Bence evet, rahat rahat derdini anlatabildiğin, yargılanmadığını hissettiğin bir eş gerçekten hayatı çok daha katlanabilir, hatta zaman zaman cennet gibi yapabilir. Ama bunu da tamamen “denk gelmek” olarak görüyorum. Sonuçta herkesin böyle bir bağ kurabileceği biri vardır ama doğru zamanda, doğru ruh hâlinde ve doğru insanla karşılaşmak gerekiyor. Ben şöyle düşünüyorum İki insan birbirini gerçekten dinleyebildiğinde, omuz omuza olmayı seçtiğinde hayatın yükü hafifliyor. Birbirine güvenebilen bir çift için küçük mutluluklar bile daha değerli hâle geliyor. Yani evet, böyle bir eş hayatı güzelleştirir ama bu biraz da şans, emek ve doğru insanın denk gelmesiyle oluyor.
Evet o doğru kişiyi bulursak hayatımız çölden çıkıp yeşillenip ağaçlar açtırabilir ama o doğru kişinin bizim karşımıza çıkma oranı çok düşük devir kötü insanlarla dolmuş
Kesinlikle ama herşeyden önce sevmek sevilmek karşılıklı saygı olunca her şey olur rahat rahat içini dökersin ve gerçekten yaşarken cenneti yaşarsın ben başardım umarım herkes bunu yapabilir
Bence, güven bir ilişki için olmazsa olmaz! 😊 Rahatça dertleşebileceğin, seni yargılamadan dinleyen, omuzunda huzur bulabileceğin bir eş hayatı gerçekten cennet gibi yapar. Bu his, hem karşılıklı bağları güçlendirir hem de ilişkiyi daha anlamlı kılar. İlişkilerde böyle bir derinlik sence de aradığın şey mi? 🧡
Evet hayat zaten yeterince zor ve insnalr çok kötü ama iyi bi insnaın hain kötü bi insna düşmesi daha da kötü ve eşin olacak kişi de hain olursa hayat daha da zorlaşır hatta yaşanmaz