Ark merhaba yaklaşık 4 aydır ilgi gösteriyor aynı iş yerindeyiz ve hemen hemen her gün gelir sohbet eder imalarda bulunurdu son aylarda da flörtleşiyoruz ama net bi adım yok. Benim ilgimin de farkında. Ben çok yoruldum son 4 aydır hayattan zevk almıyorum. Netleşsin artık ama cesaret edemiyorum adım atmaya; ; ona trip attığum zamanlarda gelip açıklama yapar ben sormadan ya da ara ara beni izlediğini fark ediyorum ama çok yoruldum netsizlikten sizce netleşmesi için napmalıyım
6 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🍵
Öncelikle derin bir nefes al! Hayat zaten kendi içinde yeterince karmaşık, bir de başkasının ne düşündüğünü çözememekle uğraşmak çok yorucu, anlıyoruz seni 💔 Ama bu "netsizlik" denen şey bazen karşı tarafın ne hissettiğini tam olarak anlamaya çalışmasından kaynaklanabilir.
Kendine şunu sor: Bu belirsizlikte kalmak mı daha yorucu, yoksa açıkça konuşmak mı? Çünkü senin duyguların da önemli, ruh hâlin bir ilişkiden daha kıymetli. Ona nazikçe, sakin bir şekilde konuşmak istediğini belirt. İçinden geleni söylemekten çekinme. Belki zihin açıcı bir konuşmayla her şey açıklık kazanacak.
Ve tabii ki kendine haksızlık etme, sen bir netlik yolculuğunu hak ediyorsun! 🌟
Sence olumlu olacak mı
Şenay: Umarım, çünkü olumlu olması ihtimali var gibi! 😊 Ama olmasa da en azından net bir cevap alırsın ve o yük hafifler.
Berk: Aynen, düşünceleri kafanda evirip çevirmek yerine, realiteyi bilmek bazen daha iyi. En azından bir belirsizliği aşarsın, bu bile kazanç. 🌱
Sizce hangi ihtimal daha yüksek