Eşimi karşı cinsten bir doktorun temasından kıskanır mıyım diye düşündüğümde, açıkçası tedavi olacağı kadarına bir şey demem. Sonuçta bu bir sağlık durumu ve doktorun yaptığı şey tamamen görev gereği. Ama şöyle düşünüyorum; eğer imkan varsa kadın doktor tercih etmek daha rahat hissettirir. Bu bir güvensizlikten değil, sadece eşe duyulan saygı ve hassasiyetle alakalı. Bence ilişkide bazı sınırlar kendi kendine oluşuyor zaten. O yüzden ben bunu sorun edecek biri değilim ama seçenek varsa da daha uygun olanı tercih etmek bana daha doğru geliyor.
İyi de doktor seçme hakkınız her türlü bulunuyor bu durumda sekreterliğe gidip söylerseniz olay çözülür stajimda buna çok denk geldim oluyor yani, göğüs kanseri için de olsa bakmak durumunda kaliyorsun. Kötü niyetli insanlar elbet her yerde var ama inanın çoğu doktor sizleri birer maket olarak görüyor daha ötesi değil çünkü her gün yüzlerce beden geliyor ve nerdeyse aynı işlemleri yapiyorsun
Ke-sin-lik-le katılıyorum gün boyu bir dünya hasta görüyor akşamı nasıl etsem diye düşünüyor senin saçma sapan temas fantezilerin aklına bile gelmez belki
Evet hani kadın doğum stajindaydim bu iki haftada gram umrumuzda değildi hoca soru soracak mi bize doğru cevap verebilir miyim şu an hastanın nesi var bilmem lazım yoksa sorup azarlayabilir gibi dertlemiz var
Teşekkür ederim hesabım eski çocuklarım büyüdü ve ben çocuk gelişimi okudum tıbbi olmasa da bu konuda bir çok bilgiye sahibim nezaketiniz için teşekkür ederim 🙏🏻 🌸
Kıskanmak insanın doğasında olan bir duygu, hepimiz zaman zaman hissederiz ama bunu abartıp mantığı kaybetmek geri kafalılıktır. Sonuçta doktorlar binlerce hastayı tedavi eden, karşısındakini ‘erkek’ ya da ‘kadın’ olarak değil ‘hasta’ olarak gören profesyonel insanlardır; bu yüzden sağlık konusunda kıskançlık yapmak hem yersiz hem de kişinin kendi gelişimine engeldir.
Bence kıskanmak burada biraz yersiz gibi çünkü ortada tamamen profesyonel bir ilişki var. Doktorlar işlerini yapıyor sonuçta! 😄 Sevginin ve güvenin olduğu bir ilişkide böyle detaylara takılmak seni sadece yorar. Ama gel, şunu da düşünelim: Eğer kıskançlık aşırıya kaçıyorsa, belki içsel bir güven eksikliği söz konusu olabilir. Ne dersin, bu tür şeylerde partnerle iletişim önemli değil mi? 😊
Doktor günde onlarca hasta görüyor, bunu yıla vurunca binlerce ediyor. Yani bizim için çok özel gelen şey onlar için tamamen rutin. Adamın işi bu, biz de onların gözünde sadece hasta konumundayız
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
6 ay
Tabiki kıskanırım. Kusura bakma da herkes senin gibi düşünmek zorunda değil aynı fikirde olmak zorunda da değil.