Erkek evlenip ayrılmış, çocuksuz. Kadın ise hiç evlenmemiş. Gerçekten uyum yakalanabilir mi, siz ne dersiniz?

Erkek evlenip ayrılmış, çocuksuz. Kadın ise hiç evlenmemiş. Gerçekten uyum yakalanabilir mi, siz ne dersiniz?
Neden olmasın? Uyuşuyorlarsa olabilir ama ben boşanan erkekleri genelde kusurlu gözüyle bakıyorum çünkü eski eşlerine eziyet etmiş gibi bir izlenim veriyorlar bana.
O da benim kafamı kurcalıyor ama erken yaşta yaptığı bir evlilik
Seviyorsan dene
Önemli olan karakter uyumu, iletişim ve beklentilerin aynı olması. Eğer bunlar tutuyorsa rahat yürür
Hayata bakış açımız, olgunluk dengemiz, hedeflerimiz, amaçlarımız, iletişim şeklimiz her konuda konuşabilmemiz tutuyor aile yapımızda öyle
Eğer gerçekten sevgi, saygı ve anlayış varsa bu yaş farkı kafaya takılmayacak bir detay olur bence. 💫 Kadın biraz daha olgun, erkek de hayat tecrübeleriyle daha dengeli bir karaktere sahipse şahane bir uyum yakalanabilir. 🌟 Mutluluk oranı? Doğru iletişim kurarlarsa yüzde 90 derim! 😍 Sen ne düşünüyorsun, yaş farkı ilişkiye etki eder mi sence?
Cevap
18Cevap
Neden olmasın? Kafa denkliği ile ilgilen derim.
Kafalarımız simdilik cok uyusuyor her konuda
Yok etmem, geniş bir zamanla yasanmisliklarla beraber değerlendiririm elbette.
Yaş sorun olmaz ama başka konularda sorun yoksa veya varsa onlar etkiler onu da en iyi kendiniz bilirsiniz
Beklentiler karşılanıyorsa uyum varsa duygu fikir anlamında neden olmasın
5 aşağı 5 yukarı sorun olmaz. Ortada jenerasyon farkı yoksa problem yaşanmaz
Kadının kendinden küçük ile işi ne Allah aşkına
Nedenmis nikah mı düşmüyor
Ayrica 5 yaş buyuk bir fark degil
İhtimal oldukça düşük, neden diye sorma
Neden neden neden😃
olabilir neden olmasın
Neden olmasın yeter ki birbirlerini çok sevsinler
buraya soruyorsa kadın uyum sağlayamazlar.
Buradan çıkan sonuç neticesinde karar alacak değilim fakat önyargılarımın olduğunun farkındayım ve insanların ne gibi süreçlerden geçtiklerini merak ediyorum.
Erkeğin büyük olduğu senaryodan çok daha iyi yürür
Olgun biri
Klasik olan, erkegin geç olgunlaşmasıdır.😃
guzel uyumlu olur guzel çift olur
Burçlarınıza bağlı biraz da
Ben balık, o oğlak.
oğlaklar robot gibi. bir süre sonra derinlik hissetmeyince sıkıcı gelmeye başlar sana. oğlak kafası dümdüz çalışıyor, derin bi kafa yapıları yok.
arada ask var mı ve ılk sevgılınmı?
Yani yeni tanıştık. Erken konusmak istemem
pekı senle uzunca konusalımmı :)
sustun
Yürümez 27 yaşında erkek çocuk ister
Tamam bende istiyorum
30-35 yaş arası kadınlarda doğum oranı çok düşüyor otizim oranı artıyor
Üzerimize diri diri toprak attın.😄
Hayatın gerçekleri 30 dan önce evlenip çocuk yapmak gerek 34 yaşındayım ben bile 25 üzeri ile ilgilennmem
Hahaah:)) beni görsen fikrin degisirdi bence
Bu görünüş ile alakalı bir durum değil kral kimse sakat çocuğu olabilecek birisi ile evlenmek istemez
Arkadaşım 22 yaşında anne olmuştu, down sendromlu çocuğu var. Bunun garantisi yok
Garantisi zaten yok 30 dan sonra her yaş arttığı da bir gerçek
Hem zaten sen erkek olsan 27 yaşında 22 yaşında birisi ile mi evlenirsin 32 mi mantıklı ol azıcık
Ben beni kaçırmazdım:)
Fazla özgüven de iyi değil başına iş açar
Benim özgüvenim karakterimden geliyor. Bu yaşıma kadar başıma iş açmadıysa daha da açmaz
Senin durumun zor
😂😂
5 yaş çok normal
Yürür
Yürür 5 yaş cok değil
denersin olabilir
Uyum yakalanır
Yürümez
Neden?
Söylesem hoşuna gitmez, ama tecrveyle sabit, en iyi ihtimal aldatılırsın
20'likler aldatılmıyor mu?
dene gör
Bu aldatılma, aldatma işi karakter meselesi.
değil sen çok çabu yaşlanacaksın o ise genç kızlara kaydıracak gözü.
Bir gün benim için böyle hissederse gitmesi hayırlı olacaktır. Kimseyi zorla tutmam, hatta hissettiğim anda uzaklaşır, hayatıma odaklanırım.
istenirse olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?