Sevdiğim kadın geçmişte sevgilisiyle aynı evde yaşamış. Nasıl bir ayrılık konuşması yapmalıyım?

Tabi birlikte de olmuş yatmislar. duyunca başımdan sıcak su döküldü gibi hissettim. bir daha asla sevmeyecegime yemin ettim.
Son birkaç gündür niye arayıp sormuyorsun dedi mesajlarına bakmıyorum hiçbir şekilde.
Kabullenemiyorumda asla bu şekilde devam edemem sizce bu konuyu açmadan nasıl bir ayrılık konuşması yapmalıyım
2.5 aydır beraberiz ağustosta nisanimiz olacakti
Güncellemeler
6 ay
Biz daha öncesinden florttuk 7 ay boyunca sonra sevgili olduk 2.5 aydır ama yıllardır tanışıyoruz aileler tanisiyor
Güncellemeler
6 ay
Sabah ayrılık konudmasi yapmaya gittim kendini yerden yere vurdu çok cirkinlesti. Ben de siz hep kendi ayaklarımın üzerinde durucam hiçbir erkek bana zorla bişey yaptıramaz diyordunuz ne oldu biliyordun sonu böyle olacak senle evlenecek mi sandin dedim. O slk ben olmayacam. madem yapmışsın bedelini öde ben yokum. Ayrıca ilişkinin başında bile söylemedi bana ben başkasından duyuyorum eski sevgilisini gittim dövdüm zorla konusturdum kanitladida.
Sevdiğim kadın geçmişte sevgilisiyle aynı evde yaşamış. Nasıl bir ayrılık konuşması yapmalıyım?