BU KIZ DENGEMİ BOZDU?

23 yaşındayım kız 21 yasında , 11 aylık iliskimiz vardı 11. ayında bitti. Tabi onun icin.. İlk 4 ay onun kovalamalarıyla geçti sonra hop tersine döndü herşey.. Ev buldum eve çıkardım arkadaşıyla.. bir dediğini iki etmedim.. benden daraldığını evli hayati yaşadığını söylemeye başladı ve bisuru saçma nedenlerle ilk 4 ayda pesimden koşarken benim yaptıklarımı affettiği halde yüzüme vuruyor.. Benden kaçıyor benim yaptıklarımın aynılarını yapıyor ve bu hiç hoş değil.. Resmen intikam gibi ama bilerek yapmıyorum diyor, Seni seviyorum diyorum üstüne gidiyorum özledim böyle böyle sarılmayı uyumayı vsvs. tık yok cildiriyor resmen ben konuştukça , normal konuşamıyorum kızla ne konusuyum askım hayatım li konuşurken.. Ne arıyor ne merak ne bisey ben mesaj atınca soguk tavırlar mesajlar.. Bana dert oldu bu olay Üstüne gidiyorum böyle yaptıkça ayrıldık diyorum diyor kabullenemiyorum.. Çünkü çok güzel zamanlar geçirdik ya o farkında degil ya ben.. Dün görüştük akşam normal arkadaşlar vesilesi ile oturduk bütün arkadaslarıma beni küçük düşürüyorsun diyor. Bisuru bahane yanı.. Napcam ben nasıl geri kazancam bıraksam yen'i hayata atılacak kız benim memleketimde yanı, soğudum senden diyor üstüme gelme diyor sanki kin nefret dolu dokunsam yanıyorum yardım lütfen :( O kaçıyor yaptıklarından memnun sen yokken mutluyum huzurluyum diyor cinlerim tepeme geliyor seni görünce konusunca diyor.. Bıraksam gidicek korkusu var Ya nasıl bırakayım seni seviyorum diyorum yine kaçıyor :(
BU KIZ DENGEMİ BOZDU?