Evleri ayırdık eşim eski sevgilisine istek atmış? Sizce neden böyle bir şey yaptı evlendiyse kavga da etsek bosansakta evleri de ayirsak bu sorumluluğu aldi şimdi neden eskisini karıştırdı?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
+1 yılAklı hâlâ onda demek ki gadası
Kurtulduğuna sevinmelisin01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten oyle mi düşünüyorsunuz?
- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u +1 yılo zaman boşanmalısınız.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvler ayrildiysa eski esim diyebilirsin artik hayatlar ayrilmis bir tek bosanma davasi kalmis istedigini yapar
010 Yorumla
Soran+1 yılPeki beni sevmiyorsa neden wp durumunda bana ben kaybetmem kazanırım ya da öğrenirim yazmış?
- +1 yıl
Sana gonderme yapmis bu kadar kaybeden o değil gibi sanki
Soran+1 yılAma gönderme yapıyorsa demek ki seviyor?
- +1 yıl
Gonderme derken laf sokuyor ve eski sevgilisine yuruyor sence seni seviyor mu? Kafan mi guzel senin evleri bile ayirmissiniz bitmis bu is neyin peşindesin sen 😅😅
Soran+1 yılYani sonuçta laf sokacak kadar önemsiyor demek kii
- +1 yıl
🤣🤣🤣 kendine pay cikarmak icin deliriyorsun ama yapacak birsey yok biten bitmis giden gitmis seninle bir alakasi yok olayin
Soran+1 yılBir erkek neden evliliği varken eski sevgilisine istek atacak kadar gözünü kararttir sizce?
- +1 yıl
Ne evliliği hangi evlilik evleri bile ayirmissiniz adam istedigine istedigini yapar sen bitmissin onun icin bu evlilik bitmis coktaaann
Soran+1 yılTamam da neden o
- +1 yıl
Tamamen Hormonal sonucta erkek kovalayacak bu isleri
+1 yılAyrı iseniz istek attığını nereden biliyorsun. Ayrılma kararı almışsanız buda nırmaldir artık sizi ilgilendirmiyor
07 Yorumla
Soran+1 yılŞifresi bendeydi şifresini bildigimi bilmiyor sizce neden böyle bir şey yaptı
- +1 yıl
Nedeni yok ilişkiyi bitirmiş zaten demek ki eski sevgilisinde aklı kalmış veya o da bekar ise şansını denemiş. Ayrıca ben ayrılmaya karar vereceğim tüm sosyal medyamı değiştiririm. Demek ki hala umudı var belki seni kıskandırmak için yapmıştır
Soran+1 yılBu olaydan eski sevgilisinde mi aklı kalmış oluyor?
- +1 yıl
Siz ne yapacaksınız eskiyi eşinizden ayrıldınız mı ayrılmadınız mı?
- +1 yıl
Ayrıldınız ise kesin ise neden hala onun yaşamını merak ediyorsunuz.
Soran+1 yılEe ama yapılacak iş mi
- +1 yıl
Evet yapılabilir. Sen bundan sonra erkeksiz mi yaşayacakdın. Yarın illa birini bulacaksın. Ee o iş oluyor mu?
Senden vazgeçtiğinin kanıtı ama sana göstere göstere yapıyorsa üzmek acı vermek istemiyor, buna müsade etme lütfen.
00 YorumlaSenle işi tamamen bitirmiş kafada basit söylemek gerekirse
015 Yorumla
Soran+1 yılPeki beni sevmiyorsa neden wp durumunda bana ben kaybetmem kazanırım ya da öğrenirim yazmış?
