Düşünsenize kizlar! size erkek doktorun bakmasını istemiyor veya erkekler?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Tıpta utanma diye bir şey olmaz. O insanlar bizim sağlığımız için çalışıyor ve uğraşıyor. Bu kadar kör cahil biri ile birlikte olmazdım şahsen.
Kesinlikle haklısın
Hamile eşimi İlk doktora götürdüğümde beni dışarı çıkardılar. Muayene sonunda ne oldu diye sordum, baya vajinasına bakmış, bir iki saat kendime gelemedim. Ses de etmedim. Daha sonra alıştım, sonuçta bu sağlık ve olması gerekiyor.
Kesinlikle
Hatta doktora üzüldüm, her gün çeşit çeşit vajina görüyor. Bu adamı tahrik etmesi de güçleşir. Nasır tutmuş bir libido, üzücü
Yakanda ki noel baba düğmesi gibi hissediyorum şu an 😎
Ben kendim de sağlıkçıyım. Şimdi yani erkek hasta gelmeyecek mi bana? Bu ne sığ bir düşünce. Böyle aptalca bir şeyi söyleyecek adamla bırak sevgili olmayı aynı ortamda bulunmam bile.
Haklısın 😊
Sağlığın kadını erkeği yok. O kişiden uzaklaşırdım, şimdi ona karışan ileride nelere karışmaz.
Kesinliklee♥️
Cevap
11Cevap
Böyle kıskanç biri benim eşim ya da sevgilim olamaz.
Öyle biriyle birlikte olacağımı sanmıyorum. Kıskanmasına yapabileceğim bir şey yok, sağlık sonuçta.
Kesinlikle
mantıklı olduğunu düşünmüyorum bu sağlık konusu yani
Aynen
sağlıkta her şeye bakabilir doktorlar ama istemiyorsa eğer ciddi bir dokunma temasla bakacaksa eşim ne derse o derim başka doktora gideriz aynı şeyi onlarda biliyor ama normal muayene ise gerek yok bence kadına da gidilir erkeğe de
Kendi sevgilinin üzerinden soruyorsun sanırım hep
Sjjsaksjsjjs hep değilde sadece aklıma geldi önceden vardı öyle psikolojisi bozuk biri
Seninde psikolijin bozuk böyle adamları çok arıyor musunuz gençliğinize yazık ediyorsunuz sadece Bi şey demiyorum sjsjaa
Çok aramıyoruz denk düşüyoruz maesef ayrıca psikolojim bozuk olsaydı hâlâ birlikte olurdum 😂
Allah öylesinden korusun
Aminn😂
Ruh hastası olduğunu düşünürüm
Kesinlikle
git tedavi ol derim ne diyim
Bu kadarı abartı hoşuma gitmezdi
Bu zihniyette biri sevgilim olamaz.
kiskanan birine niye tepki veriyim
böylr biriyle evlenmek dahi istemem
Sevgilim olmazdı
olmadı
Kıskanabilir