elbette. Dünyada herkes tek tip değil. Her yerde, her koşulda öyle insan çıkabilir
kader.
👍🏻
Bakire kız istemeye hakkın yok bu durumda diğer kızlarda kendiyle kiyaslayip rahatsız olmayacaksa devam eder seninle
Taşı en günahsız olaniniz atsin ahlak ve temizlik diyince akliniza illa bakirelik mi geliyor bunla ilgili cok guzel bir soz de söylerdim de neyse hayir madem kurandan ornek vericez o zaman temiz erkekler temiz kadinlarla diye baslayan ayetin devamini da söyleyin asil ahlaksizlik asil kirlilik bazi seyleri eksik anlatmaktir bakire kiz da ararim gecmisim kotu diye gelecegim berbat olacak diyemez kimse
Güvenmediginiz biriyle zaten evlenmeyin. Zar dediğiniz literatürde hymen diye geçer. Amacı ergenlik dönemine kadar enfeksiyondan koruma amaçlı anatomik bir yapıdır. Bekaret göstergesi falan değildir yani. Halk inanışlarını bırakalım lütfen. Hâlâ ilk gece kan gelme muhabbeti yapıyor insanlar. Boş muhabbet. Herkesin anatomik yapısı farklı ve her 4 kadından birinden kan hiç gelmez. Geri kalan bir kısmının farkedilmeyecek kadar az gelir, kimisinin normal kanar, kimisi kanamadan hastanelik olur vs. vs. Bu hiçbir şeyin göstergesi değildir kısaca
Sorun bekaret meselesi degil son yıllarda sanki hekres duzgundu de dar agacina biz cikiyoruz kadini fiziksel obje olarak görmeyin diye isyan ederler ama yine teshircilik bunu diyenler de kalkar ya simdi 3 ciltlik suc ve ceza degerinde birseyler derdim de harbiden bu ulkeden de insanlarından da tiksindim
Ben bunu bilgi olarak söylüyorum. Çoğu insanın kafasında yanlış inanışlar var çünkü. Bu arada diğer meselede insan kendisinde olmayan bir şeyi karşısındakinden istememeli. Tamam insanlar günah işlemiş olabilir. Ama kişi kendisi günah işleyip başkasına gelince işlememiş olsun, en temizi olsun diye bakıyorsa o düzgün insan bakışı değildir. Kendine gelince yapıp başkasına gelince yapmamış olsun demek gerçekçi gelmiyor bana
@Fatih_6363 isteyemezsin işte. Bizim seni kinamaya hakkımız var. Benim akrabama kardesime arkadaşıma denk gelebilirsin herkes çevresini böyle kirli bir adamla görmek istemez. Sen bakire olarak aldığın kişinin de hayatını kararticaksin kendisi gibi biriyle evlenip mutlu olacağına seninle ömür boyu huzursuzluk geçimsizlikle yaşayacak. Belki fakirlik verecek bereketsizlik yasayacaksiniz. Cocuklarinla sinanacaksin. Allahin koyduğu olçuyu bozmanın cezası bu. Bakire olmakla ne ilgisi var demişsin sen ortadogudaki yüzde 99 u müslüman olan toplumda yaşıyorsun burada kadın sevgili bile yapsa o.. pu olur. Kizlari da evlenirken bakireliğe göre alırlar. Erkegi de aynı şekilde ama sizde bunu belli eden emare yok o yüzden lafta bakir diyoruz. Pratikte bakir erkeğe rastlamak samanlıkta iğne aramak gibi. Sozun özü sen kendin gibi birini tercih edersen huzurun olur öteki türlü başka temiz bir kadının hayatına mal olursun. Ayrica günahsız değiliz ama her haltı yemiş evliliğe gelince her erkek gibi kendisi gibi olmayan birini isteyen yobaz toplumun erkeklerine karşıyız. Madem temiz birini istiyordun sende temiz kalacaktın. Yedigin hurmalar şimdi tirmalar. Kendin gibi bir kadın güven vermiyor dimi işte bizim için de aynı
@Nightwalk35 kinayacaksin bacım toplum dislayacak bize nasıl baskı yapılıyor hatırla. Erkeğe de yapicaksiniz namussuz diye anılacak. Pis pis erkek musveddeleri kızların adını çıkartır hep sizde afişe edeceksiniz. Olur mu gizlemek aynı özveriyi neden kadın olunca gostermiyolar ikiyuzluluge bak
@Fatih_6363 sen gününü gün ettigin yabancı birini bul evlen onlar kim ne ne değil sormaz. Rus kız türk erkekle evli türk adam aldatmış bunu iki kez soruyor aldattım affettim mi diye o da evet diyor. Onlar bizim gibi bu şeylere takıntılı değil. Kafan rahat eder dengini bulmuş olursun. Ama senden önceki 500 erkekle de aşk sevgi cinsellik anlamında kiyaslanacaksin bunu bil. Yani biz kadınların da korkuları gibi. Iki pis beden birlikte olursa sorun olmaz. Kaç kadının eli degmiş sana
@PeachGirl58 yazdığım yorumu hiç okumamissin sanırım.
