Her ilişki böyle mi?

3 yıldır evliyiz. Ama yılda toplasanız sadece 2 kere bile anca bir akşam yemeği yiyoruz dışarıda. Üstelik biz büyükşehir de yaşamıyoruz. Şartlar o kadar zor ve pahalı değil. Bazı özel günleri unutuyor. Hatırladıklarında da hep benzer şeyler yapıyor. Hiç kullanmayacağım bir şey hediye ediyor. Anlam yüklenmemiş duygusuz oluyor nadiren hatırlasa bile. Hiç denize gitmedik hiç tatile çıkmadık. İzinli günlerinde ya markete gidiyoruz ya da merkeze gidip çarşı pazar dolaşiyoruz. En fazla da dışarıda simit poğaça tarzı bir kahvaltı edip dönüyoruz. Bazen de işte balık alıyoruz. 3 yılda en fazla 5 kere şarap rakı içtik. Biz hiç dans etmedik. Toplasan 2 kere sinemaya gittik. Eşim neredeyse hiç süpriz yapmadı. Seyehat etmiyoruz. Aşkım der ama bana onun da altı boş hissettiriyor. Söylemeye gelince her şey denebilir ama hissettirmiyor. Ben süprizler yapan hediye almak için bile çok hassas düşünen renkleri seven bir kadınım. Güzel akıcı konuşan insanların isteklerini önemseyen ince düşünceliyim. İnsanın kendini bilmesi önemli tanıması önemli. Ama çok kırıldım bu evlilikte. Sizce bu kırılganlıkta haklı mıyım?
Her ilişki böyle mi?