Soran+1 yılKuyruğu dik tutma falan dimi
Soran+1 yılAslında uzulmese bunu yazmaz ki
Soran+1 yılAma ben ayrildim? üç hafta geçti
Soran+1 yılPeşimde koşması lazımdı dimi
Soran+1 yılPeki sizce bir insan iyi kötü bir evliliği varken neden eski sevgilisine istek aticak kadar gözünü karartir
Soran+1 yılAnladım da evliligimize saygısı da mı yok
Soran+1 yılEe şimdi kız iletişime geçse evliligimizin kötü olduğunu anlayacak
+1 yılyani ayrilnca isetdiginizi yapmaya ozgur degilmisinz
04 Yorumla
Soran+1 yılEvleri ayırdık sadece? Ve de eskisine neden atıyor sonuçta o bir yol secti
- +1 yıl
detaylari bilmeden bir şey söylemem cok doğru olmaz peki hakkiniz da hayırlısı
- +1 yıl
sen o musun ya
+1 yılsöyledim o kadar gözden çıkarmış seni. dünden beri hiç aramadı mı? iletişiminiz yok mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılYokk üç hafta olacak
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Duygusal boşluk cinsel boşluk. Evi ayirdin demek ki o bitirdi arkana bakma
06 Yorumla
Soran+1 yılbeni sevmiyorsa neden wp durumunda bana ben kaybetmem kazanırım ya da öğrenirim yazmış?
Soran+1 yılNasıl?
- +1 yıl
Normalde kadın ortadoğu da erkeğe muhtaç erkekten aşağıda iradesi olmayan bir konumda. Ama sen evi ayırdın. İrade ortaya koydun ona muhtaç olmadığını ifade ettin ve hissettirdin. Bunun toplumda ona yansıması oğlum ne lan senin karı sana posta koymuş cümlesi. Ego burada kırılır
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılhazır evi ayırdı sende yoksun ya sana inat ya da kasti kaçamağa koyuldu işte
010 Yorumla
Soran+1 yılKız uzakta ama
- +1 yıl
rahat konuşur en azından ayrıca kaç saat yol ki şimdi en uzak mesafe :D
Soran+1 yılBiz adana o kız erzincan
- +1 yıl
yani sen adamın bunları yapmasına takılmıyorsun da arada ki mesafeyimi sorun ediyorsun?
- +1 yıl
bu seni sevdiği anlamına mı geliyor :)
Soran+1 yılSonuçta bana gönderme yapmış
- +1 yıl
olumlu bir gönderme değil ki senin için
Soran+1 yılAnladım sonuçta kuyruğu dik tutuyor belki
- +1 yıl
orasını bilmem de neden aranız açıldı?
- Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılayrılmışsınız evleri ayırmışsınız adam ölene kadar senimi beklicekti komiksin
05 Yorumla
Soran+1 yılTamam da eski sevgilisine neden istek atıyor sonuçta o bir yol seçti
- +1 yıl
Evet bir yol seçmişsiniz o da ayrılmak olmuş belki tamamen bitirdi kafasında
Soran+1 yılHayır kızla ayrılırken bir yol secti kıza niye gidiyor
- +1 yıl
Unutamamış demekki
Soran+1 yılNasıl unutamıyor unutsa biz ayrilsakta istek atmaz miydi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence evden ayrilma sebeplerine odaklan. Tekrar birlesmek istemiyorsan birak hayatina baksin
00 Yorumla Böyle bir şey yaptıysa evliliği kafasında bitirmiş demektir. Bence kafanda kuracağını açık açık konuş ve sor ona. Bakalım ne diyecek. Pişmansa farklı davranırsa ya da sen de yoluna bakarsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden o kıza istek atıyor? Peki beni sevmiyorsa neden wp durumunda bana ben kaybetmem kazanırım ya da öğrenirim yazmış?