Hz. omerin hikayesini bilmedigi belli o da mi kendisinden tavsiye isyeyen adama ikiyuzlulugu emretti öyle mi ya bana dini anlatmayin sizi bildiginizi sansiginiz yerden vururum
Ayet tovbe edenleri istisna kosarken sen kim oluyosun da ahkam kesiyorsun sizin gibiler yuzunden turedi ateistler deistler soguttunuz dinden insanlari
Hani böyle cok temizim diye geçiniyorsuniz ya en cok zarari sizin bu dusunceleriniz verdi islama
@Fatih_6363 Kınayan ben değilim. Ama dediklerin konusunda seni savunabilmem için aynı şekilde senin gibi bir geçmisi olup sonra tövbe eden bir kadını kabul ederim diyebilmen gerekir. O zaman derim ki haklısın
Hala kendinizce hüküm veriyorsunuz hz omer bunu derken sizin düsündüğünüzü düsünemez miydi üstelik bakire olmayan kızdı ben elimi ayağımı cektim gecmis sunger cektim kınanma kısmına gelince yine hadisten verecegm ornegi kınadıgın basına gelmeden olmezsin diye beni kınayanlar size soyluyorum aynısı basınıza gelmeden olmeyin
Peachgirl58 ozellikl bu duayı sana edecegim kınadıgını kınanmadan olme ve karsına da bakir ama her turlu serefsizligi yapan keske zina yapsaydı da bunu yapmasaydı diyecegin herseyi sana yapan bir esin olur bunu Allah tan ozellikle isteyecegim
İkiniz de kendi kafanızdakileri dikte etmeye o kadar odaklanmışsınız ki ne yazdığımı okumuyorsunuz bile. İkiniz de havaya konuşup duruyorsunuz yazdiklarimla alakasız yorumlar yapıyorsunuz falan. Cidden uğraşamicam
Tartısmıyorum sadece dinci kisvesi altında bilip bilmeden sallayanlarda tiksiniyorum hepsi bu ben sana birsey demedim madem cok biliyorsunuz gidin akademik kariyer yapın buralarda harap olmayın
Ben kendi adıma bildiklerimi söyledim. Kimseyi de yargılamadım. Diyorum ki eğer sen her türlü geçmişi olup sonra tövbe eden bir kadını kabul edebilirim diyorsan haklısın. Edemem diyorsan bu dediklerinde samimi değilsin. Bu din bilgisi değil vicdan ve karakter meselesi.
