Böyle nasıl devam edeceğim ne yapacağım bilmiyorum?

Evlendim ama huzurum yok 2 aylık evliyim henüz. Eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz eşim işinden dolayı bir hafta sabahçı bir hafta akşamcı oluyor akşamcı olduğu hafta eve gelmiyor 1 hafta sabahçı olduğu hafta her gün gidip geliyor. Eşim yokken ailesiyle beraber onların evinde yiyip içiyoruz yatmak için kendi evime çıkıyorum sadece. 2 aylık evliyiz ve balayına gidemedik eşime iş yerinden izin vermiyorlar inanın çok bunaldım haftalık izninde günü birlik bir şey yapıyoruz oda yetmiyor çarşamba günü eşim izinli kaynanam benim bi planım var hep beraber onu yapıcaz dedi büyük ihtimalle hepimiz bir arada olacağız bir yere gideceğiz eşimle bir yere gidecek olduğumuz zaman yüzleri düşüyor istemiyor gibi davranıyorlar sonra bi aksilik bi engel çıkıyor ve gidemiyoruz cidden çok sinir oluyorum.. eşime gezmek tozmak istediğimi söyledikçe ben çok gezdim doydum bu hayata bir şey yapasım gelmiyor diyor ulan bana gelince mi bir şey yapasın gelmiyor sende gezseydin yaşasaydın diyor bana zamanında.. ben karı gezdirmek için evlenmedim diyor içime ata ata sinir hastası olup çıkıcam konuşacak anlatacak insanda yok çevremde hep eşimin ailesi etrafımda

Böyle nasıl devam edeceğim ne yapacağım bilmiyorum?