Her şeyi anlatabilirim çekingem yok. Şu anlık seks yaptığım birileri yok ama olsaydı eğer onlardan da bahsedebilirdim. Bu konulardaki toplumun hassasiyetini anlayabiliyorum, bu durum karşısında vereceği tepkiler ilişkinin kaderini değiştirebilirdi. Ben beni yargılayacak birini hayatımda istemem olumsuz tepki ilişkinin sonu olurdu. Ve kendisine de anlayışla karşılarım. Biriyle aldatma yoluna girmeden beraber olunabilir. Bu seks özgürlüğü konusunda kimsenin kimseye psikolojik şiddet uygulamaya hakkı hukuku yoktu.
Bu çok gereksiz olmaz mı? Bu "hersey" , yarın ilişkimizi özellikle olumsuz etkileyebilir. Çünkü eşler bir konuda tartistilar mı, birbirlerinin açıklarını, zaaflarını, gecmiste yaptıkları hataları ve özellikle de bildiği ve evlenmeden önce yaptığı yanlışları birbirinin yüzüne vurmayı severler. "" Sen zaten evlenmeden önce de böyleymissin"" sözü artık bir atasözü gibi kullanılmıyor mu?
Güzel anılardan bahsederim, işime yarayacak kötü tecrübemi de gerekirse söylerim ama yarın söylediğime pişman olacağım-- buna açık verme diyelim--- bir şeyi söylemem, anlatmam.
Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
Bunu bu ara çok konuşuyorum bir rüya gördüm rüyada bir anlamı anne tarafıyla aranız bozulacak herhalde nasıl demedim diye sonra bir arkadaş vasıtasıyla ile iyi niyetli biriyle işi gücü olan tanışır ciddi bir arkadaşlık başlar sonra görücü usulü tanışacak ya bir tanışma ya isteme olayına da yorumlanır ben kesinlikle tanışma diyorum isteme olamaz ben öyle düşünüyorum ve arkadaşım yok o ihtimal yok herşeyin hayırlısı diyemem diye düşünüyorum çünkü onu öldürür diye düşünüyorum travmaları herşeyi anlatamam diye düşünüyorum
Anlatılmayacak bir geçmişim yok. Ne varsa anlatılmalı gibi geliyor çünkü eninde sonunda duyuluyor bir şekilde. Sonradan duymaktansa direkt kendin söylemek daha mantıklı gibi.
Hayır evlilik yapacağım kişiyi hiçbir zaman bütün geçmişimi anlatmam, sadece olumlu olan ilişkimi etkileyecek bir boyut olursa ve bilmesi gereken bir şey olursa anlatırım. Her ailenin içinde anne babanın evladının arasında kendine özgü gizli kalması gereken şeyler vardır, bakın insanlar genelde şu yanlışı yapıyor Ben evlendim artık bu insan benim eşim diyerek her şeyi anlatıyor Bence doğru bir şey değil, yani ilişkinizi veya evliliğinizi etkileyemeyecek onun dışındaki olayları aileniz içindeki olan sırları anlatmak doğru bir şey değil.
Çünkü bugün birbirini aşkım canım bir tanem diyerek evlilik yapan insanlar yerin Allah cezanı versin diyerek geri boşandığı zaman birbirinin başına kalkabilir.
Valla ilişki boyunca elimde terlik ana gibi peşinden koşamam yarimin. Akıllı uslu dursun. Biz ona soruyor muyuz. Hayır sonra kıskançlık krizleri geçiriyorlar. Uğraşmaktan yoruldum. 🥲