Nİye bunu diyorum ya arkadaş okudugunuzu mu anlamıyorsunuz siz niye daha onceden bunlar bulasmamıs birini isteyemiyorum harbiden ne yiyip iciyorsunuz ben oyle olsun istiyorum istemekte mi yasak suraya bak memlekette ne kadar temiz ne kadar durust insanlar var ne pis insanlarmısız
Okuduğunu anlamakta ve algilamakta gerçekten ciddi sıkıntı yaşıyorsun. Kabul ederim diyemedigine göre kendin gibi birini istemiyorsun demektir. Bunu ben demiyorum sen diyorsun. Ben kimseye kirli temiz yakıştırması yapmadım ama ben kendim gibi yapıp tövbe eden birini kabul etmem diyosan ben değil, sen kendini kirli buluyorsun demektir. Önce kendini sorgula bence
@Nightwalk35 bu kızlık zarı olayını bende uzmanlarından dinledim. Evet öyle bişey yok ama müslüman toplum kadını durdurmanın yolunu bu şekilde bulmuş erkek için belirleyici bir şey bulmamiş isteseler bulurlardi dimi? Cinsel organda elbette ki bir degisiklik oluyordur. Ama müslüman ataerkil toplumun işine gelmez bu. Yanlis anlama luftfen ben insanların bakire anlayışı bu demek istedim
tabiki
Evet
Temiz sayılmaz
Evet anlatırım
Her zaman
anlatmam
Evet
Evet
Tabıkıde anlatırım
Geçmişte ikişkin oldu mu cinsel ya da duygusal
@nsnlelekekleleö evet oldu
Peki geçmişte hiç ilişkisi olmamış kızla nedne evlenmek istiyorsun
@nsnlelekekleleö benım oyle bır dusuncem yok yargılamamkı
Ve o kıza yazılan ve o kızın da belki olur gözüyle baktığı erkeklele neden arasına ser örmeye çalışıyorsun
@nsnlelekekleleö cunku evliyim ve de oda yapmış bırseyler
@nsnlelekekleleö bilmem
Şu an evli misin ve peki o kız seni yargılasa ve senle geçmişinden dolayı beraber olmak istemiyorum diyorsa
@nsnlelekekleleö yok oda tamam dedi 4 senelik evliyiz Şu an
Sonuçta Şu an yaparsan sıkıntı çıkar dedi
Evlenmek istemiyorsam anlatırım 😂
Aksine evlenecegin insana anlatman lazım. Gizlenenler bir gün açığa çıkar. O zaman güven kalmaz. Çok daha kötü olur
Geçmiş beni ilgilendirir kendisini değil çok aman aman bir şey yoksa anlatılmaz durduk yere karşındakini stresse sokamam aslında anlatmamak saygıdır bence dediğim gibi aman aman bir şey yoksa
Sorarsa diyorum zaten. Merak etmiyorsa anlatmazsın ama öğrenmek istiyorsa da hakkı var bence
Sorarsa da anlatılmaz ayrıca sorulması bile yanlış bu benim düşüncem
Anlıyorum ama bir şeyleri gizlediğinde er geç cikar ve güven yıkılır. O zaman çok daha kötü olur ama yine de sen bilirsin
İfade edemiyorum kendimi galiba saklamak ayrı anlatmamak ayrı sorulduğu zaman anlatmak istemiyorum denmeli Buda bana göre karşı tarafa saygıyı gösterir
Peki
Ama ben anlatamadım sanırım. Geçmişi merak eden bir insana anlatmak istemiyorum demen onu durdurmayacak. Mutlaka öğrenmek isteyecektir siz de bunu bilin
Tamam teşekkür ederim 😂
👍🏻
Hayır
Gizlemek yanlış. Bir gün er geç açığa çıkar ve o zaman güven kalmaz
O gün son günümüz plur
O niye
Anlattıklarımdan sonra ayrılır
O zaman kendiniz gibi birini bulmalısınız ya da bunu kabul edecek birini. Geçmişini kabul görmeyeceğini bile bile bunu gizleyerek biriyle olmaya vicdanınız nasıl el veriyor anlamıyorum zaten
Soruyu cevapladım keza takıldıklarım o tipler merhametsiz olabilirim lakin merhametli birini üzmem
Kul hakkı önemli bir detay. Sizin gibi olanlar sizin geçmişinizden rahatsız olmayacaktır zaten diye düşünüyorum. Öyle insanlara geçmişinizi anlatmanız da sorun olmaz bu durumda. Kabul etmeyecek biriyle gizleyerek devam etmek de kötü bir durum. Bence her türlü söylenmesi gerekiyor