Zaten her şeyi ayırmışsınız yatak değil direkt evi ayırmışsın adamın ayrı bir evde sana sadık olmasını bekleyemezsin. Bir an önce boşanın yolunuza bakın sen de aynı şekilde
02 Yorumla
+1 yılKafada bitmişsin sen zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılTamam da sonuçta biz evlendik iyi de olsa kötü de olsa bu sorumluluğun altına girdi eski sevgilisini niye karıştırıyor
- +1 yıl
Kız belki konuşuyordur seninle iken bile nereden bileceksin iş yerinde güzel kardeşim var iki telefonu var evli neler oluyır bu hayatta balım
Soran+1 yılYok ilk defa kıza istek attı
- +1 yıl
Bunu yapanın evveliyatı vardır matmazel
Soran+1 yılYok cidden beş altı yıl geçmiş aradan
- +1 yıl
Senin hala umudun var birleşmeye konuşmana bakılırsa
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNapıcak adam hayatına birini almasın mı
026 Yorumla
Soran+1 yılNeden eskisine gidiyor ki
- +1 yıl
İlk aklına gelen o demekki ya da senle evliyken o halen aklındaydı
Soran+1 yılNasıl aklında yani?
- +1 yıl
Nasıl ne işte ayrılır ayrılmaz ona istek attıysa senle evliyken de o aklındaymış işte
Soran+1 yılBir hafta önce tarihleri kaldiirip ona istek atmış belki beni kızdırmak için yaptı?
- +1 yıl
Bunu bilemeyiz belkide gerçekten öyle
Soran+1 yılPeki kızdırmak için yapmasıysa neden kıza gitti?
- +1 yıl
Gerçektir bence kızdırmak için değil
Soran+1 yılGerçekten onunla iletişime mi girmek istiyor yıllar geçmiş ama kız isteğini silmiş
- +1 yıl
Adam şansını denemiş yani
Soran+1 yılO ne demek yani şansını denemiş?
- +1 yıl
Olursa beraber oluruz gibi
Soran+1 yılYani kız canım mı iki üç yıldır evliydik ksksks ne diye onunla olsun ki
- +1 yıl
Kız niye öyle olsun ya baksana silmiş isteği
Soran+1 yılSilmiş isteği de hani bunca sene sonra kıza istek atıyor nasıl beraber olma ümidi var
- +1 yıl
Olur öyle ya bazen oluyor da görüyoruz insanları ayrılıyor eski sevgilisine dönüyor
Soran+1 yılTamam da biz evlendik kızla aradan beş altı yıl geçmis
- +1 yıl
On yıl geçsede unutulmaz ben de şimdi boşansam bekliyorum diyen eski sevgilim var
Soran+1 yılAma kız bekliyorum falan dememiş ki kızla kötü ayrilmislardi birnevi benimle Yeni sayfa açtı
- +1 yıl
Tamam işte o zaman sorun yok kız normal bir kız ve belli onu istememiş yani
Soran+1 yılEşim niye öyle yapıyor anlatayım benimle tanisirken onların ilişkileri yipranmisti ve eşim kızdan sogumustu kız barışmak istedi eşim yok öyle bir dünya bir ayrıl bir barış ben üzüldüm sen de üzül falan fila diyerek benimle sevgili oldu sonra kızı engelledi kız da demişti en son yaşattığını yaşamadan ölme daha da iletişime geçmemişti ne o ne kiz şimdi ne oluyor sence
- +1 yıl
Kıza bişi diyemem de sen yara bandı olmuşsun haberin yok böyle bir ilişkinin içine nasıl girdin nasıl kabul ettin eşini
Soran+1 yılYara bandı olmadım ya kız barışmak istiyordu eşim artık seni sevmiyorum diyip hep engelledi bir ara bir hafta konuşmuş işte ama tekrar engelledi istemiyorum soğudum sevmiyorum ağır hakaret etmiş kız o da hazmedemiyorum falan demişti sonra beni seçti işte beni tercih etti beni sevdi yani kızı bitirmişti öyle olmasa barışirdi
- +1 yıl
Bilmiyorum artık ne olacak
Çocuğunuz var mı
Soran+1 yılZaten benimle tanışmadan eşim kızdan çok sogumustu artık sevmiyorum diyerek kız çok barışmak istedi bir ara zaman lazım demişti ama kafa karisikligi yaşamisti kız uzaktaydi zaten yani kızın barışma taleplerini hep geri çevirdi hep engelledi her yerden
- +1 yıl
Şimdi neden ayrıldınız niye böyle oldu
+1 yılBoşanıyorsun artık kendi önüne bak.
