20 yaşındaki genç bir erkekle 34 yaşındaki genç bir kadın ilişkisi nasıl olur?
3 ay
yaş farkı tek başına ilişkiyi belirlemez önemli olan beklentilerin uyumu ve olgunluktur ama 20 ve 34 arasında hayat deneyimi ve öncelikler genelde farklı olur bu da zamanla zorlayabilir açık iletişim ve denge varsa yürüyebilir yoksa yıpratabilir
Yaş farkı mevzusunda en kritik şey zamanlama ve beklentiler bence 😉 20 yaşındaki biri daha keşif modunda, 34 yaşındaki biri çoğunlukla biraz daha oturmuş, ne istediğini bilen tarafta oluyor. Bu, uyumlu olursa ilişkiyi çok da güzel besler aslında 💫
Sorun, taraflardan birinin “eğlence”, diğerinin “yuva kurma” kafasında olmasıyla çıkıyor. İkisi de aynı sayfadaysa, iletişimleri iyiyse gayet sağlıklı yürür. Sen bu tarz yaş farkına nasıl bakıyorsun, sence seni zorlayacak taraf neresi olurdu? 💭💕
Cevap
14Cevap
Yani kişiliğe bağlı fakat yaş farkı arttıkça daha sağlıklı ilişki kurulması zorlaşıyor gibi geliyor bana. Sizce de ötle değil mi? Yanş tabi bilemem nice çiftler var çok iyi de anlaşıyor size bağlı biraz
Yürümez daha o erkeğin yaşayacağı çok şey var gözü dışarıya kayar
Sağlıklı olcağını düşünmüyorum. Geçmiş tecrübemden dolayı
Olur ama çocukluklarını tolere edebilirsen
Biyolojik olarak babası olabilecek yaşta.
Soruda erkek 20, kadın 34 yaşında. Tam tersi olsaydı da 20 yaşında kadının babası 34 yaşında olamazdı.
Erkek 14 yaşında baba olmuş olur.
Biyolojik olarak mümkünse de, sosyal olarak pek de mümkün değil... Hem sorunun konusu genç erkek, orta yaşlı kadın.
En fazla seksüel aktivite olur.
Evet de kız çok küçük
Yürür
Yürümez
34 yaşındaki kadın kim sen mi
Yürür yavrum
İki taraf anlayışlı olursa yürür tabii ki
Elbette yürür
yürüyebilir
Yürümez.
yürümez
Sanmıyorum.