Sevgilimin tavırları bana karşı değişti sanki anlamıyorum?

Hiç bana böyle davranmazdı ben çoğu kez ayrılmak istediğimi söyledim tavirlarindan dolayı bana böyle davrancaksan ayrılalım dedim ona da yok ayrılmıyor eğer sende gidersen kendime zarar veririm diyor ve yaptı da bunu kaç kez şahit oldum seviyorum ama tavırları hoşuma gitmiyor soguyorum artık dün askeriye girmişti teli de almışlardı bende en azından daha önce haber verseydin haber oldugunu da dedim hemen sinirlendi bana sonra ondan önce hastaneye gitim serum felan taktılar bunu söylemedim bir şekilde öğrenmiş birbirimize söz vermiştik herşeyi söylicektik dedi bende sende haber vermedin merak bile etmedin hadi onlari geçtim söyleyebilirdin ben bişey söylemedim diye çok büyük sorunlar yaratıyor o bana söylemediğinde sanki normal karşılıyor bende anlamıyorum ya her konuda suçluymuşum gibi davranıyor gereksiz boş yere kavga ediyoruz sabah da ben uyucam dedim tamm sen bilirsin uyu dedi tavır yaptı bana aynı şekilde o da ben uyucam dedi bende naparsan yap dedim sonra itici konuşman var dedi cidden ben anlayamıyorum bir türlü napmaya çalışıyor bilmiyorum
Sevgilimin tavırları bana karşı değişti sanki anlamıyorum?