Eğer kanım ısınmazsa ama karşımdaki bana bir şeyler hissederse üzülmesin, insanların kalbini kırmıyım diye. Konuşsam bile direkt arkadaşça olsun diyorum farklı bişey düşünmesin diye. Bana bağlansa sonra ben onu reddetsem kalbi kırılır diye. Bir de duvar örmüşüm zaten insanlara. Bir gün birini sevemezsem ya da ya seversem ve sonra hayal kırıklığına uğrarsam diye de korkuyorum. Sizce yanlış mı düşünüyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Evlilik güzel bir şey değildir.
Evlilik çirkindir; bir insanın en kötü halini görürsünüz.
Onu kızgınken, delirmişken, inatçıyken, sevilemez bir halde, sizi de delirtecek kadar berbat hallerdeyken görürsünüz.
Ama onu, gözleri yaşarana dek gülüp, kahkahaları tuhaf seslere karışırken de görürsünüz. Gecenin 3’ünde, ikiniz dışında herkes uyurken, mutfak tezgahında birlikte bir şeyler atıştırırken de görürsünüz.
Sizden başka hiç kimsenin görmediği ve pek de hoş olmayan yanlarını; öfkesini, neşesini, sabah nefesini, darmadağın saçlarını, en kötü dans figürlerini görürsünüz.
Evlilik güzel bir şey değildir. Ama yaşanası bir şeydir. Birinin sizi çok sevdiğini, en kötü zamanlarınızda bile gitmeyeceğini bilirsiniz. Başka hiç kimse ile tartışmayacağınız konularda saatlerce kavga etseniz de günün sonunda birinin sizi evde bekliyor olduğunu bilirsiniz.
Tüm kötü yanlarını gördüğünüz, tüm kötü yanlarınızı gösterdiğiniz kişinin kollarında uyumaktan mutluluk duyabileceğinizi öğrenirsiniz.
Evet evlilik güzel bir şey değildir. Ama yaşanası ve çok değerlidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
savunma mekanizması oluşturmuşsun, kötü bir şey değil belki de, sonuçta bir kadınla tanışmak isteyenlerin sayısı erkeklere göre daha fazla. karşına içinin ısındığı biri çıkar veya zamanla bu savunma mekanizman biraz daha esner o zaman biriyle tanışırsın belki
11 Yorumla- 9 ay
Bilemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 471 cevap paylaştı.
9 ayKarekter olarak veya dış görünüş olarak beğenmediğiniz birini direkt olarak reddetmeniz bana göre en mantıklı olan.
Ama karakterini bilmeyip dış görünüşüyle sorun yaşamadığınız, yani olma ihtimali olan birine hiç şans vermeden itiyorsanız evet, yanlış yapıyorsunuz.
Çünkü böyle yaparak doğru kişiyi de reddetmiş olabilirsiniz.
Kalp kırmama isteğiniz normal tabii ki ama tanıma aşamasında bu kadar çok bağlanmamak gerekiyor. Reddedilince üzülme olayı da birçok kişinin başına gelmiştir, gelmeye de devam edecek. Çocuk değiliz, zamanla herkes her şeyi aşar.
Bu gibi konularda duygudan ziyade mantıkla yaklaşılması gerektiğini düşünüyorum.
11 Yorumla- 9 ay
Haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bence yanlış düşünmüyorsun, sadece kalbini koruyorsun. Herkes hızla bağlanıp hızla tüketirken sen temkinli davranıyorsun. Bu, sevemeyeceğin anlamına gelmez; sadece yanlış insana emek vermek istemiyorsun. Duvar örmek bazen savunma değil, kendini seçme şeklidir. Doğru kişi geldiğinde o duvarı sen fark etmeden kendiliğinden indirirsin zaten...
114 Yorumla- 9 ay
Haklısın. Ama biliyor musun bazen yanlış insana duvar indiriyorsun ve sonra üzülünce o duvar daha da kalınlaşıyor
- 9 ay
Hayır yanlış insana. Yazım hatası yok. Bazen yanlış insanı doğru sanıyorsun
- 9 ay
Zaten öyle yanılmasak neden üzülelim ki sonra
- 9 ay
Keşke sadece doğru insanla karşılaşsak ama hayat öyle değil işte yapacak bişey yok. Allah herkesi doğru insanla karşılaştırsın. 1 tane olsun doğru olsun
- 9 ay
Öngörülü bir insan olduğumu düşünüyorum aslında ama insan her şeyi de ön göremiyor tabi
- 9 ay
Evet haklısın. Amin kızçe hepimize inşallah 🌸♥️
- 9 ay
Ay bu arada kızçe dedim ama yaşını görmemişim mazur gör 🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
9 ay
Merhaba Nightwalk35! 🌛 İnsanların kalbini kırmaktan çekinip bu kadar özenli düşünmen aslında çok ince bir karakterin olduğunu gösteriyor. Empati yeteneğin gerçekten harika! Ama unutmamalısın ki karşı tarafın hissettiklerinden tamamen sen sorumlu değilsin. İnsanlar da bu sürecin bir parçası ve duygularını kendileri yönetebilir.
Duvar örmek ise zor bir durum çünkü bu, seni koruyor gibi görünse de aslında birini gerçekten tanıma ve bağlanma ihtimalini kısıtlıyor. Oysa tanımadan birine "olmaz" demek seni harika deneyimlerden alıkoyabilir. Hayal kırıklığı korkusu anlaşılır bir şey ama hayat riskleriyle güzel değil mi? 🌟
Belki küçük adımlarla biriyle samimi bir iletişim kurmayı deneyebilirsin. Kim bilir, belki o kişi, bu güne kadar beklediğin kişidir? Kalbini kapatmadan kendine yeni fırsatlar yaratmayı düşünür müsün? 🫶✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,6b cevap paylaştı.
9 ayGünümüzdeki erkekler yüzünden insanın aşık olan bakış açısı ölüyor normal
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 269,8b cevap paylaştı.
u 9 aykendi hayatın nasıl rahat ediyorsan öyle yapabilirsin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
9 ayEğer gönlün o kişiye isinmadiysa olmaz demen hem o kişi için hemde senin için iyi bir şey olur.
O kişiyle sohbet etmek bir nevi umut vermek olur ve hayal kurmasına vesile olursun.
Hele ki erkekler arkadaş kalamaz. Kısa ve net cevaplar ver. O zaten anlar.14 Yorumla- 9 ay
Gönlümün birine ısınması için önce tanımam gerekir. Ben tanımayı da reddediyorum
- 9 ay
Sana bu hissi veren Allah'ın bi hikmeti vardır senin üzerinde.
Bizler bilmeyiz Allah en iyisini bilir. - 9 ay
Doğru
- 9 ay
Eyvallah 🙂
9 ayBunun bir tek sebebi olabilir sen geçmişte birtakım problemler güvensizlikler ya da yaşadığın insan ilişkilerinde birtakım sorunlar yaşadığın için uzak durmayı tercih ediyor olabilirsin ancak şöyle söyleyeyim sürekli olarak birilerini itmek ya da istememek belli bir zaman sonra seni yalnızlaştırabilir ve bu da daha kötü bir duruma yetebilir yine de senin tercihin tabii ki illaki hayatında birisi olsun diye uğraşacak diye bir kuralın yok bazen insan yalnız başına da mutlu olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayDuvarlar iyidir, doğru düşünüyorsun herkesle yakınlık kuran ya da samimi samimiyetsizlik sergilemektense senin yaptığın kesinlikle daha düzgün.
21 Yorumla- 9 ay
Teşekkür ederim
Çevrene duvar ördürmesin sana, olumsuz ihtimallere karşı olan korkuların.
Ve unutma, bu hayatta her şey olabilir.
Reddedilebiliriz, reddedebiliriz.
Mükemmeliyetçi misin?11 Yorumla- 9 ay
Mukemmelliyetçi miyim emin değilim ama galiba değilim yaa çünkü kimsenin kusursuz olmadığını biliyorum. Benim sorunun reddedilmekte degil. Herkes herkesi sevmek ya da beğenmek zorunda değil. Bunun bilincindeyim ve bu konuda özgüvenim var zaten ama bazi insanlar çok hassas ve kırılabiliyorlar. Ben de kimseyi kırmak istemiyorum. Ha benim de hassas olduğum konular farklı mesela ben de hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Güvenirsem ve bu güvenim boşa çıkarsa diye korkuyorum. Daha önce böyle şeyler yaşadığım için belki de.
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
9 ayBence sen problemin derinlerine inmek istemiyorsun. Bir yaran var ve bunun tekrar olmasını istemiyor, temkinli yaklaşıyorsun. Buna istinaden de hep bir önceki ilişkinde aklın.
16 Yorumla- 9 ay
Tekrar üzülmek istemediğim için kendimi korumayı içgüdüsüyle de bunu yaptığım doğru evet ama bir zaman sonra aklım bireysel olarak kimsede kalmıyor. Şahıslar zamanla geçip gidiyor yani
- 9 ay
Uzun ilişkiler bu kafaya sokar insanı ister istemez ama yine kendini kapatma bak 26 yaşında yetişkinsin.
