BU Ukraynalı ÇOCUK GERİZEKALI MI, CİDDDEN CİNNET GEÇİRİCEM? Bu çocuk niye böyle yaptı, Neden?

Evet olay benle ilgili değil, yakın kız arkadaşım ve Ukraynalı bir erkek ile ilgili, olay almanyada geçiyor, kız arkadaşım çok iyi anlayışlı olgun ve zeki bir kızdır ve okulda da kendi halinde olsa bile erkeklerin ona yaklaşmasada bile gizli ilgisi vardır, okulda bir erkek bu kıza 7 ay boyunca yuzune bakamadı kıza yaklaşamıyordu bile, yanakları bile bazen kızarırdı, kızla konuşmadan ondan bu kadar etkilendi, onunla karşılaştığında donar, gözleri yalvarır gibi olur ama bakamazdım bir şey diyemezdi. Bu arkadaşımda erkeklere genelde mesafeli ama bu süreçte oda o çocuğa aslında çok bağlandı çok garip bişe ama çok şey yaptı dolaylı olarak.

Şmdi bu çocuğun savaş geçmşi var (Ukraynalı) ve çocuk yolda yürüken ful kafasını telefona gömerek yürür okulda da bir köşesi var, teneffüste aşşağa inmez orada yalnız başına telefonuna bakardı... Bu arkadaşımdan da telefona bakarak kaçardı yani kıza bakamazdı bile o kadar. Bu mal böyle dünyadan Bi haber ama arkadaşım ona bir gün kek yaptı belki çıkar gelir diye saatlerce bekledi gelmedi, bir gün meyve hazırladı belki yolda karşılaşır gelmedi ( anca köşede otursun), ona şarkı yazdı okulda o kadar güzeldi ki şarkı bütün okulun önünde söyledi o mal yoktu! Yani bu kızın kalbi içten belki bin kere kırılmıştı, kız 7 ay sonra çocuğa itiraf etti mesajla, sonra çocuk itiraf etmedi ama mesajlaşmaya devam etti, çocuk duygusal olarak derin konular olunca biraz mesafe koyuyordu ya da kısa yanıt verirdi, arkadaşım o kadar anlayışlı sabırlı değer veren bir kızdı ki görüldü atsa zorlamaz travması var yükü var göçmen bu yuzden derdi, bu arada çocukta çok zeki bir çocuktu çok disiplinli bide yakışıklıydı baya, çocuk kıza dolaylı olarak samimiyet imalı mesajlar atardı ama ilgi gösterdikten sonra yine çekilirdi, bu 3 ay sürdü böyle. Arkadaşım bir kavga bile etmedi o kadar sabırlı bir arkadaşım var. Yaz tatili oldu okul bitti bu kız başka okula gidecekti ama mesajların merkezinde bu yoktu...

Bu çocuğa yaz tatilinden sonra bişeler oldu, bu kıza değer verir mesajlar atardı tatilde ama saygı çerçvesinde ona manzara gönderirdi ama sonra bir anda mesajlrı daha mesafeli kısa yazmaya başladı ( acaba duyguları çok fazla arttı mı diye bilmiyorum)

Daha brakalım mı mesajından 5 gün önce kıza ilk defa meteforik bir şey söyledi...

(çeviri)

Kız: Bir sorum var, en sevdiğin renk nedir?

Erkk🍀: Merhaba, yeşil ve siyah. Peki ya seninki?

Kız: benimki siyah ve kırmızı.

Erkk: Ben de. ) Neden kırmızı?

Kız: Çünkü aslında benim için iki zıt anlamı temsil ediyor.

Kız:Peki ya sen, neden yeşili seviyorsun?

Erkk: Ben yeşili severim. Çünkü bu renk yeni bir şeyin başlangıcı, tüm güzelliğin yeşermesi gibi.

Kız: woah, çok zarif ve çok güzel anlatmışsın 🍀

Kız: Yazıyor musun? Yazmıyorsan, yazmalısın! Seni sakinleştirecek ve daha iyi hissettirecek çünkü ifade etme şeklini seviyorum 🙂‍↔️.

Erkk: Tamam 😅

Kız: 😊

Arkadaşımda çok derin bir kızdır, bu çocuğun bu mesajı atabilmesi bile büyük olay her neyse... İki gün sessizlikten sonra erkek şöyle mesaj attı:

"Merhaba, nasılsın? Lütfen yanlış anlama, sorun sende değil, bende. Sana yazamadığımı fark ettim çünkü fazla zamanım yok ve sana fazla zaman ayıramıyorum. Kimsenin benim yüzümden rahatsız olmasını istemiyorum. Belki de yanlış yapıyorum ama birbirimize yazmayı bırakabilir miyiz? Gerçekten özür dilerim. Saygılarımla.”

Arkadaşım buna 19 gün boyunca görüldü attı sonrada aşırı anlayışlı bir mesaj attı. Arkadaşımın cevap mesajına bak be! Diyecem mesajı aşağıya atarım

Neyse çocuk mesaj gider gitmez 1 dk içinde görmş ve ilerleyen saatlerde ilk defa, hayret ki ilk defa "❤️" ifadesini bırakmış.

Güncellemeler
6 ay
Yoruma atıyorum arkadaşımın cevabını
Güncellemeler
6 ay
Merhaba, umarım iyisindir ve bu mesajı uygunsuz bir zamanda göndermiyorumdur. Eğer gerçekten sadece zaman meselesiyse, anlıyorum - seni baskı altına almak istemedim. Sadece kararını aniden mi yoksa belli bir ruh haline göre mi verdiğini bilmiyorum. Ama evet - kendini açıklamana bile gerek kalmadı. Üzerinde çok şey taşıdığını biliyorum. Ben de kendi yüklerimi taşıyorum ama belli etmemeye çalışıyorum.
BU Ukraynalı ÇOCUK GERİZEKALI MI, CİDDDEN CİNNET GEÇİRİCEM? Bu çocuk niye böyle yaptı, Neden?