06 Yorumla
- +1 yıl
Uğraşma, ne yasarsa yazsın. Engelle Whatsapp geç gitsin
Soran+1 yılSevmiyorsa gönderme neden yapıyor
- +1 yıl
Sen öyle algılıyorsun. Kime yazdığını bilemezsin
Soran+1 yılBana yazdı ya
- +1 yıl
Whatsapp durumunda sana nasıl yazsın? Kendi Whatsappına yazdığını başkası olarak sen neden üzerine alırsın
+1 yılUnutamamış bence siz artık silin aklınızdan
04 Yorumla
Soran+1 yılUnutamamis mi hemen aklınıza geliyor?
- +1 yıl
Şöyle diyim sizden ayrıldı adamın cinsel isteği olacak bunun içinde eski yola başvuracak
Soran+1 yılTamam da kız uzakta ve kızla kötü ayrilmislardi aradan yıllar geçti
- +1 yıl
Detaylı konuşmak ister misiniz 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıleski sevgilisine isteği nerden gördün bacım
07 Yorumla
Soran+1 yılŞifresi bendeydi aramaya girmiş istek atmış
Soran+1 yılŞifresinin benden olduğunu bilmiyor
- +1 yıl
vay be istekli tekeye bak sen
Soran+1 yılNiye eksine istek atıyor ki? Herkes unutamamis aklı demek ki kalmış diyor tamam da kendisi evlendi kendine bir yol seçti şimdi ayrılsa da bosansakta eskisine ne
- +1 yıl
tadı damağında kalmıştır muamelesi iyiyse yatakta eksinin özler tabi
Soran+1 yılCinsel ilişki yaşamamislar sarılma öpüşme falan
- +1 yıl
belki saksoda iyidir
Olmaz böyle birinden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bosanmiss8niz seni ilgilendirmez
00 Yorumla
+1 yılsende başkaları ile beraber ol
00 Yorumla
+1 yılayırdıysan
laff etme..01 Yorumla- +1 yıl
ne zamandır ayırsınız
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. eee ayrııldıysanız sorun olan ne
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. boş kalmamak için
07 Yorumla
Soran+1 yılKız da aklı kalmış diyorlar bu ne demek
Soran+1 yılNasıl unutamamis ama evlendi sonuçta
Soran+1 yılTam olarak unutsa ne yapardı sizce
- +1 yıl
insanlar evlenebiiyor ama bazen eski sevgilisini unutamayabilyor.. sizde öyle bir durum vardır yoktur onu bilemem ama o sevgili kadar iyisini bulamasa bile en yakını ile evlenenler olabilyor ve bu durumda eskisini tam unutamamış olabilir.. evlenmek unutmak iin bir kriter değil...
Soran+1 yılTamam da kizin tüm barışma çabalarını yok öyle bir ayrıl bir barış diye reddetmişti
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz neden boşanıyorsunuz başta önemli olan o bence
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, bu durum gerçekten zor olmalı 😓. İnsan, evliliğinde zorluklarla karşılaştığında bazen mantıklı olmayan şeyler yapabiliyor. Buna neden olduğunu belki sen bilemeyeceksin, ama önemli olan senin kendine ve duygularına öncelik vermen. Belki duygusal bir boşluk hissetti veya eskiyi aradı bu süreçte. Kendi sınırlarını net belirlemek ve neler hissettiğini ona açıkça ifade etmek önemli olabilir ❤️. Unutma, sen her zaman değerli ve sevilmeye layıksın!