Sizce ne yapmalıyım acil cevaplar mısınız?

evet arkadaşlar kısaca konuyu anlatıcam 6 yıllık uzak mesafe ilişkim vardı yaklaşık 5 ay önce ayrılmak durumunda kaldık ayrılan taraf benim mecburen ayrıldım ama ona olan aşkım hiç bitmedi o da bana yazmayınca aramızda ki bağ bitti diye düşündüm 1 hafta önce dayanamayıp tekrardan iletişime geçtim benden hayla hoşlandığını sevgi ve saygısı olduğunu söyledi ama 2 aydır hayatında biri varmış kızda çok tekin biri değil ama ilişkisini saklıyormuş filan aynı yerde çalışıyorlar daha önce ordan pekçok sevgilisi olmuş ve her erkek arkadaşıyla bir şeyler yaşamış normalde erkek arkadaşım böyle şeylere çok önem verirdi ama kendisi de kafa dağıtmak amacıyla yani bir şeyler yaşamak için kızla sevgili olmuş bana anlattığı bu kıza güvenmediğini aklında pekçok soru olduğunu söyledi sizce bu ilişki biter mi hayla benimle konuşmaya devam ediyor. kızla çok sıklıkla da görüşüp konuşmuyorlarmış kız öyle olsun istiyormuş gizli olsun istiyormuş ama görüşmediği kimse de kalmamış iş yerinde ve erkek arkadaşıma kız hakkında iş yerindekiler kötü bir kelime diyorlarmış (siz anladınız ) sizce ayrılırlar mı?

Sizce ne yapmalıyım acil cevaplar mısınız?