Ne yapmalıyım sizce Acil akıl verin?

kimse beni yargılamasın öncelikle başıma çok şeyler geldi ben 14 yasında mecburen evlenmek zorunda kaldım şimdi 22 yaşındayım 3 çocuk annesiyim 8 senelik evliyim bu süre boyunca hiç mutlu olmadım eşim bana hiç güzel yanaşmadı hep şiddet gördüm hep psikolojik şiddet gördüm çoğu kez ayrılmanın eşiğinden döndümesimle aramda 10 yaş var ve okadar cilveli hoşgörülü yanasmama rağmen hep tersledi yatak hayatımda hep benim israrımla oluyodu dışarda çoğu kişi bana hayran kalırken o beni kendine yakıştıramıyordu bende insanım benimde mutlu olmaya ihtiyacım vardı bende bi anlık bi hataya düştüm bi uygulama üzerinden biriyle tanıştım ben İstanbul'da oda Batman'da yasıyordu sadece telefonda konuşuyorduk mesajlaşıyorduk arkadaşça mutlu olmaya çalıştım ben evli oda bekardı bana çok ıyı gelıyordu ve 2 ay konuştum sonra vicdanım el vermedi ama konuştuğum kişi bana çok bağlandı sırılsıklam aşık oldu ama bizden olmıcagını biliyordu 5 ay olcak hala konuşmaya devam edıyoruz ben nezamn gitsem diyosam çoğu kez canına kıymaya çalıştı ve ben bu sebepten dolayı gidemiyorum ne yapmalıyım eşim hicbirzaman bana ve çocuklarıma bakmadı ihtiyaçlarımı bile karşılamadı aılem karşılıyor konuştuğum kişi beni çok seviyor saçımın tek telıne dünyayı yakacak kadar sevıyo eşim beni yanına bile yakıştıramıyor ne yapmalıyım bugün tekrar gitmek istedim ağlaya ağlaya başına silah dayadı ve gidemedim sizce ne yapmalıyım çocuklardan dolayı bosanamıyorum ama bende hayatımı yaşamak istiyorum azda olsa ve sizce bi insan canına kayacak kadar severim bukadar kısa sürede içinde ne yapmalıyım kararsız kaldım
Ne yapmalıyım sizce Acil akıl verin?