- 9 ay
Uzun diyebileceğimiz bir ilişkim olmadı. Genellikle 1 seneyi bulmadı en azından çoğu. Uzun ilişki bile olsa bir yerden sonra insan herkesi unutabilir eğer hayatında kalmaya devam etmediyse. Problem o değil. İnsan zamanla unutuyor unutmasına ama geçmişte yaşanan acı tecrübelerin ve hayal kırıklıklarının etkisi kalıyor. İnsana öğrettikleri kalıyor
- 9 ay
Yani şu anlık kapalıyım belki bir zaman sonra doğru insan çıkarsa karşıma açabilirim kendimi bilmiyorum ama o doğru kişi her kimse beni doğru kişi olduğuna ikna etmesi lazım. Yoksa zor
- 9 ay
Bol şanslar..
- 9 ay
Teşekkürler
9 ayBeni anlatıyorsun artık kimseyle hem arkadaş olarak hem aşk anlamında sohbet edesim gelmiyor inanmıyorum zaten aşka ileride inşallah olur
12 Yorumla- 9 ay
Hakkımızda hayırlısı olsun kızçe
- 9 ay
Aminn
Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Anladığım kadarıyla olumsuz deneyimler yaşamış kabuğuna çekilmiş gibisin bir yandan doğrusunu yapıyorsun ama bu kadar kalkanları devreye sokmak duvar örmek falan doğru değil kalbini açık tut bu kadar soyutlama kendini bir gün gerçekten bir şeyler yaşamak istediğinde zorlanırsın o duvarı yikmakta
00 YorumlaMesafeli olmak elbette iyidir ama fazlası zarar
15 Yorumla- 9 ay
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş ya benimki de o hesap belki de
- 9 ay
Zamanla bu düşüncem değişir belki bilmiyorum ama şu an böyle düşünüyorum
- 9 ay
O yorgunluk bende de var ya. 1 değil 2 değil
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Bilmiyorum bende aynısını yapıyorum aşk meş için geleni başta red ediyorum arkadaşça ise sohbet muhabbet ediyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
9 ayBirilerini tanımak içinden gelmiyor hazır hissetmiyorsundur bu psikolojik de olabilir. Yani zorunda da değilsin doğru ya da yanlış diyemeyiz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
9 aySen insanların duygularını korurken aslında kendi duygularını bastırıyorsun. İnsanlara kapıyı tamamen kapatmadan yavaş bir tempoyla iletişim kur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı.
9 ayAslında direk gitmekten ziyade tanımaya çalışmak ve gözlemlemek daha sağlıklı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hazır hissetmiyorsun demek ki 🌸
12 Yorumla- 9 ay
Evet şu an hissetmiyorum gerçekten
Karşına sohbet edeceğin kaliteli adamı çıkmamış
135 Yorumla- 9 ay
Bu iş sadece sohbet muhabbetle mi oluyor
- 9 ay
Evet bu konuda haklısın da, iletişim, enerjilerin uyumu vs. her şey çok iyi giderken sonra bazı sorunlar çıkıyor ve sizi imkansız hale getirebiliyor. Öyle bi iletişimle olacak iş değil yani bu o yüzden
- 9 ay
Öyle tabi
- 9 ay
İnsanın herkesle enerjisi tutmuyor. Ama tutsa bile başka sorunlardan dolayı olmayabiliyor yani bilemiyoruz insanları
- 9 ay
burada bana göre şöyle bir durum var ben ona dikkat ederim karşımda ki insanın mutlaka hataları olur ya da benim hoşlanmadığım tasdik etmediğim hal ve hareketli lakin onun bana yaklaşımı bana olan ilgisi vb bunlar göz önüne alındığında kısacası karşındaki insana olan bağ gücün yaptığı kısacası hatalardan ağır ise göz ardı edilebiliyor.
- 9 ay
Kimse dört dörtlük değil zaten onda haklısın ama örnek veriyorum çok yalan varsa ve güven sarsıldıysa napıcaksın? Bazı şeyle göz ardı edilemiyor işte
- 9 ay
Tamam işte ben de bunu diyorum. Göz ardı edilemeyecek şeyler oluyor ve bu her şeyi bitiriyor
- 9 ay
Sevmek ve anlamak yetmez. Saygı yoksa, güven yoksa o iş yaş
- 9 ay
Karşına sohbet edeceğin kaliteli adam çıkmamış dedin, ben de bunun böyle olmadığından bahsediyorum
- 9 ay
Uzlaşmadigimiz bişey yok. Keşke her şey o kadar basit olsa diyorum. Keşke sohbetinden hiç sıkılmayacağım kaliteli birinin olması tek başına yeterli olsaydı diyorum. Ama değil işte maalesef
- 9 ay
Beklentilerim olması gereken beklentiler. Çoğu bende de olan özellikler. Dürüstlük, saygı, sevgi, sadakat, eğitim, anlayış gibi şeyler taviz veremeyeceğim şeylerdir mesela. Başka şeyler esnetilebilir. Belki eğitim durumu da esnetilebilir biraz ama onun dışında esneyemem yani
- 9 ay
Kabullenilecek şeyler var kabullenilemeyecek şeyler var
- 9 ay
Biraz zor bir insan olduğum doğrudur
- 9 ay
Ayrıca bu herkesin kendi dusuncesi. Niye kendin kabul gördüğün bişeyi ikna etme çabasına giriyorsun ki?
- 9 ay
Aynı düşünmek zorunda değiliz
- 9 ay
Hayatında benim kadar şeffaf insan zor görürsün. Neye dayanarak şeffaf olmadığımı iddia ediyosun?
- 9 ay
Her konuda katı degilim. Katı olmam gereken konularda katıyım. Her konuda esnek olunmaz. İnsanın bi çizgisi vardır
- 9 ay
3-5 cümle konuşarak tanınamayacak kadar derin bir insanım. Diyecek başka bişeyim yok. Sana iyi günler
- 9 ay
Ha bir de sana tavsiye. Daha ilk yorumundan belli içeriğini bilmediğin konu hakkında hüküm verme çabasına girmen. Bu seni yanlış yönlendirir ve yanlış karar vermene sebep olur bilgin olsun. Bir hüküm vereceksen önce altını doldurman lazım. Tekrar iyi günler
- 9 ay
Peki 👍🏻
9 ayDüşüncen güzel ama abartı ve seni çok yorar yıpratır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
9 ayAynı ben en doğrusu bu gerçekten
10 Yorumla Normaldir Türkiye şartlarında ama yaşın geçiyo acele et
020 Yorumla- 9 ay
Yaşın geçiyo ne yaa öyle bişey yok. İsteyebilir istediği yaşta evlenebilir evleniyor da. Yaşım da genç ayrıca
- 9 ay
Türkiye şartları falan demişsin bi de. İnsanların yarısı 30 dan önce evlenmiyorlar
- 9 ay
Sana göre büyük olabilirim sen daha çocuk sayılırsın zaten. Referansım da sen değilsin. Seninle kıyas yapmiyorum
- 9 ay
18 i daha yeni geçmedin mi sen 3 sene olmuş daha
- 9 ay
Aman da aman çok büyümüş maşallah
- 9 ay
Sen okulunu bitirdin mi ufaklık
- 9 ay
Bana fazla büyük davranınca ben de böyle davranayim dedim ama düşününce cidden baya küçücüksün
- 9 ay
Tamam kardeşim
- 9 ay
👍🏻
- 9 ay
Tanımadığım birine karşı bisey hissedemem
- 9 ay
Zamanla kendini başkasına sevdirirsin ablacım hadi iyi geceler
9 aySenin hayatında biri yok mu
13 Yorumla- 9 ay
Hayır yok
- 9 ay
Senle konuşmam lazım
- 9 ay
Ne konuşacakmışız sen kimsin
9 aypsikolojik bir durum bu ben de öyleydim
17 Yorumla- 9 ay
Öyleydim dediğine göre eskide kaldı sanırım. Sonra ne değişti?
- 9 ay
kendi değerinin farkına varınca doğal olarak yükleniyor, ama bunun için kendini baya sevmen gerekiyor
- 9 ay
Kendi degerimin farkındayım ki. Zaten kendime değer verdiğim için insanların beni üzmesine fırsat vermek istemiyorum
- 9 ay
hayır sen mutlu olabilecekken bunu itiyorsun aslında hakettiğin sevgiyi alamıyorsun
- 9 ay
Üzüntü yaşamaktansa böylesi daha güvenli geliyor belki de
- 9 ay
ama ona da ihtiyacın var emin ol bir süre sonra sıkılıyorsun ve hiç gelmemeye başlıyor kimse
- 9 ay
Hayırlısı yaa sonuçta yaşamam gereken bişey varsa onu bir şekilde yaşicam. Gelen gelir, gelmeyen gelmez
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
9 aySorularından anlaşılıyor o dediğin
10 Yorumla
9 ayEn guzeli
10 Yorumla
9 ayNiye
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İnsanlar tanışmak istediğinde direkt olmaz gözüyle bakıyorum. İttiriyorum insanları?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler