3 yıllık ilişkimiz var kötü günlerinde yanında oldum kötü günümde de yanında oldum. birbirimizi o kadar iyi tamamlıyorduk ki ben zaten hep Acılar Çektim hem ailenden hem geçmişimde hem çevremden. Bana iyi gelen bir tek o vardı o da daha beterini yaptı zaten. 3 yıllık ilişki sürekli kavga ile geçti sürekli bana iğrenç iğrenç ithamlarda bulunurdu. sonrasında pişman olup özür dilerdi. ben ona kimseye anlatmayacağım sırlarımı anlattım her şeyimi ona adadım derdini dinledim çözüm aradım. Her işinde yanında oldum. Ama dün gece...
ben iş yerindeydim. Şimdi ben iş yerinde temizlikçi olarak çalışıyorum kamuda çalışıyorum 3 tane yer vardı benim temizleyeceğim. bilirsiniz koca koca o dosya dolapları vardı işte başka yerler vardı hep benim sırtımdan geçti onlar bir tek sadece yanımızda bir abla vardı onun da belinde fıtık olduğu için kadın yardım edebildiği kadar etti. ama çok yoruldum eve nasıl geldiğimi bile bilmiyorum. Oturma odasında uyuya kalmışım. Saat 6'da 7'de. Normalde zaten ben gecenin 1'e 2'ye kadar oturan bir insanım. Neyse annem uyandırdı saat 9:10 gibi falan da tam saati de hatırlayamıyorum. Hani odama gideyim diye. O esnada uyandım işte elimi yüzümü falan yıkadım onu Aradım telefonu açmadı çalışıyordu büyük ihtimalle. sonra ben de geri nasıl uyudum bilmiyorum bu beni aramış aramış Ben açamadım haliyle mesaj atmış yine bakamadım duymadım telefona hiçbir şekilde yine. normalde her gece telefonu şarja takar Bir de arkaya müzik çalar uyurdum yani telefonu şarja bile takmamışım uyandığımda şarjım 21'lerde falandı sonra tesadüfen lavaboya kalkmak için hani beden kendini uyandırdı O esnada arıyordu açtım Telefonu. Uyuyordum dedim telefonu yüzüme Çat Diye kapattı. böyle arasın yazdım tekrardan ne oluyor falan filan diye bir mesaj attım. Mesajlarını gördüm bana attığı mesajları aşkım dedim Çok yorgundum dedim ki yorgun olduğumu da çok iyi biliyor. Hatta iş yerindeyken yani ona bak dedim Buralar buralara falan yapıyorum diye video atmışım biliyor yani eşek gibi çalıştığımı neyse.
neymiş Ben birilerine Affedersiniz s2ks0 çekiyormuşum işte başka birisinden ilgi varmış da ilgi neredeyse oraya git diyor bana saçma sapan ithamlarda bulunuyor iğrenç iğrenç. Ben de ağzıma geleni saydım Bir gecede öyle bir nefret ettim ki hem İçimde öyle bir üzüntü var Hem de öyle bir nefret var ki ben anlatamıyorum bunu. Çünkü artık bu yaptığı bir değil iki değil hep özür dile hep yap hep özür dile hep yap... benim de hatalarım olmadı mı ona karşı ama ben O son ilk yılımızda bütün hatalarımı düzeltirken O hep daha fazla yara açtı. ama uzun zamandır hiçbir şeyimiz yoktu 2-3 aydır falan. Hatta yine en son böyle bir olayında yine ben gittim ona bak dedim o kadar zamanımız var dedim düzeltelim dedim. O da söz verdi bana o söz üstüne bir daha hiç bu şekilde bana davranmamıştıb. taki bugüne kadar.
yine aynısı oldu işte hayat bana zaten 10 vurmuş O da üstüne daha çok vuruyor ağzıma gelen bedduaları ettim ağzıma gelen hakaretlere ettim o bana öyle davranınca. Çünkü dedikleri bir kadına denilecek iş değil İnsan evleniyorum dediği insana bunları söylemez
Benim çevremde ne bir tane arkadaşımı bıraktı ne benim o Ondan önceki Hayat enerjimi Işığımı bıraktı ne bir Dertleşeceğim insan kaldı işe gidiyorum işte Mola verirken onu arıyorum eve geliyorum eve gelir gelmez daha onu arıyorum yatarken onu arıyorum uyanınca onu arıyorum ama onun şu yaptığı o kadar yenilir yututur bir şey değil ki ya bilmiyorum ne denir nasıl kendimi ifade edemiyorum şu anda Ama ben ne yapacağım nasıl edeceğim bilmiyorum Ben artık çok yoruldum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer